Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581893

Editie 244 - Up to Date


OWN

346 bezichtigingen

gallery_108553_47_578.png

Deze rubriek is geschreven door @Kloep!

GT5 meeting wordt georganiseerd

GekkieJ01 opende 9 september een topic waarin een meeting voor GT5 wordt georganiseerd. In deze meeting gaan de deelnemers realistisch rijden. Lekker je aan de regels houden, binnen de lijnen rijden, niet te hard en natuurlijk voor het rode licht wachten. Mocht je hier aan mee willen doen, dan kan ik je doorverwijzen naar dit topic!

Naamswijzigingen

Ook Giggity was zijn naam zat en wilde graag door het leven als Sharingan. Persoonlijk vind ik het allemaal maar eng: die Japanse vechters met rode ogen. Maar ik wens hem er veel wijsheid mee :bier:

FL Studio Blog

Waar de laatste editie op 16 augustus was en editie 2,5. Dit is alweer een tijdje geleden. We zijn dan ook heel benieuwd wanneer de volgende editie zal komen!

Wisselingen bij Covesight

Vandaag (10 september) meldde $NeoSyp$ day er morgen een regimewisseling zal plaatsvinden binnen The Covesight Community. Jeff en Sybren zullen er dan mee stoppen, en de nieuwe crew zal bestaan uit Bas, Vice en Megadreams. Iedereen van de corporation wordt dan verwacht in de server.

2 reacties


Recommended Comments

Volgende editie zal komen wanneer ik mijn PC heb geupgrade, ik wil er filmpjes bij maken om mijn verhaal wat te versterken. Ik kom nu met dingen die niet zo makkelijk met alleen tekst zijn uit te leggen.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...