Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585644

Editie 244 - Game On!


OWN

383 bezichtigingen

gallery_108553_47_5124.png

Deze rubriek is geschreven door @Kenny-Petrovic !

Na de speciale Game On van vorige week hebben we deze week weer gewoon een normale game on met het standaard nieuws van de afgelopen week.

Voorlopig nog geen PES2012 demo voor de Xbox360

Op de PlayStation 3 zijn ze al een tijdje bezig met de demo van Pro Evolution Soccer 2012 welke ook dit jaar weer de concurrentie moet aangaan met FIFA. Konami kondigde eerder al aan dat de PES demo uitgesteld zou gaan worden vanwege enkele problemen maar nu hebben ze zelfs aangegeven dat die demo helemaal niet meer zal verschijnen. In plaats daarvan krijgen ze een compleet nieuwe welke beter het eindproduct zal vertegenwoordigen. De Demo waar ze op de PlayStation 3 en PC mee aan de slag zijn is natuurlijk niet zoals het eindproduct er uit zal zien aldus Jon Murphy, team leider van Pro Evolution Soccer.

De MW3 Xbox 360 gaat £270 kosten

Op het Call of Duty XP event vorige week kondigde Activision aan dat er een speciaal ontworpen Xbox360 console komt met een 320GB HDD en twee joysticks. Deze zal volgens Game £270 gaan kosten. Bij Game kost een normale Xbox360 met 250GB HDD £178.99 dus dan kan krijg je misschien een beetje een idee van het prijsverschil. Wat de prijs in euro's zal zijn is helaas nog niet bekend.

Witte PlayStation 3 aangekondigd

In de tijd van de PlayStation 2 had je ook nog een wit/zilver model. Bij de PlayStation 3 is dit eigenlijk nooit zo geweest. Deze week heeft Sony alleen aangekondigd dat er vanaf 1 november ook een witte PlayStation 3 zal zijn. Deze ziet er opzicht best strak uit maar dat zal voor iedereen anders zijn.

AC Revelations beta voor alle PS3 gebruikers beschikbaar

Voor de mensen die PlayStation Plus hebben was die al een tijdje beschikbaar, de beta van Assassin's Creed: Revelations. Sinds donderdagochtend is dit voor iedereen beschikbaar geworden. Als je dus nog niet de kans hebt gehad deze te spelen en je hebt een PlayStation 3 dan kan je daar nu mee beginnen.

Patch van Dead Island kan zorgen voor corrupte data op PC

Als jij al vroeg Dead Island in je handen hebt gekregen dan kan de nieuwste patch wel eens voor een onaangename verrassing zorgen. De nieuwste patch die gisteren is uitgekomen op dag van release kan namelijk ervoor zorgen dat je save data corrupt word. Als je dan al een heel eind met het spel was is dat toch wel vervelend.

3 reacties


Recommended Comments

Als ik kritiek mag geven: ik vind deze rubriek behoorlijk mager en een beetje afgeraffeld, hier en daar had je het makkelijk kunnen opfleuren.

Bijvoorbeeld:

De MW3 Xbox 360 gaat
Link to comment

Met die eerste ben ik het niet eens: Vaak is het zo dat de wisselkoersen niet echt gebruikt worden als het gaat om de prijzen van producten.

De tweede geef ik je gelijk in ;)

Link to comment

Ik snap dat wisselkoersen officieel niet gebruikt worden, maar zolang de euro prijs onbekend is geven ze wel een beetje globaal de prijs weer. Ik ga ervan uit dat niet iedereen zo uit z'n hoofd kan opratelen hoeveel een pond ongeveer is in euro's. :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...