Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580294

5 jaar OWN - De Snuffelaar


OWN

465 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_7982.png

Dit artikel is geschreven door @BoerTijger!

Inleiding

Eerst een korte inleiding wat De Snuffelaar nou precies inhield en wie het toen der tijd deed. De Snuffelaar was vroeger altijd geschreven door @SummerBase. Toen hij stopte met De Snuffelaar stopte de rubriek ook, nu wij 5 jaar bestaan komt de rubriek speciaal nog 1x terug! Maar wat hield deze rubriek nu eigenlijk in? Deze rubriek verzamelde hier en daar iets zolang het enigszins flauw of grappig nieuws was.Hier zie je SummerBase een rubriek schrijven over trekhaken en poepschepjes.

Overheid biedt huizen bescherming met een anti-bom

Den Haag - Van onze verslaggever: @BoerTijger.

Vandaag in Den Haag is iets opmerkelijks gepresenteerd, namelijk de anti-bom. Hoe werkt het? Je legt het apparaat neer naast je deurmat. Als er dan iemand binnenkomt met een bom dan gaat het anti-bom apparaat piepen en maakt alle bommen in de straal van 3km onschadelijk. Heerlijk apparaat dus. Het apparaat kan je kopen in de winkel van de 2e kamer, hij staat er in de etalage voor €50,-. En deze week is hij in de aanbieding. Namelijk 20% korting!

Joriz komt met de nieuwe banhammer

GTAGames kantoor - Van onze verslaggever: @BoerTijger.

Vandaag maakte Joriz bekend op een nieuwe GTAGames persconferentie dat de nieuwe banhammer is uitgevonden, deze biedt meer voordelen dan de vorige. Zo is hij lichter, sterker, mooier en beter, leden en hoger kunnen nu makkelijker gebant worden. PatrickW sprak ook positief over de nieuwe banhammer en Jowx zag het ook al zitten om nu leden te gaan bannen. Joriz heeft ook bekend gemaakt dat hij er 5 aanschaft. Lantyz sprak echter negatief over de banhammer, hij vond dat de oude banhammer goed genoeg was. Joriz had toen zijn mening gegeven en Lantyz werd echter weer positief.

De nieuwe supersnelle iPed

Japan - Van onze verslaggever: @BoerTijger.

Vandaag op een dagelijkse persconferentie in Japan heeft de Japanse Apple bekend gemaakt dat er een iPed wordt gecreëerd. Deze iPed biedt veel meer mogelijkheden dan een iPod touch, iPhone en iPad. de iPed heeft een super snelle internetverbinding die naar verluit zo'n 500 Mbps kan halen, super snel dus. Deze iPed beschikt ook over de aller snelste technologie, zo is binnen 0,0002312 seconde een app geladen. Dit apparaat maakt gebruik van een nieuwe OS, namelijk PeddenOS. Deze nieuwe OS is volledig ontwikkelt en geproduceerd door The Pedden Group. Deze groep is pas nieuw en de PeddenOS is de eerste OS die ze maken. PeddenOS is vanaf nu de snelste OS ooit. Met de iPed kun je bellen, sms'en en nog meer. Ook wel een iPod, iPhone en iPad in 1.

6 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...