Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 246 - Gebruikerstitel van de week [2]


OWN

222 bezichtigingen

dingesvdweek.png

Deze rubriek is geschreven door @Megadreams!

Elke week zal ik een bepaald onderdeel kiezen met daarin items waarop jullie kunnen stemmen. De week daarna vraag ik aan enkele stemmers waarom ze dit gekozen hebben en plaats ik natuurlijk weer een nieuw onderdeel.

***

Vorige week konden jullie leden nomineren voor Gebruikerstitel van de Week en er is helaas geen één serieuze nominatie binnengekomen. Echter heb ik ook nog een kleine mededeling. Ik zal tijdelijk stoppen als redactielid van OWN door bepaalde zaken in het dagelijkse leven en ook zaken op het internet die ik eerst even in orde wil brengen. Als ik er weer klaar voor ben kom ik natuurlijk gewoon weer terug, wat er met deze rubriek zal gebeuren in de tussentijd weet ik nog niet maar hopelijk zal een ander redactielid het tijdelijk overnemen.

***

We gaan deze week gewoon weer opnieuw proberen nominaties te verzamelen voor de Gebruikerstitel van de Week dit voor mijn eventuele opvolger.

Deze week gaan de Gebruikerstitel van de Week in de stemming brengen, welk lid heeft volgens jullie de beste gebruikerstitel? Deze week is het ook een keer geen poll maar mogen jullie leden nomineren waarvan jullie vinden dat deze zeker de beste Gebruikerstitel heeft, volgende week gaan dan enkele van hen in een poll worden gezet. Ik zou zeggen succes iedereen!

***

Normaal zou ik nu "tot volgende week" zeggen maar dit is helaas nu niet waar dus ik hoop tot over enkele weken of maanden. En wees aardig voor mijn eventuele opvolger.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...