Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581894

OWN #224 - Up to date


OWN

522 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_578.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

1 april!

Afgelopen vrijdag werd op de internationale grappendag weer vanalles uitgehaald. Naast de bekende streken van Google, YouTube en Blizzard werden er op GTAforum ook met groot genoegen grappen uitgehaald. Een overzicht.

Rockstar verkocht?!

Na de geruchten van een overname van EA of Activision zou TakeTwo toch nog overstag zijn gegaan voor het verkopen van Rockstar Games aan Activision. Dit bedrijf zou GTA, zo schreef Joriz, met hetzelfde tempo van games als Call of Duty willen uitgeven. Dat zou pak 'm beet neerkomen op zo'n GTA per jaar. Om de grap wat extra aan te dikken werd er zelfs een link naar GTAGaming.com gegeven als 'betrouwbare' bron. Gelukkig bleek die bron niet zo betrouwbaar te zijn als gewoonlijk.

They're gone!

Een plotselinge technische storing even na middernacht waardoor alle topics in het subforum van Death Incorporated waren verdwenen. Enkel de blog scheen nog te werken. Had het iets te maken met de nieuwe scripts voor de statistieken van de clan? Het was goed mogelijk dat door de maandwisseling plotseling de stoppen eruit vlogen. Maar wij denken van niet; het is allemaal veel te toevallig...

Beat Covesight

Om de gezamenlijke grap van Beat Down en The Covesight Community extra kracht bij te zetten, werd er al op 29 maart afgetrapt met een bericht vanuit Beat Down. De gang en corporation zouden gaan samenvoegen en als één team verder gaan, maar alles zou wel hetzelfde blijven. Dat was de conclusie van wekenlang 'onderhandelen'. Waar Beat Down de bordjes met 1 april de lucht in gingen, kwam er in Covesight nogal wat tumult door deze mededeling. Toen het (in theorie) neutrale Club Duck met een vergelijkbaar bericht kwam, leek het zelfs alsof leden er toch nog in gingen geloven. Gelukkig voor hen bleek het een heuse 1 april-grap en zullen beide teams apart verder gaan. Zoals het hoort!

own_hr.png

lkztest.png

Bijna het gehele subforum van LibertyKillerZ is leeg, wat zou kunnen wijzen op een totale metormorfose van de clan. Of weten zij meer dan GTAgames en wordt op 3 april een nieuwe GTA aangekondigd? Of is het de countdown van 10 dagen tot het driejarig bestaan? Of vieren ze bij LKZ het Chinees Nieuwjaar met grote draken? Mocht het zondagochtend duidelijk worden waar 03.04.2011 voor staat, dan pakken wij dat toch even mee in deze OWN!

Development Blog

Er is een nieuwe blog opgezet in de blogsectie van het forum. Het gaat om de Development Blog van BC7, Megadreams en Flitskikker. In deze blog zullen ze aandacht besteden aan programmeren en scripten, zowel in het algemeen als GTA-gerelateerd. Een groot pluspunt, want wie wel er nu niet een mooie modificatie voor GTA:IV maken in C++? In het eerste item is een project voor een GXT Editor aangekondigd, waarbij elke lezer over de schouder van de programmeur kan meekijken. Dat belooft interessant te worden. Veel succes, heren! :tu:

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...