Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 26 - Game On


Dutchy3010

718 bezichtigingen

oc_own_gameon.jpg

Deze rubriek is geschreven door SamShine.

Microsoft sleutelt aan achievements!

Het populaire puntensysteem van de Xbox 360, de achievements, wordt door Microsoft op de schop genomen. Het principe (doelen in een spel halen, zoals 1e worden bij een toernooi (racegame voorbeeld), en zo een door de makers ingesteld aantal punten halen) gaat veranderen. Het principe zelf gaat niet naar Saturnes, maar het aantal haalbare punten wat op het DVD'tje staat kan variëren. Zo kunnen de ontwikkelaars nu bijvoorbeeld 800 punten op de disk zelf zetten, en 200 later (gratis!!!!) te downloaden zetten in de vorm van content op Xbox live marketplace. Het limiet wordt wel omhoog gedraaid, zo kan er content te downloaden worden waarmee je 250 extra punten kan downloaden, deze extra content hoeft niet gratis te zijn. Het maximale aantal haalbare punten word zo 1250.

Ook de achievements van de Arcadegames worden veranderd. Omdat deze al te downloaden zijn hoeft er niks later gedownload te worden. Wel wordt het maximale aantal omhoog gegooid naar 250, waarvan er 50 tegen betaling extra te downloaden zijn, het is maar wat je leuk vindt.

Bron: Gamer.nl

Belachelijkheid 1e klas: PS3 pre-order!

De Playstation 3 komt eraan, een gegeven waar veel mensen in Engeland naar uit kijken. Voor een grote kans dat je hem op de launchdag hebt moet je hem pre-orderen. Een gamewinkel die deze aanneemt is 'HMV'. Het probleem is alleen dat je voor ze deze aannemen je óók een PSP giga pack moet bestellen, anders heb je dikke pech. Daarbij komt ook nog is dat je er dan nóg niet zeker van bent dat je hem krijgt, wat is het leven toch hard... :N

Bron: Gamed.nl

Saints Row naar de Playstation 3

De tot noch toe Xbox 360 exclusieve titel Saints Row gaat de overstap van de Xbox 360 naar de Playstation 3 maken. De titel waarover in Game on! 6 meer te vinden is verschijnt in de lente van dit jaar nog op de console van Sony. Voilitin Inc. heeft nog niets bekend gemaakt over extra dingen die in de Playstation 3 versie kunnen zitten. Afwachten dan maar!

Bron: Insidegamer.nl

PS3 reclame op de Xbox 360

Omdat Sony de officiële sponsor van de UEFA Champions League is zul je op beide versies van de game daarvan reclameborden van de Playstation 3 vinden. Goeie zet van Sony, zo worden de Xbox 360 gamers constant geconfronteerd met het logo van het paradepaardje van de concurrent. Of Microsoft hier nog iets aan gaat doen is nog niet bekend.

Bron: Gamevillage.nl

Toch rumble in de PS3

Een ontwikkelaar van game-hardware, SplitFish, heeft aangekondigd een add-on voor de 'SIX-ASSES', controller van de Playstation 3, te maken. Dankzij de SenorFX-uitbreiding, waar deze uitbreiding voor zorgt, bezit deze ook rumble/trilfunctie. Deze techniek is overigens preciezer dan de Ruble functie van Immerson, waarvan de Xbox 360 controller geniet.

Bron: Insidegamer.nl

9gjrqgg1r9zfdnwv3ovmmwjey6.jpg

Battalion Wars slaat terug! Het tactische actiespel, oorspronkelijk een hit op Nintendo GameCube, keert terug voor een tweede campagne, op Nintendo's nieuwe Wii-systeem.

Commandant Pierce en kolonel Windsor van de Anglo-eilanden zijn erin geluisd. Ze denken dat het Solar-keizerrijk een vernietigend superwapen ontwikkelt en vallen daarom alvast de Coral-atollen aan. De wereld is opnieuw in oorlog.

In Battalion Wars II gebruik je de Wii-afstandsbediening om tanks, schepen en vliegtuigen te besturen en je troepen leiding te geven. Zo word je dieper in de actie gezogen dan ooit tevoren.

Het is nu mogelijk om vijandelijke gebouwen zoals barakken, fabrieken, vliegvelden en havens te veroveren, om daar nieuwe eenheden te produceren en het gevecht voort te zetten. Ook kun je je manschappen op afstand commanderen met behulp van het kaartscherm, naast nog allerlei andere nieuwe mogelijkheden en verbeteringen.

Naast een zeer uitgebreide spelstand voor één speler, kun je ook online gaan via Nintendo Wi-Fi Connection en kiezen uit drie verschillende speltypen voor meer spelers: Assault (directe strijd), Skirmish (tactische diepgang) en Co-op (samenwerken met vrienden).
  • De Wii-afstandsbediening zorgt ervoor dat je de spelactie bijna kunt aanraken
  • Drie oorlogsdimensies: commandeer troepen te land, ter zee en in de lucht
  • Vijf nieuwe marine-eenheden: Battleship (slagschip), Frigate (fregat), Submarine (duikboot), Dreadnought (zwaar slagschip) en Transport (vrachtschip)
  • Zes verschillende landen om mee te strijden in vijf verschillende omgevingen, met voor ieder land nieuwe voertuigen
  • Meer dan 20 missies voor één speler en meer dan 15 missies voor meer spelers
  • Verhoogde herspeelwaarde

gvwxbz5qskl0i5fekptitytjd3.jpg

Ook respect en een verse pannenkoek voor Kristof01 voor het maken van de bovenstaande review! _O_

4 reacties


Recommended Comments

Mijn excuus voor de erg zwakke editie (wat trouwens prima opgevangen was door de review van kristof01! _O_). Toen ik klaar was flipte Firefox, waardoor ik alles opnieuw moest doen.. :(

Link to comment

Mijn excuus voor de erg zwakke editie (wat trouwens prima opgevangen was door de review van kristof01! _O_). Toen ik klaar was flipte Firefox, waardoor ik alles opnieuw moest doen.. :(

Ik vind het geen zwakke editie hoor :). Weer eens goed gedaan Sammie _O_ (en natuurlijk ook kristof).

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...