Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586227

Editie 242 - Prikbord


OWN

297 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_3172.png

Deze rubriek is geschreven door @Guardian1980!


De eerste dagen na de vakantie

Er zijn van die dagen, die komen gewoon. Je probeert er niet aan te denken, maar ineens zijn ze daar weer. Zo ook, de eerste dagen na je zomervakantie.

Sommigen hebben nog even...

@Limitbreak: "Ik kijk er weer naar uit om te beginnen met studeren omdat ik meer dan een jaar thuis heb gezeten, dus meer vakantie is voor mij voorlopig niet nodig :puh:. Ik ga dit jaar beginnen met een opleiding Commerciële Economie bij Fontys Hogescholen in Eindhoven. Ik had afgelopen maandag dan de introductie op school met allerlei stands en optredens van onder andere Guus Meeuwis. Komende maandag heb ik een aantal nul-metingen van Engels en Spelling. Later in de week gaan we ook nog op kamp om de groep wat beter te leren kennen, en daarna word het hard aanpoten om het jaar te halen."

...anderen zijn net begonnen...

@GekkieJ01: "Een nieuwe schoolperiode.. tja, ik denk dat iedereen wel zenuwachtig is (waaronder ik)voor school na zo'n lange vakantie zonder zorgen. Ik denk dat ik nog best wel een makkelijke introductieweek heb gehad in vergelijking met andere mensen die ik ken. Ik heb maar 4 dagen les gehad en ik heb elke dag kunnen uitslapen (half 2 was het vroegst) en meestal was ik om half 3 al uit. Deze introductieweek heb ik dan ook niet veel bijzonders meegemaakt. Dinsdag: Kennismaking met klasgenoten en mentor en rondleiding door school. Woensdag: Presentatie van een drietal bedrijven. Donderdag: Een capaciteitentest, Vrijdag: Een theatershow dat ging over ondersteboven zijn van iets."

Eastpakopen.jpg

...en sommigen gaan niet naar school, maar moeten weer werken.

@Jacky-2007"De eerste dagen na de vakantie, een lastige vraag eigenlijk. Iets waar je eigenlijk uit jezelf niet bij stilstaat, dus ik ben best dankbaar dat deze vraag ook aan mij werd gesteld. Eigenlijk hangt hier in huis nog wel de vakantie-sfeer. Op moment van schrijven heeft zoonlief namelijk nog twee weken vakantie te gaan. (Op moment van het lezen hiervan nog één) Het maakt het wat dragelijker, de overgang van vakantie naar werken is dan wat meer geleidelijk, en dat is prettig.

Thuis loopt alles natuurlijk in de vakantie niet zo heel veel anders dan normaal gesproken; het huishouden is niet met vakantie, zeg maar. :D Voordeel is wel dat er tijd is om alles net even wat grondiger te doen dan anders. Daarnaast is voor mij tijd doorbrengen met mijn zoon het belangrijkste in de vakantie. Normaal gesproken hebben we alleen echt tijd om samen iets te doen in het weekend, en dan is de vakantie erg waardevol!

Weer aan het werk "moeten" als de vakantie voorbij is, is misschien nog wel het zwaarste. Ik mag me gelukkig prijzen met een baan waar ik zelf voor heb gekozen, ik doe wat ik leuk vind om te doen voor de kost. Maar toch brengt het wel weer met zich mee dat je niet langer je agenda kan negeren, en je horloge heeft ineens weer grote invloed op je dag. Overleg om 10.00u daar, koffie met die en die om half twaalf daar, lunchen vóór half één omdat ik dan samen met.. Ja, er zit wel degelijk een verschil in werk en vakantie!

Toch vind ik het werken niet negatief. Wanneer je werkt, heb je vrije tijd om naar uit te kijken. Mijn vrije dagen voor de rest van 2011 heb ik alvast doorgegeven, op dag twee dat ik weer aan het werk was: De herfstvakantie (voor met het gezin) de week erna (tijd voor mezelf) en 16 november. (verjaardag en kinderfeestje van zoonlief) Ik heb dus weer iets om naar uit te kijken, om naar toe te werken. En het duurt niet lang meer; het is nu week 34, en de herfstvakantie valt in week 43 dit jaar. ;)"


Soms komt er een statusupdate langs die iets in je los maakt. Het prikkelt de gedachten, je wilt er meer van weten.

"Nieuwe hoekbank gekocht voor mijn kamer

_O_"~ Powerpats

Kijk, dat wekt de interesse van OWN. Dus ging de voltallige redactie van het Prikbord naar PP toe, en vroegen hem om een afbeelding. PowerPats was niet zo moeilijk, en verstrekte dat waar we om vroegen.

bankj.jpg

Zo, weten we dat ook weer.


Even een grapje tussendoor

GTAGames.nl afbeelding

De dokter schrijft een hoorapparaat voor, voor een van zijn oudere patiënten. De patiënt ziet er tegenop om zo’n ding te dragen maar als hij beseft dat het nauwelijks zichtbaar is, besluit hij toch overstag te gaan. Een maand later komt hij op controle.

"En, hoe gaat het?" vraagt de dokter. "Wel, ik heb de afgelopen maand dingen gehoord die ik nog nooit had gehoord!" "Dat is fantastisch!" zegt de dokter. "En wat zegt uw familie ervan?" "Ik heb het nog aan niemand verteld," zegt de man met twinkelende ogen. "Ik amuseer me kostelijk en heb mijn testament al vier keer gewijzigd."

Bron: Readers Digest Nederland


"saai in chaat ;(" ~ xKaylee

Duidelijk een nieuwkomer, die weet nog niet dat het in de chat veel gezelliger is ;)


Daar hang je dan, In The Spotlight:

GTAGames.nl afbeelding
Deze keer een spelletje In The Spotlight, namelijk Galgje spelen. Het is heel simpel en heel leuk.

@myron.b: "Binnen East Coast Gangsters was het saai omdat er niet gepost werd.

Dus ik kwam met het idee om galgje te spelen.

Maar dat werd afgekeurd. :N

Dus toen besloot ik om dan daar zelf een topic over te maken in de stamkroeg. :*D

En binnen 3 dagen waren er volgens mij al 18 pagina's.

Het is ook gezellig, je hoef niet te haasten om het woord te raden zoals in de quizzen.

Je doet gewoon rustig aan.

En ik had nooit gedacht dat het zo populair zal worden. 8)"

@NandroDavids: "Spelletjes, daar hou ik van. Maar dan moet het spelletje wel voldoen aan één kenmerk: ik moet kunnen winnen. Als dat kan, ben ik al snel tevreden. Galgje spelen heeft dat kenmerk, want als je een woord goed raadt win je in feite. Daar komt nog bij dat het een spel is wat over GTA gaat, en dat maakt het voor mij helemaal een leuk spel. Goed bedacht door myron.b!

Het is alleen wel jammer dat het drukker is bij een quiz in de Stamkroeg, dan bij de verschillende quizzen in de GTA-fora. De III-quiz, VC-quiz, SA-quiz en Guess the Picture werden vroeger veel fanatieker gespeeld. Nu ligt het daar te vaak stil helaas. Kunnen we die topics bij deze niet even nieuw leven inblazen?"


Volgende week weer andere feitjes en fictie in het Prikbord!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...