Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582096

Editie 241 - Game On


OWN

436 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_5124.png

Deze rubriek is geschreven door @Gtaboy107 en @Kenny-Petrovic!

De PlayStation 3 krijgt weer een prijsverlaging

Tijdens de presentatie van Sony zijn er een heleboel mooie dingen aangekondigd, waaronder een nieuwe prijsverlaging van de PlayStation 3. De nieuwe prijs van het 160GB PlayStation 3 is nu dan ook €249,99. Veel winkels zaten al heel dicht bij die prijs maar nu is het dus officieel. Als je je bedenkt dat de PlayStation 3 bij release ruim €600,- kostte is dit natuurlijk heel voordelig.

Nieuw model aangekondigd voor de oude, vertrouwde PlayStation Portable

Op dit moment willen de meeste mensen aan de slag gaan voor met de nieuwe PlayStation Vita. Er zijn natuurlijk mensen die niet heel veel geld ter beschikking hebben en voor deze mensen heeft Sony iets leuks. Op een nog niet nader genoemde datum zal Sony beginnen met het verkopen van een nieuw PlayStation Portable model. Dit model zal te koop zijn voor een prijs van €99,99. één van de redenen dat deze PlayStation Portable zo goedkoop zal zijn is omdat hij geen Wi-fi zal bevatten. Door het schrappen van deze functie scheelt het heel veel aan productiekosten en daarom kan die zo goedkoop worden verkocht. Het ziet er naar dus naar uit dat Sony de PlayStation Portable nog wel voor een tijdje blijft ondersteunen.

new-value-psp-model-announced-at-gamescom-2011-coming-to-europe-only.jpg

Nieuwe Football Manager aangekondigd

Sports Interactive, de makers van het bekende mangerspel Football Manager, hebben voor het komende voetbalseizoen een nieuw deel aangekondigd. De game zal de makkelijke titel Football Manager 2012 dragen. Waar het vooral om draait in het nieuwe deel is de evolutie met een revolutionair sausje om het af te maken. De vernieuwingen in dit deel gaan vooral dieper in op de grotere scoutingsmogelijkheden en contractbesprekingen. Voor mensen met een hoge resolutie komen er uitgebreidere wedstrijd weergaves. Nieuwelingen kunnen zo in het spel duiken met de ‘’tutorial’’ modus. Football Manager 2012 ligt voor de kerst in de winkels.

Wii krijgt prijsverlaging

Ook Nintendo komt met een prijsverlaging, deze keer voor de Wii, de best verkochte console in deze ‘’next-gen war’’. Het kan geen Gamecube games afspelen. Dit maakte Nintendo ook bekend op de Gamescom. Voor deze kerst wordt de console verwacht en heeft volgens Nintendo een ‘gestroomdlijnd uiterlijk’. Waar de normale Wii rechtop kan staan, kan deze alleen liggen. Naast dat er geen Gamecube games op gespeeld kunnen worden, kunnen er ook geen Gamecube controllers op worden aangesloten. De prijs kan Nintendo nog niet bevestigen. De console zal voor een tijd nog naast de normale Wii staan, maar moet na een tijd hem helemaal vervangen. De nieuwe Wii komt in een bundel als naam; Wii Family Edition. Er wordt een Wii Remote Plus-Controller, een Nunchuck-controller met de games Wii Sports en Wii Party bijgeleverd.

De collectie van Silent Hill komt ook naar de Xbox360

De laatste tijd zien we steeds vaker dat games die exclusief zijn uitgekomen voor één platform later ook nog naar andere platformen komen. Dit is ook weer het geval bij Silent Hill, op de Gamescom is dat deze week aangekondigd. De game zal nu in het begin van 2012 uitkomen voor zowel de Xbox360 als de PlayStation 3. In deze collectie zitten de games Silent Hill 2 en 3. Deze collectie zal ook trofeeën en achievements gaan ondersteunen dus dat is nog een extra pluspunt voor veel mensen.

Modern Warfare 3 komt ook naar de Nintendo DS

Eerder deze maand was al bekend geworden dat we Call of Duty: Modern Warfare 3 ook op de Wii zullen gaan zien, deze zou dan worden ontwikkeld door Treyarch. Nu is ook bekend geworden dat het spel ook op de Nintendo DS zal verschijnen. De DS versie van het spel zal worden ontwikkeld door N-space. Deze studio heeft alle DS versies van de laatste Call of Duty's zal dat dus nu weer doen.

Dit was de Game On! voor deze week, tot volgende week!

3 reacties


Recommended Comments

Wordt dat nieuwe PSP model net zo krachtig als de Vita qua graphics ect? Dus dat je Uncharted en dergelijk kunt spelen? Dat zou best wel vet zijn dan. :)

Nee, dat weet ik zeer zeker. Ze brengen een budgetmodel uit, de graphics van de Vita gaan veel krachtiger worden. Anders was het ook wel iets t

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...