Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582097

Editie 248 - Game on!


OWN

343 bezichtigingen

gallery_108553_47_5124.png

Deze rubriek is geschreven door @Gtaboy107!

Steve Jobs overleden

Hier in de Game On besteden we even aandacht aan het overlijden van oud Apple topman Steve Jobs. Jobs is op 56-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats in Californië. Jobs had al langer last van ziekten. Dit jaar is hij opgestapt omdat hij een zeldzame vorm van leverkanker had. Zonder hem was de computer nooit geworden zoals nu, en hadden we waarschijnlijk ook niet kunnen gamen. Sterkte aan de nabestaanden.

Demo Football Manager 2012 uit

Voor voetbalfans op dit forum is er goed nieuws, de demo van Football Manager 2012 is nu beschikbaar op Steam. In de demo kan er de eerste helft van het nieuw voetbalseizoen worden gespeeld. Spellen die de speler opslaat in de demo, kunnen overgezet worden naar de volledige versie, waar het een vervolg kan krijgen. De demo bevat de landen; Engeland, Schotland, Frankrijk, Spanje, Nederland, België, Italië, Noorwegen, Denemarken, Zweden en Australië. De game ligt op 21 oktober in de winkels.

Nintendo wint rechtzaak over piraterij

In Frankrijk heeft Nintendo een rechtzaak gewonnen die het had aangespannen om verkopers van ilegale flashcards(kaartjes waar DS spelletjes op kunnen worden gezet) aansprakelijk te stellen van het mislopen van het geld. De rechter in Parijs zei dat de verkoop van de flashcards in strijd is met de wet. In totaal moeten de partijen 4.8 miljoen euro aan Nintendo betalen. Ook in Nederland zijn flashcards bekend, en heeft Nintendo paar bedrijven het verkopen van de kaartjes laten verbieden. Alleen is het nog niet voorgekomen dat er zo'n hoge boete betaald moest worden.

r4ds.jpg

Misschien wel de bekendste flashcard, de R4.

Gratis Portal 2 DLC is nu uit

De gratis DLC voor Portal 2 is beschikbaar. De set heet Peer Review en kan gedownload worden op de PC, Xbox 360 en PS3. Het vervolgt de co-op waar P-Body en Atlas puzzels moeten oplossen om GLaDOS blij te maken. Een totaal van 9 levels zitten bij de nieuwe DLC voor de co-op, die niet makkelijk zijn. Ook is er een challenge modus voor de Single Player en de Multi Player toegevoegd.

Dit was de Game On! voor deze week. Veel gameplezier deze week en tot de volgende week!

2 reacties


Recommended Comments

Mag ik vragen hoe veel achtergrond informatie er is opgezocht over Steve Jobs? Ten eerste is hij dood gegaan aan alvleesklierkanker, en ten tweede, de game wereld? De gamewereld...? iPods, iPhones, Mac's, etc, onbelangrijk? Het feit dat de Mac's berucht zijn om het feit dat je er niet op kan gamen? Onbelangrijk?

Link to comment

Het gaat hier over games, niet over computers. Ook wil ik er niet te lang bij stil staan, maar aangezien er geen ander rubriek is om er even bij stil te staan nam ik het maar even in de Game On. En ja, op de iMac en iPod en nog meer kun je gamen, maar de oorzaak was niet duidelijk op het moment van schrijven. Over de doodoorzaak, aan verschillende ziekten refereer ik naar zijn al eerdere onstabiele gezondheid. Ik heb het pas vanochtend meegekregen op het werk dat hij overleden was aan alvleesklierkanker. Als het nou de Tech rubriek was, was het helemaal gewijd aan hem, maar nu niet, aangezien dit de game rubriek is(en er wel belangrijkere dingen in de gamewereld zijn dan het overlijden van Steve Jobs, no offense). Toch bedankt voor je kritiek, ik waardeer het zeer.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...