Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581964

Editie 27 - Uit Den Ouden Doosch


Dutchy3010

517 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

oc_own_uitdodoosch.jpg

Deze rubriek is geschreven door: Ikkes

In deze Uit Den Ouden Doosch gaan we terug naar het verleden van een toch wel zeer gedenkwaardig persoon van het forum, waar het helaas niet al te fraai mee afgelopen is. Ik heb het dan over niemand minder dan: Ruurd31.

Ruurd staat bij vele bekend als een van de meest behulpzame, een van de meest actieve en een van demeest gewaardeerde leden. Maar wat is zijn precieze verhaal nou? Je leest het hier in Uit Den Ouden Doosch.

Het verhaal begint op 23 juni 2005, de dag dat Ruurd31 zich registreert. Uit zijn eerste post blijkt dat Ruurd net als vele andere leden gewoon naar het forum is gekomen omdat hij hulp nodig had. Toen zijn vraag beantwoord was leek het alsof hij van ons forum zou vertrekken maar niets is minder waar. Een korte periode erna kwam Ruurd helemaal terug en ontdekte de "kick" van het helpen van mensen. Dit deed hij zo goed dat hij op 23 november het volgende bericht te zien kreeg:

Dus ....

Welkom Ruurd31, ik heb er alle vertrouwen in dat je de opmerking die er gemaakt zijn, gebruikt om nog beter te worden..

Ruurd was vanaf dat moment dus officieel Superlid. Vanaf dat moment groeide en groeide de kwaliteiten van Ruurd en werd langzamerhand een van de meest gewaardeerde leden. Dit kwam vooral in uiting tijdens de GTAForum Awards van 2006. Hier slaagde Ruurd erin de titel: "Beste SL" in de wacht te slepen en werd daardoor logischerwijs gepromoveerd tot Megalid. Vanaf dat moment leek het niet meer kapot te kunnen gaan. Iedereen verwachte eerder een crew plaatst dan hetgeen wat op het punt stond te gebeuren. Door verschillende redenen ging Ruurd de fout in en ging tegen de forum regels in. Zelfs zo erg dat de Crew besloot hem in april 2006 terug te zetten naar normaal lid. Vanaf dit punt is het alleen maar bergafwaarts gegaan met deze "legende". Zijn post kwaliteiten gingen naar beneden maar toch bleef hij doorgaan en kwam zelfs bijna uit het magische postgetal van 7000. Ruurd leek er weer bovenop te krabbelen maar toen kwam het moment van zijn ban. Op 20 oktober 2006 werd Dutchy3010 benoemd tot Moderator van het San Andreas forum. Bij een aantal mensen, waaronder Ruurd schoot dit in het verkeerde keelgat. Een aantal konden nog een rem erop houden, maar Ruurd bleef bij zijn mening en zei hier verkeerde dingen bij. De crew was het nu echt zat en besloot Ruurd voorgoed van het forum te bannen. Het einde van een "legende".

Deze Uit Den Ouden Doosch is gemaakt met de hulp van Ruurd31. Hij wou nog kwijt: "Ik wil iedereen de groeten doen, alle leden, superleden, megaleden en (de meeste)crewleden, overigens blijf ik wel bij mijn standpunt". Ik wil hem bedanken voor zijn hulp. Daarnaast wil ik benadrukken dat dit een citaat is en niet mijn mening is, ook heb ik het contact met Ruurd gelegd en is dit niet van zijn kant gekomen.

Note: Deze Uit Den Ouden Doosch is Niet bedoeld om de discussie van 20 oktober 2006 weer doen oplaaien! Als er wel weer "verkeerde" reacties komen word er meteen een slotje geplaatst!

14 reacties


Recommended Comments

Leuk stuk Ikkes, Ruurd zei het net al tegen me dat er iets over hem kwam. Ik vind het nog steeds jammer dat Ruurd er niet meer is, ik kende hem erg goed en hij was 1 van mijn beste vrienden, ik heb hem zelfs in Real Life ontmoet. Ik weet ook van zijn 'slechte' daden af en die prijs ik zeker niet goed, maar Ruurd was en blijft een legende van dit forum :) Hoeveel mensen hij wel niet heeft geholpen, en wat hij allemaal op Wikigta heeft gedaan is niks. Jammer genoeg spreek ik hem niet meer op het forum, maar gelukkig wel op MSN.

Nogmaals leuk stuk :) :)

Link to comment

Hoezo heeft iedereen nu in zijn sig staan 'Tha Legend' ofzo?

Hebben Svenie, VforV en ik bedacht, wij hebben het er uit respect voor onze vriend Ruurd in gezet. :) De anderen die het hebben, hebben het van ons 3 weer overgenomen.

Link to comment

Hebben Svenie, VforV en ik bedacht, wij hebben het er uit respect voor onze vriend Ruurd in gezet. :) De anderen die het hebben, hebben het van ons 3 weer overgenomen.

Inderdaad. Het was/is een legende. _O_

@Koen: Het zou leuk zijn als hij unbanned zou zijn, maar ik denk/weet zeker dat de crew dat niet zou doen.

Link to comment

Hebben Svenie, VforV en ik bedacht, wij hebben het er uit respect voor onze vriend Ruurd in gezet. :) De anderen die het hebben, hebben het van ons 3 weer overgenomen.

Inderdaad. Het was/is een legende. _O_

@Koen: Het zou leuk zijn als hij unbanned zou zijn, maar ik denk/weet zeker dat de crew dat niet zou doen.

Als ik zijn posts zie (op die over Dutchy3010 na) lijkt hij me idd een legende ^_^

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...