Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581787

Editie 253 - Game On!


OWN

276 bezichtigingen

gallery_108553_47_5124.png

Deze rubriek is geschreven door @Gtaboy107!

Call Of Duty: Modern Warfare 3 is uit!

De langverwachte game, Modern Warfare 3 is nu eindelijk uitgebracht. Veel gamers stonden in de nacht voor een exemplaar in de rij, om hem dan thuis te spelen. In Engeland en de VS is er samen 400 miljoen dollar verdiend aan de game. Veel geld, maar wat vind jij nou eigenlijk van de game? Is hij het geld waard, of is Battlefield 3 toch beter dan dit deel? We horen graag jou mening!

Skyrim is uit!

Naast Modern Warfare is ook The Elder Scrolls V Skyrim uitgebracht. Veel mensen hebben hier naar uitgekeken, en ook veel gamesites zijn hier lang voor opgebleven. De reviews zijn lovend, de game krijgt bijna overal wel een 9 of hoger. Een must-have voor deze donkere maanden dus!

Minecraft Pre-Release 1.9 6 is speelbaar

Terwijl de officiële versie van Minecraft steeds dichterbij komt, heeft Notch nog wel Pre-Release 1.9 6 uitgebracht. De belangrijkste toevoeging is ''The End'', waar Endermans en Ender Dragons zitten. Je kunt in The End komen door Ender Pearls te verzamelen(Endermans laten die vallen) en op End Portals te zetten. Als elke Portal een Pearl heeft, kun je naar The End. Een zeer spannende battle met de Dragon Boss is te verwachten. Tijdens Minecon wordt Minecraft officiëel. Het spel kost dan niet meer €14,95 maar €20. Dus koop hem nog snel, voordat het duurder gaat worden!

Dit was Game On! voor deze week, tot de volgende keer!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...