Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580896

OWN #234 - Game on!


OWN

436 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_5124.png

Deze rubriek is geschreven door @Kenny-Petrovic.

De meeste mensen die een beetje op de hoogte zijn van al het nieuws rondom games zullen wel weten dat er een heleboel nieuws is van de afgelopen week. Ik heb hier de dingen tussen uit gepakt van welke ik denk dat niet iedereen die weet. Het nieuws over de PlayStation Vita en Wii U zal iedereen wel gehoord hebben en hierover kan je ook uitgebreid lezen in de forumtopics over deze game. Veel plezier met het lezen van deze uitgebreide Game On en laat in de reacties weten wat je er van vond. :tu:

Ubisoft kondigt Far Cry 3 aan

Alle Far Cry fans (@Hanneswasco) kunnen opgelucht adem halen. Hun favoriete serie gaat verder en zal worden ontwikkeld door Ubisoft Montreal met een beetje hulp van Ubisoft Shanhai. Hij word ontwikkeld voor de Xbox360, PlayStation 3 en PC en staat geplant voor een release in 2012.

Just Dance gaat multiplatform

Nadat deel 1 en 2 op de Wii zijn uitgekomen zal Just Dance 3 ook uitkomen op de PlayStation 3 en Xbox360. Hierbij zal het spel gebruik maken van de PlayStation Move en Xbox Kinect. Wat er anders zal zijn in dit deel dan in de vorige delen is nog niet bekend maar het spel gaat als alles goed gaat wel uitkomen op 11 oktober 2011.

De Beta van Battlefield 3 komt in september

Iedereen die de limited edition van Medal of Honor heeft weet dat de beta van Battlefield 3 binnen een jaar moest komen na de release van Medal of Honor. Het lijkt erop dat DICE zich hier ook aan gaat houden want de beta van Battlefield 3 komt in september naar ons toe. Het is ook de bedoeling dat deze voor alle platformen tegelijk start.

Misschien zal Sony nooit weten wat de hackers hebben gestolen

De hoge baas van PlayStation Kaz Hirai heeft in een interview met de BBC verteld dat de kans groot is dat ze nooit zullen weten welke data de hackers bemachtigt hebben. Dit komt omdat de hackers zo goed zijn dat ze bijna geen sporen hebben achter gelaten. Ze weten dus ook niet zeker of er credit card gegevens gestolen zijn. Ze hebben dit gezegd zodat mensen zouden gaan kijken of er geen vreemde transacties plaats zouden vinden waar hun niks van af wisten

MotorStorm: Apocalypse gecanceld in Japan

Elke gamer zal wel eens gehoord hebben van de game MotorStorm: Apocalypse. In deze game moet je zoals gewoonlijk op de originele MotorStorm manier gaan racen met allemaal verschillende soorten voertuigen. Het mooie aan deze game is dat de omgeving langzaam instort dankzij aardbevingen. Het kan dus ook maar zo zijn dat de weg waar jij over rijdt ineens veranderd in een gatenkaas en je dus heel goed moet opletten. Eerder was al bekend geworden dat de game was uitgesteld omdat ze dachten dat dit gewoon niet het moment was om hem uit te brengen. De situatie komt heel erg overeen en ze waren bang dat het spel daarom dus niet zou verkopen. Afgelopen week is ook bekend geworden dat het spel helemaal niet meer uit zal komen in Japan.

Misschien krijgt Modern Warfare 3 weer dedicated servers

Op de PC willen alle gamers die First Person Shooters spelen natuurlijk allemaal dedicated servers alleen bij Modern Warfare 2 was dit niet het geval. Nu hopen alle Call of Duty fans natuurlijk dat dit bij Modern Warfare 3 wel weer zo zou zijn. Robert Bowling de community manager van Infinity Ward heeft ook gezegd dat dit nog niet vast staat. Ze zijn op dit moment nog aan het overleggen of ze dit willen gaan doen.

I can't confirm anything yet, but right now we're having conversations about dedicated servers, mod tools and post launch support.

Lego City Stories komt exclusief naar de 3DS en Wii U

Op de E3 presentatie van Nintendo heeft Traveller's Tales aangekondigd dat zij Lego City Stories aan het ontwikkelen zijn en dat deze exclusief op de 3DS komt en de Nintendo Wii U. Het zal een open wereld worden die plaatsvind in Lego City. Het spel komt waarschijnlijk pas in 2012 uit want de Wii U komt ook dan pas.

4 reacties


Recommended Comments

Dedicated Servers zijn gewone servers maar deze koop je bij een bedrijf die hem dan ook nog eens voor jou onderhoud je moet dus zelf niet deze server onderhouden.

@Hanneswasco: Wij bespioneerden je. :$

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...