Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582005

OWN #230 - Prikbord


OWN

363 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_3172.png

Deze rubriek is geschreven door Guardian1980!


Modding

Er zijn zo van die periodes, dat er gewoon niet zoveel gebeurd op het forum. In die periodes duik ik dan uit nieuwschierigheid een subforum in waar ik me niet eerder in verdiept heb. Modding bijvoorbeeld is voor mij volkomen nieuw. Afgelopen week werden diverse modding-fora samengevoegd, dus besloot ik daar eens een kijkje te nemen.

Voor zowel de beginnende als voor de gevorderde modder is er een hoop te vinden. Met uitgebreide tutorials en behulpzame leden die altijd bereid zijn hulp te bieden kan iedereen hier zijn modding-carrière starten.

Daarnaast zijn er een heleboel leden die hun zelfgemaakte creaties tonen. Erg leuk om eens doorheen te bladeren en te zien wat er allemaal mogelijk is.

vliegtuigje.jpg

Inmiddels weet ik dat wannes12 bezig is om een verroest vat te maken, dat danny18 bezig is om een vliegtuigje uit de Eerste Wereldoorlog na te maken en dat Puma een nieuw voertuig heeft gecreëerd voor in San Andreas. Erg leuk allemaal en ik hoop dat we nog meer van jullie gaan zien.

Dus mocht je van plan zijn om met modden te beginnen, dan zeg ik: "Doen!" Je kan alles vinden wat je nodig hebt en als je er niet uitkomt zijn er zat andere leden die je willen helpen.


GTAGames.nl afbeelding

Even een grapje tussendoor

Juffrouw Els geeft haar klas de opdracht een opstel te schrijven met de titel ‘Als ik manager zou zijn’. Alle kinderen beginnen druk te schrijven, behalve Erik. “Zeg Erik, zou jij niet eens met je opstel beginnen?” vraagt de juf. De jongen kijkt op van zijn boek en zegt: “Ik wacht op mijn secretaresse.”

Ben, de butler van een schatrijke, stokdove graaf zit ’s avonds te wachten op de terugkeer van zijn baas. Als de graaf eindelijk thuis is en Ben de oude man uit zijn jas helpt, mompelt hij: “Zo oude viezerik, heb je weer de hele dag in allerlei smoezelige bars rondgehangen?” “Nee Ben,” antwoordt de graaf, “Ik ben naar de stad geweest om een nieuw gehoorapparaat te kopen.”

Een man gaat naar de kroeg en bestelt een biertje. Als hij een paar slokken heeft genomen, moet hij naar de wc. Hij pakt een papiertje uit zijn binnenzak, schrijft erop ‘In dit glas heb ik gespuugd’ en legt het naast zijn glas. Als hij vijf minuten later terugkomt, staat er op het briefje ‘Ik ook!’

Uit: Reader's Digest Nederland.


"Giroooooooooooooo!" ~ Cabyon

Weten we nu ook wat Cabyon blij maakt.


Insecten

Ineens was het er deze week: Een bug in Gangs & Corporations, waardoor diverse leden ineens lid waren van meerdere gangs en/of corporations. Diverse leden maakten er gebruik van om op die manier ook eens bij een ander in de keuken te kunnen kijken. Echter, de crew kwam het te weten en dook er meteen bovenop, met als gevolg een stevig bericht van Dutchy3010. Insiders wisten inmiddels te vertellen dat de insectenverdelgers inmiddels zijn ingehuurd.


Verandering van spijs...

Nu ik een aantal weken het prikbord heb mogen vullen, is het tijd geworden voor een nieuwe redacteur op deze zetel. Ik hoop dat mijn artikelen met plezier zijn gelezen en dat mijn opvolger het net zo goed zal doen.


0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...