Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,513,088

Editie 4 - Lid van de Week


Dutchy3010

464 views

blog-33831-1159199747.jpg

Elke week wordt er gekeken naar iemand die uitblinkt op het forum. Deze week is dat NandroDavids geworden. Hij is weer moderator van het sportforum. Hij was een paar weekjes weg, maar is nu weer volop terug. Een mooi moment om de leukste vragen en de ergste dilemma’s naar zijn hoofd te slingeren!

Je hebt je geregistreerd op 19 juni 2005. Was je toen ook al gelijk actief?

Ja, mijn eerste 2 posts waren vragen over wat dingen uit San Andreas. Ik vroeg dat voor een vriend van me (ik had SA zelf nog niet....) en daarna ben ik inderdaad blijven plakken.

En waarom ben je blijven plakken?

Ik was in die tijd echt GTA-verslaafd, en bezig met het 100 % uitspelen van GTA III, en dit Forum was op dat moment gewoon de perfecte plaats voor al mijn vragen over GTA. Dat is het nog steeds, hoewel ik minder vragen heb dan eerder.

In die tijd.. Dat klinkt lang geleden. Ben je nu niet meer GTA-verslaafd?

Het is nog altijd wel mijn favoriete game, en ik speel ook eigenlijk geen andere games, maar ik merk wel dat ik minder GTA speel dan eerder. Ik denk dat het komt omdat ik GTA III en Vice City al meerdere keren heb uitgespeeld en ook de 100 % heb gehaald, en omdat ik San Andreas ook al heel veel heb gespeeld. Het is voor mij dus echt tijd dat er weer een nieuwe GTA op de PC uitkomt....

Hoe veel tijd besteed je aan het forum?

Op dit moment zeker een paar uur per dag, maar dat komt omdat het vakantie is. Daardoor ben ik elke dag wel even op het Forum te vinden, wat een Moderator naar mijn mening ook hoort te doen. Maar op dagen dat ik moet werken ben ik er niet zoveel, en over 3 week als ik weer naar school moet, zal het wel weer stukken minder worden. Maar ook dan zal ik waarschijnlijk elke dag wel op het Forum zijn.

Dat is best veel. Ben je verslaafd aan GTAForum?

Verslaafd wil ik het eigenlijk niet noemen. Het is meer een hele leuke hobby geworden, waarin ik dan ook veel tijd steek. Maar misschien is dat ook wel het kenmerk van een verslaving hoor :puh:.

Ben je wel aan iets anders verslaafd? Spaghetti Bolognese?

Ja, maar dat weet iedereen inmiddels denk ik wel (nee, niet aan spaghetti bolognese...): Sport, en dan in het bijzonder voetbal. Dat is niet alleen een hobby van me, maar dat is ook zeker een verslaving. En ik sta ook niet alleen op het Forum bekend als een sportgek, maar ook in het echte leven. Op zich wel leuk, maar af en toe ook wel irritant...

Je bent dan ook moderator van het sportforum... Heb je het nog naar je zin?

Ja, ik vind het nog altijd erg leuk om Moderator van het Sport Forum te zijn, alleen vind ik het jammer dat er zo weinig sportgeïnteresseerden zijn op het Forum. Maar misschien dat nu de Eredivisie weer begint, er wat meer gepost gaat worden. Ik blijf hoop houden in ieder geval.

Je was pas geleden even gestopt. Waarom was dat?

Toen ik stopte, zat ik in een vreselijk drukke schoolperiode, want in de laatste paar weken moest ik zoals gewoonlijk zorgen dat ik wel gewoon over ging. School kwam in die periode dus op nummer 1, en daarnaast wilde ik uiteraard het WK Voetbal volledig volgen, door alle wedstrijden te zien. Kortom: Ik had geen tijd meer voor het Forum.

En toen was het vakantie. Wilde je daarom graag terugkomen? Meer tijd?

Dat kwam inderdaad omdat ik weer genoeg tijd had om me met het Forum bezig te houden. En ik vond het erg jammer dat het Sport Forum eigenlijk wegzakte, omdat Arjen bij nader inzien toch liever stopte met het Forum. Dus wilde ik graag terug om dat weer in orde te maken :).

Je hebt het nu in orde gemaakt. Als er een nieuwe kandidaat zou komen voor het moderatorschap, zou je dan willen stoppen of graag blijven?

Als er iemand anders is die in aanmerking zou komen om het Sport Forum te modereren, ligt het maar net aan het moment waarop dat gebeurt: Op dit moment zou ik absoluut niet willen stoppen, maar misschien is dat over een tijdje wel weer heel anders...

Ben je trots op je werk in het sportforum en je functie?

Ik ben zeker trots op mijn functie, want die betekent toch dat er mensen zijn die je waarderen om wat je op het Forum doet. Minder trots ben ik op mijn werk in het Sport Forum: Het kan natuurlijk altijd beter, en ik heb het gevoel dat ik teveel aandacht besteed aan voetbal, waardoor er weinig aandacht is voor andere sporten. En het feit dat er eigenlijk weinig wordt gepost in het Sport Forum, zorgt er wel eens voor dat ik denk dat het aan mijn werk zou kunnen liggen.

Wat vind je het grootste nadeel aan je functie als moderator?

Dat is echt een hele moeilijke vraag om te beantwoorden....

Ik denk dat het moeilijkste van mijn functie is dat ik een voorbeeldfunctie heb voor 'lagere' leden: Ik kan niet doen en zeggen wat ik wil, want dat zou niet passen bij een Moderator denk ik. Nogmaals: moeilijk om een duidelijk antwoord te geven.

Wat zou je graag aan het forum (in zijn algemeenheid) willen veranderen?

Moeilijke vraag....op zich vind ik dat het Forum goed is ingedeeld: Eerst de mededelingen, regels en feedback; dan alle GTA-Fora, dan GTAgames-community, en dan de overige fora die weinig met GTA te maken hebben. Kortom: daar hoeft niets aan verandert te worden. Maar aan het beleid op het Forum zou ik wel wat dingen anders willen zien, maar dan moet ik namen gaan noemen, en dat lijkt me geen goed idee.

Vond je het in vroegere tijden van het forum leuker als nu?

Tja, heel wat leden hebben gezegd dat het vroeger leuker was dan nu, maar daar ben ik het niet mee eens. Toen was ik natuurlijk nog maar een gewoon lid, waardoor ik sowieso minder meekreeg van wat er op het Forum gebeurde. Maar ik moet wel eerlijk zeggen dat het tijd wordt voor een nieuwe GTA, zodat er weer meer gepost gaat worden.

En zodat jij je GTA kunsten weer kan uiten?:puh:

Nee, dat gaat waarschijnlijk niet lukken, tenzij de nieuwste GTA ook direct op de PC uitkomt, maar dat is helaas niet het geval.

Ben je dan niet van plan om de ps3 aan te schaffen?

Nee, absoluut niet. Hoe graag ik GTA ook maar mag spelen, ik ga mijn geld niet uitgeven aan gameconsole's.

Welk subforum vind je het leukste?

Als ik online kom, heb ik altijd een vast ritueel: Eerst de Mededelingen lezen, dan naar Feedback, GTA III, Vice City, San Andreas (Ja, in die volgorde...); dan ga ik altijd naar het Sport Forum, en tenslotte bekijk ik de verschillende Leden Fora. Maar een echte favoriet heb ik denk ik niet. Dat zou dan gaan tussen GTA III en het Sport Forum...

Vind je GTA III ook het leukste spel?

Ja, GTA III is mijn favoriet uit de GTA-serie. De sfeer is gewoon fantastisch, en ik vind GTA III ook de moeilijkste tot nu toe, en daar houd ik wel van.

Met wie kan je het beste opschieten van het forum?

Er zijn verschillende personen met wie ik goed kan opschieten en met wie ik leuk kan praten, maar er is niet echt iemand die er bovenuit steekt. Op MSN spreek ik de laatste tijd vooral met jou (Dutchy3010), en eigenlijk al maanden met Ruurd31, en via PM spreek ik GTA-Sheep het meeste, maar ik kan niet echt één persoon noemen met wie ik het beste kan opschieten.

Wie respecteer jij het meest van de crew?

Sorry, maar ook hier is niet iemand die ik het meest respecteer, het zijn er namelijk 2: Lantyz en PatrickW. Zij verrichten zoveel belangrijk werk voor het Forum, en mengen zich heel goed onder de rest van de leden, dat respecteer ik heel erg. En bovendien staan zij altijd met een antwoord klaar als ik een vraag heb :).

Help je mee aan Wikigta?

In mijn eerste periode als Moderator heb ik ook wat werk verricht op WikiGTA. Toen ik stopte als Moderator, stopten die werkzaamheden ook, maar sinds ik weer Moderator ben, ben ik officieel ook weer medewerker van WikiGTA, maar tot nu toe heb ik niets meer gedaan daarvoor. Dat komt omdat ik te weinig tijd heb om naast mijn privé-leven en het Forum ook nog daaraan mee te werken, maar ik blijf zoeken naar wat tijd…

Wat heb je (vroeger) allemaal gedaan voor WikiGTA?

Ik heb missies van GTA III beschreven. Volgens mij waren het vooral missies van Salvatore Leone en Asuka Kasen; nu zou ik dus ook verder gaan met de missies daarna, maar dat lukt dus nog niet echt, jammer genoeg.

Wie zou je graag geïnterviewd hebben?

8-Ball.... Hij groet me altijd als ik op MTA kom, maar verder zegt hij nooit iets, maar wint wel doodleuk elke race... Ik wil wel 's weten wat voor persoon daar achter zit :Y

Wie zou jij lid van de week maken?

En weer een vraag waar ik niet echt een duidelijk antwoord heb. Misschien helpt het als je vertelt wie er allemaal al zijn langsgekomen, dan weet ik tenminste zeker dat ik die niet noem...

De eerste was .Levi., de tweede was Pietje II en nummer drie was GTA-Sheep…

Ik vind Matiscus een geschikte kandidaat: Hij doet zijn werk als Moderator erg goed, en heeft ook al erg veel Fora onder zijn hoede, wat nog altijd goed gaat. Ook verricht hij veel werk voor WikiGTA....kortom: Lid van de week naar mijn mening :Y

Persoonlijke Vragen

Hoe heet je IRL?

NandroDavids, nee even serieus, ik heet Robert.

Waar mag je jou 's nachts voor wakker maken?

Voor heel weinig....maar ik denk dat als er ooit eens 's nachts een hele belangrijke voetbalwedstrijd is, je me daarvoor wakker mag maken :clown:

Wat is jouw sport top 3?

1. Voetbal

2. Tennis

3. Wielrennen, en dan in het bijzonder de Tour de France

Wie is jouw favoriete sporter?

Tja, dat kan natuurlijk niet missen: Edgar Davids. Hij heeft dan misschien niet de techniek en het inzicht van Zidane of Ronaldinho, maar hij zet zich elke wedstrijd volledig in en schuwt een hard duel ook absoluut niet. Hij is absoluut mijn favoriete voetballer, en om eerlijk te zijn voetbalde ik ook wel een beetje als Davids: Geen supergoede techniek en inzicht, maar wel altijd volledige inzet en eventueel hard spel.

Speel je ook nog andere sporten buiten voetbal?

Nee, eigenlijk voetbal ik alleen maar. Heel af en toe speel ik wel eens een potje tennis, en één keer per jaar doe ik mee aan een darttoernooi, maar verder blijft het bij voetbal. Overigens niet in clubverband, maar gewoon voor de lol. Ik ben sinds 3 maanden gestopt met clubvoetbal, dus misschien dat ik nog iets anders ga doen om mijn conditie op peil te houden...

Kijk je veel tv?

Dat valt op zich wel mee. Meestal kijk ik sport (Zo wordt het wel een eenzijdig interview..:puh:..) en ik hou ook wel van cabaretprogramma's zoals Koppensnellers en De Lama's.

En films?

Nee, ik kijk heel weinig films. De laatste tijd moet ik vaak tot 9 uur 's avonds werken, en dan mis ik dus altijd al het eerste half uur.

Wat is je schoenmaat?

Volgens mij iets van 42....weet het niet eens zeker.

Wat voor schoenen draag je het meest?

Ik ben absoluut niet gevoelig voor merken, en ik heb dan ook geen idee wat voor merk schoenen ik heb. Maar het zijn grijs/witte instappers die ik het meeste draag.

Wat vind je het lekkerste eten?

Italiaans (pizza, lasagna, spaghetti) en Oosters eten (bami, nasi) vind ik het lekkerste.

Ik vond dit interview wel weer groot genoeg . De welbekende afsluitende vraag dan maar: Wat vind je van OWN en dit interview?

Ik ben erg blij dat OWN er is, want ik heb de vroegere Forumkrant van Slimm en .Levi. ook met veel plezier gelezen, en HC Journal ook, die zelfs mijn stem kregen bij de Corporation-verkiezingen omdat ik hoopte dat het krantje wat beter georganiseerd zou worden als ze een subforum zouden hebben. Die hebben ze niet gekregen, en het krantje is inmiddels ook zo goed als verdwenen, dus ik ben blij dat OWN toen is gekomen, en ik ben ook erg trots dat ik heb mogen meewerken aan het beste Forumkrantje ooit. Dit interview vond ik ook leuk om te doen...het was weer gezellig ;).

Bedankt voor het interview!

Deze rubriek is tijdelijk overgenomen door Dutchy3010

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...