Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581894

Editie 255 - Up to Date


OWN

301 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_578.png

Deze rubriek is geschreven door @Kloep!

Ronde twee van Voetballer van het Jaar

Voetballer van het Jaar is deze week aangekomen bij de tweede ronde. Er zijn momenteel 2 poules gemaakt. 1 poule met 8 mensen en 1 poule met 9 mensen. De bedoeling is wederom dat je 4 spelers selecteerd die wat jouw betreft door moeten gaan naar de volgende ronde. Stemmen kan nog tot maandag 28 november! Doe het nu, doe het hier!

Naamswijzigingen

Helaas, niemand was verdrietig omdat de naam niet goed was. :(

Corporationverkiezingen zijn afgelopen

De tweede ronde was helaas niet zo spannend meer, maar er is uiteraard wel een resultaat uitgekomen. Beat Down heeft 'gewonnen' van Cosily Club in de tweede ronde. In de eerste ronde wist The Covesight Company al te winnen van Cosily Club, waardoor TCC corporation blijft. Nu na de tweede ronde is het zeker dat Beat Down weer corporation wordt, na de vorige keer dat ze werden uitgeschakeld door Universal Inc. (het voormalige Cosily Club). OWN vroeg een aantal om een reactie, namelijk de leiding van Cosily Club en Beat Down. Onderstaande reacties mochten wij ontvangen:

Sprunk:

Ik zou zeggen, kijk in ons forum. Het is daar doodt. Dat is de reden.

Gijsso:

Het winnen van de tiende corporation verkiezingen was voor mij toch wel als donder bij een heldere hemel. Het is voor mij een beetje een gemixt gevoel. Al hebben we gewonnen, we hoefden niet echt te strijden voor deze positie als voorgaande jaren. Ik weet nog wel de eerste keer dat Beat Down corp was geworden, toen tijdens alle heisa om GTA IV heen. Ikzelf was toen op vakantie in St. Tropez, dus ik kan zeggen dat dit wel de eerste keer is dat ik daadwerkelijk meemaak dat Beat Down cormporation is geworden. Ik ben er blij mee, maar veel veranderingen zullen er zeker niet optreden.

Bierbuikje:

Welke onverwachte wending wordt hier bedoeld?

Als je me vraagt of het verliezen van Cosily Club een onverwachte wending is dan zeg ik nee, het is daar namelijk al een jaar dood.

Als je me vraagt of het winnen van Beat Down een onverwachte wending is dan zeg ik ja. Dat een gang heeft gewonnen die geen promotie heeft gemaakt, een gesloten gang talk heeft, een gang die al een jaar niets meer doet aan projecten, waarvan de helft van de leden niet door heeft dat er verkiezingen zijn en waarvan ook nog een deel van de leden op andere gangs heeft gestemd, dat vind ik op zijn minst een verassende uitkomst.

2 reacties


Recommended Comments

Ik was te laat om te reageren op de PM, Bijdeze alsnog:

Ik denkt dat we met zn allen al wel een tijdje doorhadden dat het met Cosily niet zo goed ging, de doorstart hebben we niet vlot genoeg gemaakt waardoor we eigenlijk nooit echt zijn doorgestart.

We hebben een aantal keer overwogen om te stoppen, en hadden al het besluit voordat de verkiezingen kwamen om er niet aan mee te doen. Voor ons geen verassing dus.

Het is leuk voor Beat Down dat ze zonder enig sinds moeite hebben gewonnen, dat is ook wel gegund. Het is een van de weinige echt actieve corperations, ik hoop dat hun samen met The Covesight Comunitty wel een goeie bijdrage kunnen leveren aan het forum

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...