Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,513,088

Editie 4 - Peil Mee!


Dutchy3010

385 views

blog-33831-1159199958.jpg

Deze 'Peil Mee!' zal er iets anders uit gaan zien dan jullie normaal gewend zijn.Omdat Thabit afwezig is, verzorg ik, Pietje II, deze rubriek.

Veel plezier!

-----

Een zeer oude poll, gestart door Big Boss op 8 april 2005, is weer volop actief! Het gaat over 'Wat is jouw nationaliteit?'.

Er zijn al een hoop mensen die gestemd hadden, tot nu toe 191 personen.

Ja ja, er is een gedeelde laatste plaats. Uit de peilingen van dit moment blijkt dat er is maar liefst één Engelsman en één Fransman op dit forum te vinden zijn. Liefst drie mensen zijn van oorsprong Duits, en vier mensen Amerikaan!

Op de derde plek komt 'overig', dit betekent dus dat er 11 mensen waren met een andere nationaliteit die helaas niet in de poll-keuze's vermeld stond.

Op de tweede plaats staan de Belgen, met maar liefst 43 stemmen. Hieruit blijkt dus dat het forum ook in België ongekend populair is!

En op de eerste plaats, met maar liefst 128(!) stemmen... Nederlander! Hoe kon het eigenlijk ook anders, met het Nederlandse GTA Forum!

Wie heeft er 'Weer zin in school?'

Deze poll, geopend door Ice Cold Killa, zal het ons leren.

Maar liefst drie mensen hebben gestemd op 'Ja, kan ik weer leren!'. Opmerkelijk, als je naar de rest van de resultaten kijkt.

Er zijn namelijk drie poll-keuze's op een gedeelde tweede plaats! Maar liefst elf mensen hebben gestemd op 'Ja, zie ik m'n maten weer', evenals er elf mensen die kennelijk een ontzettende hekel aan school hebben op 'Arrgghh, niet dat S-woord!!!' hebben gestemd. Ook hebben er elf mensen op simpelweg 'Nee' gestemd.

Maar liefst twaalf nuchtere mensen hebben op 'Wat is dat voor domme vraag!? Natuurlijk niet!' gestemd, en daarmee eindigt deze poll-keuze op de eerste plaats.

Deze rubriek is tijdelijk overgenomen door Pietje II

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...