Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581964

Editie 235 - Game On


OWN

458 bezichtigingen

gallery_108553_47_5124.png

Deze rubriek is geschreven door @Kenny-Petrovic.

Call of Duty: Black Ops Annihilation map pack aangekondigd

De geruchten gingen afgelopen week al goed rond rond het nieuwste map pack voor Call of Duty: Black Ops. Er waren wederom afbeeldingen uitgelekt van een volgende map pack en daarom wisten we dus eigenlijk al voor de officiële aankondiging dat deze er aan zat te komen. In dit nieuwe map pack kunnen we aan de slag gaan met de multiplayer maps Silo, Hangar 18, Drive-in en Hazard. Ook krijgen we weer een nieuwe zombie map die weer spectuclair moet gaan worden en deze krijgt de naam Shangri-La. Dit is overigens niet de eerste keer dat details van een nieuw map pack eerder bekend worden dan de officiële aankondiging. Dit was namelijk ook al het geval bij het tweede map pack.

COD_DLC3_KeyArt_large.jpg

Xbox360 bereikt 1,5 miljoen verkopen in Japan

Iedereen weet denk ik wel dat de Japanners niet zo heel erg verrukt zijn van de Xbox360. De producten van Sony en Nintendo doen het daar velen malen beter maar de Xbox360 heeft nu ook eindelijk de mijlpaal van 1,5 miljoen verkochte consoles bereikt. Dat is toch een mooie mijlpaal maar erg weinig als je bedenkt dat hij wereldwijd al meer dan 50 miljoen keer verkocht is.

4J Studios gaat Xbox versie van Minecraft ontwikkelen

Nog niet zo heel lang geleden heeft Microsoft aangekondigd dat ze het spelletje Minecraft ook naar Xbox360 komt. Het enige wat tot nu toe nog niet bekend was was door wie het zou worden ontwikkeld. Ook op die vraag is nu een antwoord gekomen, 4J Studios gaat ervoor zorgen dat iedereen met een Xbox360 ook kan gaan genieten van de leuke gameplay die Minecraft zijn spelers bied.

Trailer van de week

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...