Jump to content

Gold Rush Blog

  • entries
    18
  • comments
    95
  • views
    2,380

Bedankt VWO-er, welkom TomHagen.


Silverbyte

386 views

 Share

goldrush2.png

Bedankt VWO-er, welkom TomHagen.

Door Jesperkaj.

Nadat Silverbyte aftrad als hoofdopzichter, zal ook VWO-er zijn functie neerleggen aals opzichter. Omdat hij minder actief is geworden op het forum, kan hij ook minder aandacht schenken aan Gold Rush. Ik wil hem erg bedanken aan het werk dat hij heeft verricht voor Gold Rush, waarvan zijn bekenste werk de Zoektocht was. Ook zal hij verder in het leven gaan als 'Ere-Goudzoeker'.

Ik ben opzoek gegaan naar een nieuwe opzichter, en die is gevonden. TomHagen is vanaf nu de nieuwe opzichter. Ik wens hem daarmee veel succes.

_O_ Bedankt, VWO-er _O_

:dans: Gefeliciteerd, TomHagen :dans:

 Share

3 Comments


Recommended Comments

moderators zijn wat anders dan admins, maar ik snap wat je bedoelt. Maar ik denk dat je daar zeker niet de kwaliteit van een Gang of Corp aan moet meten, hoor. Ere- en Megaleden geven een veel hogere meerwaarde dan een crewlid als je het mij vraagt. En op de eerste plaats komen toch echt alle leden van een Gang of Corp, ongeacht hun forum-rang. Iedereen die lid is is gelijk het gezicht van de Gang, het reclamebord voor het team op GTAF. Dus in dat opzicht heeft iedereen dezelfde waarde.

Even nog in reactie op de rolwissel; TomHagen, succes met deze nieuwe rol, je bent altijd een degelijk forumlid geweest, gewichtig en in positieve zin op het forum te zien. Ik kan niet anders dan er vanuit gaan dat je Gold Rush zeker geen windeieren zal leggen! VWO-er, je waarde achtergelaten en daarmee je handtekening op de Gang, neem ik aan. Kudo's. ;)

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...