Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586231

OWN #229 - Game On!


OWN

482 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_5124.png

Deze rubriek is geschreven door @Kenny-Petrovic.

Vanwege het uitgebreide artikel over het PlayStation netwerk van vorige week was er toen dus een iets andere game on dan dat je gewend bent. Om het belangrijke nieuws wat er die week was gebeurd niet te vergeten, zullen er deze week dus ook een aantal dingen bij staan die de week ervoor al zijn gebeurd.

Sony geeft gratis content ter compensatie van PSN problemen

Vanwege alle problemen rond het PlayStation Netwerk gaat Sony zogenaamde "welcome back" cadeautjes geven. Deze zijn eigenlijk bedoelt om ervoor te zorgen dat we weer vertrouwen krijgen in Sony. Voor iedereen die nog geen PlayStation Plus abonnement heeft krijgt gratis 30 dagen en iedereen die dat wel heeft krijgt een verlenging van 30 dagen.

Naast een gratis PlayStation Plus abonnement krijgen we ook nog content die per regio verschillend zal zijn. In de komende weken zal Sony aankondigen wat voor content we precies krijgen dus daar zullen we nog even op moeten wachten.

Opvolger van de Nintendo Wii aangekondigd door Nintendo

Sinds de lancering van de Nintendo Wii is dit een van de succesvolste consoles van dit moment en daarom zou het ook eigenlijk dom zijn dat hier geen opvolger voor zou komen. Nintendo heeft ook aangekondigd dat er een opvolger aan gaat komen en dat een speelbare versie zal worden onthuld op de E3 van dit jaar. De console met de code naam 'Project Cafe' staat geplant voor een release in 2012 en moet op grafisch en visueel gebied er uitzien als de Xbox360 en PlayStation 3.

Geruchten over nieuwe Xbox niet waar

EA heeft een rapport over de geruchten dat ze al dev kit's hadden voor een nieuwe Xbox 360 ongeldig verklaard. Jeff Brown heeft tegenover Industrygamers laten weten dat dit gewoon een gerucht is en dat hier dus niks van waar is. Het gerucht dat er dus een nieuwe Xbox word aangekondigd op de E3 is dus waarschijnlijk ook niet waar.

Trailer van de week

Wat speelt GTAforum dit weekend?

@Silverbyte:

GTAGames.nl afbeelding
Eigenlijk game ik de laatste tijd niet zo veel meer. Het weer wordt beter, dus dan ben ik ook vaker buiten te vinden. Maar ik vind het nog steeds heerlijk om 's avonds voor het slapen gewoon alle frustratie van je af te spelen. Meestal doe ik dat met GTA IV, want dat is voor mij hét spel om af te koelen. Storyline is natuurlijk allang uit, maar een beetje free-roamen doe ik na die paar jaar nog steeds graag. FIFA 11 gaat meestal de PS3 in als ik met vrienden speel. Niets zo leuk als tricks uit je controller toveren, terwijl je vriend wanhopig zit te zoeken naar het juiste knopje haha.

@TekaLoca:

GTAGames.nl afbeelding
Wat ik dit weekend ga spelen? Ik weet het eigenlijk nog niet erg goed. Volgens mij is er een Double XP-weekend voor Black Ops door de release van het nieuwe mappack. Als dit correct is zal je me wel op Black Ops kunnen zien spelen. Ook FIFA 11 zal ik niet achterwege laten. Is een spel die ik nog dagelijks speel dus dat mag niet ontbreken :puh:

gallery_108553_47_5124.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...