Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581964

Editie 252 - Game On!


OWN

292 bezichtigingen

gallery_108553_47_5124.png

Deze rubriek is geschreven door @Gtaboy107!

GTA V Trailer reacties

Aangezien iedereen de trailer wel heeft gezien, zullen we de trailer overslaan. Onder de vriendengroep van ondergetekende zijn er toch wel meningen.

''Ik vond de trailer leuk, omdat het in San Andreas afspeelt. Door de trailer heb ik alleen niet veel ervan kunnen begrijpen, dus vind ik de verhaallijn nog vaag, want iemand gaat naar Los Santos voor een betere toekomst, en verder..? Ach, dat zal wel goed komen neem ik aan.''

''De trailer was echt tof, ik kon niet wachten. Toen ik Los Santos zag, viel mijn mond open. GTA San Andreas vind ik het beste deel uit de serie. Vooral de herkenbare voertuigen en vliegtuigen deden wat binnen in mij. Dit gaat zeker een must buy kopen, het duurt me nu al te lang voordat hij uit komt!''

Rockstar: 'GTA V is de grootste GTA ooit'

Toch is er nog genoeg nieuws over het nieuwste deel. Rockstar zegt dat GTA V de grootste en meest ambitieuze GTA game die Rockstar ooit heeft gemaakt. De game gaat zich in het hedendaagse Californië afspelen. Buiten de stad Los Santos, speelt het spel zich ook af in Vinewood, het strand en de heuvels die bij Los Santos liggen. Wat vonden jullie van de trailer, en wat verwacht je eigenlijk? We horen graag je mening! De redactie kan in ieder geval niet wachten!

EA schendt privacy van Duitse BF-3 spelers?

We sluiten deze week af met een opmerkelijk nieuwtje. EA zou de privacy van Duitse Battlefield 3 spelers hebben geschonden. Via de distributieplatform van EA, Orgin, zou spyware zijn aangetroffen, aangezien de manier waarop EA de informatie verzamelde, niet zo heel netjes zou zijn. Een aantal gebruikers diende daadwerkelijk een klacht in. Ook brachten veel gebruikers hun exemplaar terug, aangezien ze dit niet netjes vonden. Onder andere de Media Markt en Saturn accepteerden de exemplaren. EA ontkent dit verhaal.

Dit was de Game On! voor deze week, tot de volgende!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...