Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581751

Editie 243 - Game On!


OWN

321 bezichtigingen

gallery_108553_47_5124.png

Deze rubriek is geschreven door @Kenny-Petrovic

Hallo allemaal en welkom bij de Game On van deze week. Deze week hebben we een hele speciale editie van de Game On. We hebben het dit keer namelijk over Call of Duty. Zoals de Call of Duty Fans wel zullen weten is deze week het Call of Duty XP event en op dit event zou de hele multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 3 worden onthuld. Naast de onthulling van de multiplayer zijn er ook nog nieuwe beelden van de Spec Ops mode en natuurlijk een heleboel nieuwe informatie over Call of Duty Elite.

6-call-of-duty-elite-faq.jpg

Voor de mensen die het dus nog niet weten, Call of Duty elite is een deels gratis en deels premium service om de spelervaring nog een beetje te vergroten. Met toegang tot extra statistieken, mogelijkheden en nog veel meer dingen moet het zorgen voor een langere speelduur. Toen Call of Duty Elite aangekondigd werd maakte Activision al direct duidelijk dat het geen volledig betaalde service zou zijn. Als je geen geld eraan wilt uitgeven dan hoeft dat dus ook niet. De vraag waar mensen dan mee komen te zitten is wat word het verschil dan tussen betaald en niet bepaald? Hier hebben we nu een antwoord op. Op de officiële site van Call of Duty Elite staat een heel mooi overzicht wat voor betalende leden is en waar niet betalende leden ook gebruik van kunnen maken. Dit overzicht kan je hier bekijken.

Als je dus een kijkje neemt door die lijst kan je zien dat de meeste standaard features gewoon beschikbaar zullen zijn voor de mensen die niet van plan zijn om een abonnement te nemen op deze service. De echte voordelen zijn toch wel dat je alle DLC gratis krijgt als je een abonnement hebt. Wat we ook kunnen opmakenMet uit die lijst is dat Modern Warfare 3 gedurende negen maanden elke maand nieuwe DLC zal krijgen. Naast dit zal deze DLC ook eerder beschikbaar komen voor Call of Duty Elite leden. Het mooiste nieuwtje naar mijn mening is toch wel dat je alle DLC mag houden als je ze hebt verkregen via Call of Duty Elite. Als je abonnement verloopt zal de DLC dus niet verlopen.

mw3banner.jpg

Sinds de officiële aankondiging van Call of Duty: Modern Warfare 3 waren er al wel hele kleine details bekend over de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 3. Echte gameplaybeelden hadden we tot gisteren nog niet gezien, dit kwam ook omdat ze dit allemaal heel graag wouden onthullen op het Call of Duty XP event. Dit hebben ze ook gedaan en nu worden we overspoeld met gameplay, details en nog veel meer.

In de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 3 zal ook een nieuwe mode zitten. Deze heeft de naam Kill Confirmed meegekregen. Deze nieuwe mode is bedoeld om campers tegen te gaan. De bedoeling is als volgt. Als jij een speler vermoord dan laat deze een dog tag vallen. Als jij deze dog tag niet op weet te pakken dan zal je niet het volledige aantal punten krijgen. Als een teamlid van jou doodgaat kan jij ook zijn dogtag oppakken en dan kan de vijand dus geen extra punten scoren. Dit geld dus ook voor de vijand. Als je iemand hebt vermoord moet je dus zo snel mogelijk de dogtag opakken.

Wat ook nieuw is is dat er geen Killstreaks meer zullen zijn. Deze vallen nu onder de naam Strike Packages, deze zijn opgedeeld in 3 categorieën: Assault Strike, Support Strike en Specialist Strike. In de Assault Strike categorie zullen we bonussen terugvinden als Stealth Bomber, Chopper Gunner en Juggernaut. In de Support Strike zien we dingen als UAV, Counter UAV en Sam Missiles. De Support Strike is dus ook voor de mensen die graag hun team helpen. Als laatste hebben we ook de Specialist Strike en deze zorgt ervoor dat je bij 2,4 en 6 kills een extra perk krijgt. Als je het dus goed doet heb je straks zes perks in plaats van 3. Zodra je dood gaat ben je de drie extra perks wel weer kwijt. Iets wat we ook weer terug zullen gaan zien zijn Death Streak's. Hierbij krijg je een bonus voor een bepaalde tijd als je een aantal keer dood bent gegaan. Deze moeten er dan voor zorgen dat je weer een beetje goed op weg komt.

Op Youtube zijn er al een heleboel gameplayvideo's te zien van verschillende potjes in de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 3. Hieronder hebben wij voor jullie de onthullingstrailer welke ook erg leuk is maar voor de echte gameplay moet je toch echt op Youtube kijken. Iedereen heeft zijn eigen smaak qua gamemode, wapens etc en er zijn voldoende filmpjes op dit moment dus er zal voor iedereen wel iets leuks tussenzitten.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...