Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 26 - De Tien


Dutchy3010

494 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-3251-1170533207.jpg

Deze rubriek wordt geschreven door Ikkes

Daar is hij dan, de allereerste "De Tien". In De Tien is het de bedoeling dat ik van normale dingen maar ook de vreemdste dingen een top tien maak en daar een mooi verhaaltje omheen brij. "De Tien" is ontstaan door het feit dat de ideeën bron van Uit Den Ouden Doosch nagenoeg is uitgeput en we daar dus geen tijden meer mee verder konden. Daarom is het vanaf nu om de week "De Tien" en "Uit Den Ouden Doosch". Zo blijft Uit Den Ouden Doosch bestaan en komt er een nieuwe rubriek bij. Mocht jij nog mooie onderwerpen hebben voor "De Tien" en "Uit Den Ouden Doosch" stuur dan een PB naar Ikkes.

Na even een korte introductie snel op naar de allereerste "De Tien" met als onderwerp: De tien meest humoristische personen. In deze lijst komen dus tien personen die op een of andere manier de lachspieren van de mensen goed weten te vinden. Ik zou zeggen: Laten we maar snel beginnen.

Dit was dan de eerste "De Tien". Volgende week weer een "Uit Den Ouden Doosch"!

10:


Op de allereerste nummer 10 is Typhoon te vinden. Op het forum is hij redelijk normaal, maar op MSN is het toch iemand die een overdosis humor blijkt te hebben. Eigenlijk verdient hij een hogere plaats, maar aangezien die alleen op MSN naar buiten komt, is de 10e plaats voor hem.

9:

Jorge F. is geëindigd als 9e. Door zijn algehele verschijning op het forum lijkt deze 9e plek voor hem geschapen. Vaak komt hij op een droge manier uit de hoek. Net al BradleyH is hij erg weg van de foto's inclusief bier. Vreemd volkje die modders :? .

8:

Achtste is Bradley H.. Deze plaats is aan hem geweid wegens de vele vreemde foto's die van hem over het forum cirkelen. Je bent erg goed als je een "normale" foto van hem kan vinden. Door zijn vreemde stijl van foto's heeft hij toch nog een 8e plek weten te bemachtigen.

7:

SamShine te vinden op plaats 7. Hij staat op deze plek omdat hij op de meest vreemde momenten op de meest vreemde manieren uit de hoek kan komen. Ook heeft deze persoon last van "virtuele" mensen als: "PatriciaW". Al met al een verdiende 7e plek.

6:

De 6e plek van deze "De Tien" is weggelegd voor: Mazzelte. In het jaar 2005 kwam hij vooral uit de bus als grappenmaker door zijn opvallende manier van (Global-)Modereren. Doordat dat al een tijdje geleden is, is de 6e plek voor hem.

5:

De eerste persoon in de top 5 is Pietje II aka. Pieter van den II. Zelf vroeg hij zich af waarom hij überhaupt in deze top tien kwam maar ik heb toch een paar mooie redenen hiervoor: Ten eerste zijn labiele gepraat in PLEE, ten tweede zijn mooie, droge gevoel voor humor(deze leer je deels kennen als je in de Oceans gaat :)) , en ten derde zijn al gehele verschijning. Voor mij reden genoeg om plaats 5 aan hem te geven.

4:

Vele zullen het met mij eens zijn dat PizzaTonno humoristisch is en een 4e plaats dus terecht is. Zijn gevoel voor humor, bier etc. is erg groot. Dit is aan zijn foto's te zien(zeker een modder :sst: ). Maar ook aan sommige machtige teksten. Een zeer mooi voorbeeld is hier te vinden.

3:

PatrickW heeft deze 3e plek voornamelijk te danken aan zijn mooie omschrijvingen in het naamwijzigingen-topic. Bij elke naamsverandering weten de admins wel weer wat humoristisch te maken. PatrickW is hier erg goed is maar moet helaas zijn meerdere erkennen in Lantyz.

2:

Zoals aangekondigd zou Lantyz PatrickW verslaan en dat is dan ook zo. Ze gingen gelijk op maar de uitspraak: "Every time you change your name, God kills a kitten." gaf de doorslag. Deze tekst heeft dan ook niets voor niets een award gewonnen. De tweede plek is dus volkomen terecht gegaan naar: Lantyz!

1:

De allereerste nummer 1 heeft op vele fronten bewezen dat hij deze plek verdiend. Door zijn machtige Weekly Column, zijn konijnen fobie en zijn geweldige gevoel voor humor is deze eerste plek met 100% overtuiging bestemd voor: Jowx

9 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...