Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 26 - Forum


Dutchy3010

716 bezichtigingen

blog-5021-1170533279.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

De zaterdag avond is weer voorbij en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Oceans Weekly News Forum update. Zoals jullie allemaal eten is het weer een erg drukke week geweest, waaronder een aantal degradaties en een grote promotie. Kortom het was een lastige doch verwarrende week. Ook zijn er nog wat dingen gebeurd op het forum die vorige week door tijdsgebrek niet in de rubriek konden, maar die staan er deze keer wel in. Kortom er is weer leesvoer voor u, veel plezier.

Niet ingelogd? Is geen profielen bekijken?

Het moge duidelijk zijn, het is vanaf vorige week niet meer mogelijk om een profiel te bekijken zonder in te loggen. Dit is waarschijnlijk gedaan om meer leden te krijgen, omdat mensen vanzelfsprekend nieuwschierig raken als ze iets niet kunnen zien, maar het wel willen. Kortom geen slechte zet, want tussen die groep zullen ook wel goede leden zitten en die hebben we nodig. Onthoud het dus; Log in als je een profiel wilt bekijken.

_KoE_Mzungu wordt Superlid!

Je zult hem deze week wel gezien hebben '_KoE_Mzungu' uit het niets kwam hij aanzetten. En met een weldaverende kennis en kwaliteits verhouding kwam hij de mensen in het SA Fora helpen. En wat is er nou beter dan dit soort leden? Met die reden werd _KoE_Mzungu, wat Knight of Empire Mzungu betekent; Superlid. Ik vroeg aan dit vrolijke lid wat hij er van vond en dit is wat ik terug kreeg: ':roll: :$ eehhhhh ik wist helemaal van nix :cab: wist niet eens dat ik was voorgedragen cq. genomineerd :*D maar ik voel mij zeer vereerd :puh: m'n eerste reactie is verbazing, ben pas 2 maanden en 2 dagen lid v/h forum :clown: ben heel benieuwd wie mij heeft voorgesteld als superlid al kan ik dat wel enigzinds raden :puh: was 't Jet of Schaap (ben ff z'n naam kwijt iets met een D ... Danny of Daniel :cab: )? 't moet haast wel 1 van deze 2 zijn :puh:' Dit toont wel weer aan dat we met het goede soort te maken hebben en Mzungu het is Danny geen Daniel. :D Kortom enorm veel plezier bij je zwarte kleur, namens het Oceans Weekly News.

Lantyz's video's

Ook deze week nemen we eens kijk op de relatief minder belangrijke zaken. Deze week viel mij op dat Lantyz een tweetal handige video's geplaatst heeft in de galerij. En een poosje daarvoor ook al één, waarom ik dit in de forum zet? Het heeft betrekking tot GTA en het geeft een grote push factor aan de galerij. Kortom ben je nog eens van plan om naar Ghosttown- GTA III te gaan? Dan kun je met de'Destination Ghost Town' video een heel eind komen. Lukt het je niet om met een Dodo te vliegen dan is 'deze' video de absolute must. Ook heeft Lantyz een video gemaakt over de manier waarop je naar Liberty City kan in San Andreas, deze kan je 'hier' vinden. Nogmaals Lantyz bedankt voor deze video's. :klap:



icon12.gif Lovebirds icon12.gif

Je zult je afvragen wat heeft Lovebirds "(verliefde vogels)" met GTAForum.nl te maken? Nou, Dutchy3010 en Mazzeltje zijn sinds kort op elkaar verliefd. En het speciale hier aan is, dat deze twee kanjers elkaar leerden kennen via dit forum en dat betekent dus ook direct dat dit de eerste crew liefde uit de geschiedenis van dit forum is. De liefde begon al toen Mazzeltje en Dutchy3010 elkaar spraken via een Persoonlijk Bericht, Mazzeltje begon zich erg te focussen op de bewuste meid en je merkte duidelijk dat er iets achter zat. Bij Dutchy3010 merkte je eigenlijk niks, maar dat het gebeurd is; is niet vrij onwaarschijnlijk geweest. Ik wens namens iedereen jullie, de Lovebirds een weldaverende relatie toe. Wordt samen gelukkig! :D

Dizzee stopt

Helaas is het einde verhaal voor Dizzee wat betreft zijn moderator taken in deze periode. Dizzee kon het niet meer opbrengen en had er gewoon geen zin meer in, met deze reden is hij met respect vertrokken uit de crew. Hij is weer terug gezet naar Lid en wat blijkt, deze enorme kanjer blijft gewoon door gaan met het doorlopen van de fora's. Kortom Dizzee komt waarschijnlijk weer terug als er weer een grote drukte komt voor GTA IV, maar daarover kunnen we alleen nog maar speculeren. Dizzee je bent echt een top moderator geweest met een hele goede spraak/vriend- verhouding. Ik heb veel respect voor je en dat zal ik altijd blijven houden. Kerel, het ga je goed en namens het Oceans Weekly News en alle leden van heel het forum wil ik je enorm maar dan ook enorm complimenteren, waarderen en bedanken. _O_

Mazzeltje : GM > ML

Na anderhalf jaar stopt Mazzeltje als Global Moderator. Hij kon de tijd niet meer opbrengen om zijn moderator zaken op het forum te vervullen, natuurlijk is deze week een zeer trieste week aan het worden zoals je het nu leest, maar hij wou op eigen manier afscheid nemen en dat heeft hij de gedaan. Mazzeltje heeft zich meerdere malen bewezen een goede global moderator geweest te zijn, mede dankzijn zijn zijn aardige karakter en vredelievendheid voor anderen. Kortom Mazzeltje was een keurige GM die zijn taken nu neer legt, Mazzeltje je was een goede gozer! :klap:

NandroDavids wordt Global Moderator

Dat er een vervanger moest komen voor Mazzeltje was wel duidelijk, maar na 30 uur was wel een beetje heel erg snel, maar dat is natuurlijk niet heel erg, want er moet toch een vervanger komen voor de open plek. En wie kan het ook anders zijn? NandroDavids loopt vanaf een korte periode in het Paars, en zoals hij het zelf omschrijft: 'Ik vervang Mazzeltje niet, want dat zou ik nooit kunnen. Ik ben gewoon een nieuwe Global Moderator'. Laten we het dus maar op dat houden, verder vroeg ik hem wat hij er van vond dat hij nu Global Moderator geworden is. En dit is wat hij antwoordde: 'Nou ja, een MSN-gesprek met Dutchy3010, GTA-Sheep, Lantyz én PatrickW tegelijk, toen voelde ik het toch wel een beetje aankomen. Ik was uiteraard blij dat ze in mij het vertrouwen bleken te hebben en hoefde niet lang na te denken. Want wie wil er nou geen Global Moderator zijn van een schitterend Forum met bijna 50 duizend leden...?' Ook vroeg ik hem om van de schrik te bekomen wat de andere Global Moderators + van hem vonden en om wat voor reden ze het dus nodig vonden dat NandroDavids een GM is geworden. Dit is wat zij te vertellen hadden: '1. Veel aanwezig. 2. Kan goed met problemen omgaan. 3. Heeft ervaring. 4. Kan goed met leden omgaan en altijd vriendelijk. 5. Zet zich volledig in voor wat hij wilt doen.' Wat wil je nog meer? :bier: De Oceans Weekly News redactie wens jouw, NandroDavids heel veel succes bij deze grote, doch leuke taak. ;)

VforV verlaat de Crew

Aan het einde van de week moest het gebeuren. VforV stopt met zijn taken als Moderator, de reden laten we uit respect voor ons, maar dat hij zijn taken perfect heeft uitgevoerd blijkt wel uit de fora's die hij beheerde. Ik heb je leren kennen toen je nog SL was, en je hebt je zeer snel gevorderd en je weet enorm veel van verscheidene spellen af. Daar heb ik uiteraaard alleen maar lof voor, maar goed; het is nou eenmaal zo gelopen man. Ian- We hebben allemaal wel respect voor de dingen die je als moderator zijnde hebt vericht bij problemen zaken me de leden. Nochtans; Respect...

7 reacties


Recommended Comments

Weer een goede editie natuurlijk! Ik wist wel bijna al het nieuws wat er in staat, maar dat maakt natuurlijk niks uit.

Dat van Dutchy en Mazzeltje, had ik wel al verwacht!

Link to comment
Er is een foutje: Dizzee stop wel als crewlid, maar is nu toch nog ML...

Klopt, maar dat is later pas zo besloten. Eerst was hij weer een 'normaal' lid, achteraf gezien hebben ze ervoor gekozen om hem weer Mega Lid te maken. :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...