Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582093

Editie 253 - Uitgelicht


OWN

268 bezichtigingen

gallery_108553_47_1601.png

Deze rubriek is geschreven door @Jacky-2007.

LibertyKillerZ op een rij

Datum van oprichting: 13 april 2008

Eerste post van Clan Talk: 1 mei 2008

Opening subforum, gekregen van de forumcrew: 14 maart 2009

Datum van afscheid: 11 november 2011

Aantal leaders: 2

Periode op gtaforum.nl: 3,5 jaar

Nieuwste logo:

GTAForum-Header.png

Zo. We kunnen goed onszelf ophemelen als projecten zijnde op dit forum, en OWN hemelt vaak andere projecten op. Zo nu ook weer, maar dit keer wel met een nasmaak: De PS3-clan LibertyKillerZ heeft namelijk gisteren bekendgemaakt met de lancering van hun website, dat ze het forum gaan verlaten. Niet de leden zelf hoor, maar wel de clan.

Er stopt wel vaker een doorlopend project na een bepaalde tijd, maar je ziet ze niet vaak stoppen na zo'n lange tijd, dit is nieuw voor het forum. Alleen deze blog loopt al veel langer dan de 3,5 jaar die LibertyKillerZ op de teller heeft gezet, verder is ieder project met continue activiteit jonger. (Hierin gtagames.nl, gtaforum.nl en WikiGTA.org even niet meegerekend)

Wel goed om even bij stil te staan, zo'n mijlpaal halen! Maar als je groot bent, en je wil verder groeien, dan moet je je niet laten weerhouden door anderen. Daarnaast is er nu voor het eerst sinds 3,5 jaar ruimte voor een nieuwe PS3-clan op het forum. Wie stapt er in en vult straks de leegte die LKZ nu achterlaat? Tenslotte, het is altijd "ga maar bij LKZ" geweest wanneer je een PS3 had en een clan zocht, maar dat komt straks niet meer voor. Wie worden de nieuwe buren van Death Inc., van The Golden Guys Clan?

Meer dan dit project alleen hebben de LibertyKillerZ bewezen te zijn. In een samenwerkingsverband met twee andere clans waren ze onderdeel van de crew achter het project IV Open Tournaments, en hebben deelname hieraan maar liefst negen keer mogelijk gemaakt voor de forumleden met een PS3 door de hosting op "hun" platform te verzorgen.

Het was even zoeken, maar het is gelukt om nog ergens een video op te snorren van het zooitje online. Een compilatie uit ik geloof 2009, of begin 2010. Veel plezier met het kijken van de video, en tot ziens bij een volgende uitgave van deze rubriek "Uitgelicht!".

In memoriam

2008 - 2011

LibertyKillerZ @ Gtaforum.nl

[table=header]Redactionele noot, toegevoegd na verkregen informatie van een anonieme bron

LibertyKillerZ.nl is officieel partner van gtagames.nl, en zal dus wel onlosmakelijk verbonden blijven met deze community.[/table]

6 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...