Jump to content

Club Duck

  • artikelen
    27
  • reacties
    27
  • bezichtigingen
    1822

Bierbuikje

406 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

CosilyClub.png

GTAGames.nl afbeelding

Vandaag deed Universal Inc. helemaal het roer om. Het oude logo (zie rechts) werd door de versnipperaar gehaald. Oude pasjes met de naam 'Universal Inc.' werden getypext, etensborden met het oude logo zijn vervangen en een gloedjenieuw logo is uitgeprint (links). The man in charge (@Sprunk) kiest voor een nieuwe aanpak genaamd 'Cosily Club'. Deze wijziging is omdat volgens henzelf de oude formule niet meer werkte. Door vele wisselingen bij de leiding en opstootjes is besloten tot deze nieuwe stap. Met de start van Cosily Club zijn zij van plan beter terug te komen dan ooit.

GTAGames.nl afbeelding
'Cosily Club' staat voor, zoals ze zelf zeggen, "nieuw, eigentijds, modern, knus en bovenal erg gezellig." De naam 'cosily' staat voor het engelse 'gezelligheid'. Al het goede van ex- Universal. Inc. is bewaard en de mindere punten buiten de deur gezet. Bij de Cosily Club is het altijd één groot feest. Het zal dan ook vast geen probleem zijn om er binnen te lopen en eens goed zat de deur uit te gaan op weg naar huis toe. Een grote overeenkomst met het oude Universal. Inc. is het streven naar gezelligheid binnen en buiten het gang forum, maar ditmaal niet als doel vele evenementen te organiseren. Dit zal van tijd tot tijd gaan gebeuren. Samen met de naamswijziging naar Cosily Club is ook een nieuwe blog geopend die betrekking heeft op deze gang. Het verstrekt allerlei informatie betreft evenementen en nieuwsberichten van Cosily Club. Ook is vanaf vandaag het forum van Cosily Club geopend voor iedereen.


Uiteraard hoort bij een verandering ook heel wat toekomstplannen. Wij vroegen @Fiegel5 naar hun complot tot wereldoverheersing.

Heeft cosily club ook specifieke toekomstplannen voor de toekomst?

Speciaal is een groot woord, we proberen een nieuwe formule uit. We proberen toch weer een bom gezelligheid terug te krijgen in het gang-gebeuren, op de achtergrond proberen we natuurlijk ons nog wel te richten op projecten, maar dat zal een stuk minder zijn dan nu, we zijn nu open voor iedereen. Iedereen is welkom en iedereen mag posten, dat is ook een beetje wat wij in de toekomst nog steeds willen.

Zijn er op dit moment al projecten voor de toekomst in gedachten? Of houden jullie het voorlopig bij het open forum?

Dat open forum is vast, dat we ons daar niet in vergissen. Op den duur proberen we met iets origineels te komen. Dat is alleen best moeilijk, omdat bijna alles al is gedaan, en als je dat opnieuw opzet. Dan ben je natuurlijk zogenaamd een na-aper, maar toch gaan we proberen samen met de leden wat leuke evenementen op te zetten. De chatavond was een paar maanden geleden een overweldigend succes, dus die heb je nog zeker tegoed van ons.

Waarvoor zou een lid wel naar Cosily Club komen en niet naar Universal Inc?

Ik denk dat Uni Inc een beetje een slechte naam heeft opgebouwd, er was geboter tussen andere gangs. En het klikte niet tussen sommige mensen binnen en buiten de corp, er zijn inmiddels mensen geleaved uit de corp. Waardoor we eigenlijk een beetje opnieuw zijn begonnen, Universal Inc was echt een gang waar we continue bezig waren met organiseren. Met Cosily Club slaan we een andere weg in, gewoon ouderwetse gezelligheid op het forum, beetje ouwehoeren over het weekend. En dan als bijzaak het organiseren, dat maakt het gezelliger. Maar ook voor Cosily geld, het is een nieuwe gang en ook dit staat nog maar in kinderschoenen, geef het een kans. En kom trouwens ook gewoon gezellig langs in ons subforum, iedereen kan lezen en posten. Gezellig toch?

Gezelligheid is altijd een belangrijk ding, maar waarom is Cosily Club niet helemaal opnieuw begonnen als gang, maar heeft het voortgebouwd op het eerdere succes van Universal Inc. en dan bijvoorbeeld het forum waar jullie gebruik van kunnen maken? Op deze manier is het denk ik niet een echte 'herstart'.

Ik denk dat dat een vorm van dat easy-heid is, in principe wilden we stoppen als Uni inc. Maar daar zou niemand beter van worden, met het openen van het forum met een nieuw concept wat dus uitgewerkt gaat worden, worden er misschien wel mensen beter van. Daarnaast is het nog steeds Uni inc, dezelfde leden, alleen een nieuwe leiding en een nieuwe naam.

post-35628-130134353986.jpg

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...