Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580771

OWN #225 - Prikbord


OWN

388 bezichtigingen

gallery_108553_47_3172.png

Deze rubriek is geschreven door Guardian1980!


Signature Of The Month 1

Gisteravond eindigde het stemmen in SOTM. Ondanks het sterke deelnemersveld wist commando een knappe tweede plaats te behalen. Wij vroegen hem waarom hij had meegedaan, en of hij er nog eens aan mee zou doen.

10n9kjp.jpg

commando: "Moet eigenlijk zeggen dat ik het gewoon random doe, als ik weinig te doen heb een beetje klooien :bonk: Echt verhaal erachter zit er niet :puh:

Zie het als je mail checken of ff langs gtaforum gaan, maar dan minder frequent ^_^

Ik weet niet of ik meerdere keren ga meedoen... af en toe heb ik eens zin om wat te maken, en soms ook helemaal niet :D


GTAGames.nl afbeelding

Even een grapje tussendoor

Een man is net bij zijn huisarts geweest en komt met een bezorgd gezicht thuis. Als zijn vrouw vraagt wat er aan de hand is, antwoordt hij: "De dokter heeft gezegd dat ik de rest van mijn leven elke dag pillen moet slikken." "Maar dat is toch niet zo erg?" probeert zijn vrouw hem gerust te stellen. "er zijn zoveel mensen die dagelijks medicijnen gebruiken." "dat weet ik wel," zegt de man, "Maar de dokter heeft maar vier pillen meegegeven!"

In de winkel van een pandjesbaas gaat de telefoon. De eigenaar neemt op. "Hallo," hoort hij. "Ik heb gisteren mijn wekker aan u verkocht. Kunt u mij zeggen hoe laat het is?"

Toen het thema euthanasie ter sprake kwam, keek Bob zijn geliefde diep in de ogen en smeekte haar: "Laat me alsjeblieft nooit leven als een plant waarbij ik afhankelijk ben van machines en in leven gehouden moet worden met vloeibaar voedsel. Als je me zo ziet aftakelen, koppel dan die toestellen die me in leven houden maar af." Zijn vrouw stond op van de bank, trok de stekker van de televisie en de pc er uit en spoelde zijn bier door de gootsteen.

Uit: Reader's Digest Nederland.


"niemand heeft me nog steeds niet geholpen met een bus mod voor gta 4" ~ bassieboy35

Heeft een hoop reacties gehad, of toch niet?


Signature Of The Month 2

Hierboven gaf één van de deelnemers van de laatste SOTM al een reactie. Hier een stuk van de organisatie.

.Levi.: SOTM loopt inderdaad niet zo storm meer zoals vroeger, maar dat geldt niet alleen voor SOTM, ook de battle’s in het Arena subforum hebben er last van. In de loop der jaren zijn er verschillende dingen geprobeerd om het aantrekkelijker te maken op verschillende fronten in het graphics forum, al werpt het niet overal zijn vruchten af. De hoeveelheid leden die zich nog actief met graphics bezig houdt is vergeleken een aantal jaren geleden zo goed als gehalveerd.

Het niveau van de inzendingen bij SOTM en in het gehele graphics forum, ligt vergeleken vroeger denk ik toch een stukje hoger wat ik erg leuk vind om te zien. Er is nu meer ruimte voor vragen, er zijn veel meer tutorials en er is veel meer informatie over de programma’s te vinden waarmee valt te werken. Vroeger moesten de leden nog echt zelf het internet uitpluizen om ergens achter te komen. De leden van nu leren denk ik veel sneller doordat hen veel meer wegwijs wordt gemaakt dan voorheen. Daarnaast zitten er een aantal goede designers op het forum die het programma onder de knie hebben en wordt er over het algemeen redelijk goed feedback gegeven op elkaars ontwerpen en dat is erg belangrijk. Op die manier til je elkaar op naar een hoger niveau en kun je alleen maar van leren.

Favorieten heb ik niet echt, al ben ik soms iets meer benieuwd naar het ontwerp van de een dan van de ander. Dat heeft dan voornamelijk met de stijl van hem of haar te maken. Daarnaast kan ik het waarderen als iemand zijn of haar grenzen verlegt door nieuwe dingen uit te proberen. Designen is mijn hobby. Ik ben daarom vrijwel altijd geïnteresseerd in iemands ontwerp, beginner of expert, puur omdat ik nieuwsgierig ben naar wat diegene heeft gemaakt. Ik kan er namelijk altijd nog wat van leren en natuurlijk inspiratie uit opdoen.

africanlion.png

Ik doe het organiseren nog steeds met heel veel plezier, ondanks de inactiviteit soms. Zo nu en dan valt het mee, maar vergeleken met vroeger is het wat stilletjes geworden, helaas. De lol van het organiseren is er nog steeds gelukkig, niet alleen vanwege mijn interesse in graphics, maar ook omdat het echt mijn hobby en zo nu en dan werk is. Creatief bezig zijn is iets leuks en als je dat met elkaar kunt delen door onder andere feedback te geven en van elkaar inspiratie op kunt doen, dan geeft dat een mooi beeld. De sfeer kan soms ook heel leuk en gezellig zijn binnen dat wereldje maar ook erg hecht.

Een juist antwoord geven voor het niet storm lopen van SOTM e.d. is moeilijk te verklaren. Ik denk dat het ligt aan het feit dat men ouder wordt, andere bezigheden/interesses krijgt in zijn leven, het minder speciaal is geworden (vroeger was het ‘nieuw’), men geen interesse meer heeft in het gehele forum enzovoort. Daarnaast is het ook maar een selecte groep op dit forum die interesse heeft, dus je merkt het snel als er wat wegvallen. Het is een combinatie van meerdere factoren denk ik. Veel krijgen ook andere interesses binnen het forum en zijn constant op zoek naar vernieuwing. Vernieuwing gebeurt ook bij graphics alleen is het niet gemakkelijk dat continu vol te houden en of met iets goed te komen. Daarnaast ook niet altijd goed om te doen. Er wordt over het algemeen minder ingeschreven voor wedstrijden, maar ook minder zelf georganiseerd. Het Fun subforum wordt naar mijn idee niet optimaal benut, terwijl er aardig veel mogelijkheden voor het oprapen liggen om het enigszins gezellig te maken voor en onder elkaar. Het is afwachten wat de toekomst ons brengt. Ik blijf me voorlopig inzetten voor iets wat ik heb opgezet, zoiets is moeilijk los te laten.


Dat was het weer voor deze week. Volgende keer ander meningen en gedachtes.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...