Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581964

Editie 239 - Up to Date


OWN

466 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_578.png

Deze rubriek is geschreven door @Kloep!

Guardian1980 krijgt extra werk

GTAGames.nl afbeelding
Van de betrouwbare bronnen van OWN hebben wij gehoord dat het Superlid @Guardian1980 aan WikiGTA gaat meewerken. Wij vroegen om een reactie aan de 31 jarige Utrechter. "Ik houd mij bezig met de Engelstalige WikiGTA. Momenteel ben ik bezig met de missiebeschrijvingen van GTA IV. Kijk maar eens op deze pagina, op dit moment ben ik gekomen tot de missie Do You Have Protection?. Samen met nog een paar enthousiastelingen ben ik dus bezig om de Engelstalige WikiGTA uit te breiden. Het is een flinke klus, maar we doen ons best.

Daarnaast kan ik ook wijzigingen aanbrengen in de Nederlandstalige WikiGTA. Hierbij moet je vooral denken aan schrijffouten die ik verbeter." Namens OWN wensen wij de politieman heel veel succes!

logo.png

Development Blog gaat weer verder!

Op 1 augustus jl. konden wij allemaal lezen dat de Development Blog weer van start gaat. De laatste editie dateerd op 15 mei 2011. Al enige tijd geleden dus. De reden wordt verteld, namelijk dat de hoofdredactie het druk hadden. Tjah, dan kun je weinig natuurlijk. Gelukkig is er aangekondigd dat wij waarschijnlijk deze maand nog een editie kunnen verwachten (makkelijk praten met nog 30 dagen te gaan). Wij kijken uit naar deze editie.

Naamswijzigingen

Trippel-post...gaat lekker :clown:

Deltab had al snel door dat mijn vlooienprobleem echt niet zomaar op te lossen was en besloot dan toch maar weer terug te gaan naar zijn oude naam: Xezel is back derhalve en dit maal voorgoed.....

flstudioblog-1.png

Een nieuwe blog is geboren!

De naam is The FL Studio Blog, en het gaat (jawel) over FL Studio. Dit is een programma waarmee je je eigen muziek kan maken en bewerken. Ik heb mijzelf er een hele tijd geleden aan gewaagd, en een paar dagen geprobeerd. Helaas werd ik er niet wijzer van, en ben ik gestopt. Wie weet dat ik nu besluit om dit weer eens op te pakken, want alles wordt uitgelegd vanaf de basis. OWN probeerde de starter (@Gta Ripper) te pakken te krijgen voor een reactie, welke je hierna kunt bewonderen: "Een tijdje geleden had ik een statusupdate gedaan met het verzoek of ik een FL tutorial zou moeten maken, en veel mensen waren geïnteresseerd. Ik kwam er toen achter dat het me te veel werk zou kosten om alles in 1 tutorial te omvatten. Het bleef een tijdje in mijn hoofd spoken hoe ik het op zou moeten lossen en uiteindelijk kwam ik op het idee van een blog.

Tot nu toe vind ik het erg leuk om deze blog te schrijven, en het wordt ook nog eens heel positief ontvangen door de leden van GTAF, wat mij weer gemotiveerd maakt om meer te schrijven!"

Bij het B&C (Battles & Challenges) gaan weer van start

Het heeft een hele tijd stil geleden, maar we kunnen eindelijk weer van start! De gangs en corporations moeten aan de slag, met name de graphicussen uit de betreffende gangs en corporations. De tweede challenge is aangekondigd, en het is de bedoeling een groepsportret te maken. Denk eraan, je hebt de tijd tot 11 augustus!

H8HYH.png

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...