Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582092

Editie 243 - Prikbord


OWN

401 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_3172.png

Deze rubriek is geschreven door @BoerTijger!


Toen zat de 1e week er al weer op.

Inmiddels hebben de meeste mensen al 1 week, of zelfs al 2 weken, school achter de rug. Nachtmerrie's: erge leraren, slijmers, noem maar op. Al die erge dingen: dan weer over de krachten gehad, de Duitse naamvallen zijn er ook weer. Zo gaat het bij Nederlands natuurlijk weer over van alles en nog wat. Scheikunde breekt ook weer los met de stoffen. School School School.. Het is weer compleet begonnen mensen! Aan de ene kant denk je natuurlijk, jippie a yea. Lekker weer naar school. Geen verveelheid meer! Maar aan de andere kant zit je natuurlijk liever achter je fantastische PC. Lekker gamen. Maar goed mensen, het is weer zaterdag. Dat betekent: Tijd voor een nieuwe Prikbord!


"En dan... begint de vakantie

:)"~ Guardian1980

Na al die jaren.. EINDELIJK!

:D


Even een grapje tussendoor

GTAGames.nl afbeelding

Ash en Pikachu gaan Pokémon vangen. Ze komen een Suicune tegen. Ash wil hem vangen. Pikachu doet zijn donderschok aanval, maar hij mist. Dan zegt Pikachu: ""Potverdorie mis!'' Ash zegt: "Pikachu, dat mag je niet zeggen!" Ze gaan weer achter Suicune aan. Dit keer doet Pikachu de bliksemstraal aanval. Die mist alweer en Pikachu zegt weer: "Potverdorie mis!'' Ash zegt dan: "Pikachu, als je dat nog een keer zegt zal God je straffen." Gaan ze weer achter de Suicune aan. Doet Pikachu dit keer zijn donder aanval. Die mist alweer. Deze keer kan Pikachu alleen maar Po.... zeggen of er schiet een bliksemflits uit de hemel. Maar die raakt niet Pikachu, maar Ash! Dan klinkt er een stem uit de hemel die zegt: "Potverdorie mis!''."

Bron: moppen.net


"s ziek

:( Ik voel me zó k*t :S" ~ Flexiee

Beterschap dan maar in je lekker warm bedje.


Wie is er nu weer in Tha Spotlight!?:

Scooters! Scooters! En nogmaals scooters! Een fijn ding om mee te rijden. Lekker lui, niet trappen. Gewoon zitten en vroem! Natuurlijk is dit ding ook wel prijzig. Maar ondanks veel mensen hier scooter rijden kreeg het een topic, zon tijd geleden. Scooters is dus belangerijk voor vele mensen hier. Genoeg redenen om dit topic voor Topic van het Spotlight te zetten! Een aantal reactie's:

ik moet eerlijk zeggen, ik heb het nooit zo gesnapt waarom men brommers neemt ( vooral de jeugd ). Ik snap het wel als je meer dan 10km moet fietsen, of als je niet genoeg geld hebt voor een auto... dan kan een brommer handiger / goedkoper zijn dan het openbaarvervoer / je fiets / auto.

fotos

Nja, ik moest bijna elke dag 11km heen en 11 km terug fietsen en ik was daar wel een beetje zat van. Ook vind ik het heel leuk om zelf aan die dingen te sleutelen en ik ben ook niet van plan als ik 18 ben gelijk voor mn autorijbewijs te gaan.

Nja ik moet elke dag 1 km heen en 1 km terug fietsen en ik was daar wel een beetje zat van. Ook vind ik het heel leuk om zelf aan die dingen te sleutelen en ik ben ook niet van plan om op me 18e gelijk een auto te kopen. Mn rijbewijs haal ik wel gelijk :puh:

Voor me motorrijbewijs heb ik 13 dagen voordat de nieuwe regeling van kracht gaat, turrrrbooo :lol:

1km op je brommer? damn, dacht dat ik lazy was :schater:

nee, just jokin... ieder z'n ding toch :tu:

Al vind / vond ik fietsen naar m'n school / werk wel nice ( behalve als het regent :duh: ) lekker gezond, vooral vroegah toen ik ook nog op het VO zat ( dan werd ik lekker wakker door het fietsen :D ).

Tegenwoordig fiets ik niet meer naar m'n werk / school, aangezien ik dan 40 km moet fietsen, en tja daar ben ik een beetje te lui voor, dus daar pak ik mooi de auto voor :D

Ik vraag me af of er ( veel ) minder brommers in NL gaan rijden als het autorijbewijs naar 17jaar wordt vervroegt...

Ik wordt 17 september 16 en wil dan meteen voor m'n brommerrijbewijs gaan. Ik vroeg me af wat me dan te wachten staat en waar moet ik echt op letten tijdens de lessen.

1 ding. KIJKEN

Echt heel overdreven alle straten inkijken etc.

En het afslaan:

je wilt rechts afslaan:

Linker spiegel kijken, rechter spiegel kijken, over je rechter schouder kijken, knipperlicht aan. En bij het afslaan zelf ook nog ff spiegeltjes en schouder doen volgens mij :puh:

301obo5.png

Huidige foto van Vrijdag 2 September 2011. 20:31.


Volgende week, tsja, dat zien we dan wel!

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...