Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582097

Editie 249 - Game On!


OWN

368 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_5124.png

Deze rubriek is geschreven door @Megadreams!

Grand Theft Auto III: Anniversary Edition

Deze week verscheen er en nieuwsbericht van Kai-ShockWave over Grand Theft Auto III: Anniversary Edition. Gebruikers van de iPad 2, iPhone 4S en enkele android toestellen kunnen nu genieten van GTA III op hun smartphone of tablet. Rockstar Games maakte dit spel omdat 10 jaar geleden GTA III de eerste 3D GTA verscheen. Ook kan je de Limited Edition Claude Action Figure Pack kopen in de Rockstar Warehouse dit actie figuur van Claude volledig met wapens en een prison outfit van 1:6 grootte kost zo,n $149.99. Je kan hem ook winnen in een prijsvraag op Rockstar Social Club. Je kan meedoen t/m 16 oktober 2011. Wie wilt er nu geen Claude op zijn kast hebben?

DUST 514, een nieuwe FPS

DUST 514 is een First Person Shooter, maar niet zoals de andere. Het doel is om in dit spel wat overigens volledig online is planeten te veroveren. Het spel speelt zich af in hetzelfde universum als het spel Eve Online, je kan dan ook communiceren met spelers in dit spel en ze hangen nauw samen. Zo kan je je allies in Eve Online ook helpen en kunnen ze je daar inhuren om een planeet te veroveren terwijl ze jou kunnen helpen met oid bombardementen. Het beloofd dus een erg dynamisch en strategisch spel te worden.

Sony onthult muis en toetsenbord voor PlayStation 3

Vele spelers verkiezen de PC boven de Playstation omdat je hiermee met een muis en toestenbord kan gamen dat nauwkeuriger is dan met een controller. Sony komt hierdoor met de "Tactical Assault Commander 3" dat de precisie op je playstation tot ongekende hoogtes brengt. Er bestonden eerder al apparaten van derde partijen die toelieten je toetsenbord en muis op je Playstation aan te sluiten. Maar dit is de officiele oplossing om de precisie naar jou Playstation te brengen. Welke games dit zullen ondersteunen is nog niet bekend maar het is wel bekend dat het 127 dollar zal kosten wat ongeveer 92 euro is.

Bron: gamersnet.nl

ps3_keyboard.jpg

The Storyline Series

Eerder kondigde de clan Death Incorporated op haar blog The Storyline Series aan, dit is een volledig nieuwe gameplay, het plan is om 1 voor 1 de speelmodi te herschrijven die voor algemeen gebruik zijn. Eerder deze week kwamen ze met meer nieuws van The StoryLine Series en zelfs het eerste deel ervan wat je kan vinden door op onderstaande button te klikken:

TSS1.png

We vroegen Jacky-2007 meer over The Storyline Series:

Jacky-2007 - "We hebben voor onszelf en onze eigen leden al heel lang dit project op poten staan. Altijd hebben we deze gameplay achter gesloten deuren gehouden. Nu we toch zien dat het overal op gtaforum.nl rustiger wordt, leek het me tijd om te proberen een nieuwe impuls te geven aan deze community. Toen kwam ik op het idee om het project naar de openbaarheid te brengen. Niemand van de schrijvers had er iets op tegen, we hebben altijd goeie buren gehad aan de LKZ en de KiWi United, en de andere hedendaagse PC-clans doen ook zichtbaar hun best. Daarom gunnen we het iedereen. Zodoende bleef alleen de "hoe"-vraag nog over, en dat is zoals je ziet nu ook geregeld. Iedereen mag ze gaan gebruiken, sterker, we nodigen iedereen met nadruk uit om het eens te gaan proberen! Vooral deze eerste is binnen onze clan in ieder geval één van de favoriete storylines, hij zit lekker vol chaos en geweld, heerlijk om je drukke week even mee te vergeten in GTA! :eten:"

Dit was dan Game On voor deze week, veel gameplezier en jullie zullen Gtaboy107 of Kenny-Petrovic of gewoon beide ongetwijfeld volgende week weer terug zien.

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...