Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 27 - Forum


Dutchy3010

592 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-5021-1171139315.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

Het is deze week weer raak hoor! Er zijn weer een aantal promoties en maar liefst vijf veranderingen in de Crew, ook hebben we twee kersverse Megaleden en één nieuwe Superlid. Kortom veel plezier deze week en eigenlijks ging alles zoals een normale week hoort te zijn op dit forum. Helaas wel één degradatie. Verder zijn er niet echt veel veranderingen, maar laten we maar snel beginnen. Veel plezier bij het lezen van deze Forum- Rubriek!

Wazuup is vanaf nu Megalid!

Wie kent hem niet? De modder waar je de vingers bij af kan likken? Een gozer met innovatie en kracht om door te zetten in projecten waar mening mens zijn borstje nat voor kan maken. We hebben het natuurlijk over Wazuup; Hij is één van de betere leden in het modding circuit en ik moet zeggen dat hij het erg goed doet. Het is dan ook niet raar dat hij na al dat helpen bekroond is tot de megaleden rang. Ook heeft deze kerel een dosis humor, en dat maakt hem tot megalid! Ik vroeg hem wat hij er van vond en dit was zei hij: 'Ik was net met DaBeast in gesprek toen hij ineens met caps aan typte ''FRANK CHECK JE USERGROUP!!'', uiteraard ging ik kijken wat hij daarmee bedoelde. Toen er een popup'je kwam van PatrickW besefte ik wat hij bedoelde. Natuurlijk ging ik meteen hartstikke blij en opgewonden het megaleden forum bekijken :puh: Aldus Wazuup!' Ik wens hem namens het Oceans Weekly News heel veel plezier/succes bij zijn nieuwe rang. :D

DaBeast » Groen?

Ja, dat klinkt al lekker goed hé? Nou komt het zelfs zo goed aan dat onze DaBeast vanaf nu Megalid is. En dat heeft hij te danken aan zijn hulp, zijn grote en uitgebreide modificatie kennis. Kortom hij is samen met Wazuup, Matiscus en nog een aantal andere modders de steunpilaar die het modding circuit op staande voet houd. Je zult zeggen: 'Modding, dat is toch geen kunst?' Nou je vergist je er in, wat deze kerel neer zet is soms niet meer te omschrijven, voor niet-modders dan. Hij is daarnaast ook nog eens aardig en gezellig en ook dit maakt hem een megalid die zijn rang eer aan doet. En dit is wat hij zei: 'Ik was rustig aan het modellen in 3DS Max, toen hij gefeliciteerd zei. Ik wist eerst niet waarover hij het had, dus ik vroeg waarom dat hij me feliciteerde. Toen zei hij dat ik de pagina moest refreshen. Dat deed ik natuurlijk en kreeg een Pop-Up. Nu wist ik meteen waarover het ging. Ik ging meteen het Sub-Forum bekijken en ontdekte dat Wazuup ook Megalid was geworden! Ik was met hem aan het chatten en vertelde hem meteen het goede nieuws. Ik schreef het in Caps als teken van blijdschap "FRANK CHECK JE USERGROUP!!!!". Ik trilde van blijdschap voor ongeveer 10 minuten. Daarna, daalde de spanningen af. Wat een geweldig gevoel. Aldus DaBeast! Ik wens hem namens het Oceans Weekly News heel veel succes/plezier bij deze nieuwe rang. :klap:

Mazzeltje terug!

Na zijn aftreden kon hij het niet maar aan. De moderator taken zitten gewoon in zijn bloed en wat wil je ook? Na ander half jaar modereren kun je toch niet zo maar stoppen? En dat vond hij zelf ook. Hij vroeg aan de admins of hij weer terug mocht komen en dat was volgens de mannen in de rode jassen geen probleem ik vroeg hem hoe hij zo ineens weer moderator was geworden en dit was zijn antwoord: 'De mannen met rode jassen hebben mij helemaal niks gevraagd. :puh:

Ik heb er zelf namelijk om gevraagd. :$ Ik vroeg of ik niet als gewone moderator kon blijven. Aangezien ik daar iets minder tijd ik kan steken en ik me op 1 fora hoef te richten ipv het hele forum.

En dat mocht gelukkig. ^_^ '. Nou Mazzelaar veel succes bij je taken en we weten zeker dat het goed gaat komen. _O_

Bling krijgt GTA III fora / Mark B. stopt!

Het is een keerzijde van veranderingen in dit opzicht. Bling krijgt er nieuw vakgebied bij en onze Mark B. verlaat de crew helaas. Ik wil hier direct maar mee beginnen, omdat het toch wel jammer is voor hem, maar Mark was niet meer zo actief. En als moderator moet je dat toch echt wel zijn, Mark het gaat je goed en je hebt het prima gedaan. Nou komen we naar mijn concurrent- palingroker, Bling. Je doet het prima in het San Andreas fora en ik moet zeggen; die twee nieuwe fora's staan je blinkend schoon. Ik vroeg je wat jij er van vond en hoe ze jouw erop benaderde en dit was jouw reactie: 'Toen het gesprek geopend werd, vroeg ik me al af wat daar de aanleiding toe was, aangezien ik wel regelmatig hun op msn spreek, maar nooit samen tegelijk in één gesprek. Zoals gewoonlijk deden ze eerst even geheimzinnig, waardoor ik al doorkreeg dat er wat aan de hand was. Toen ze het eenmaal uitgelegd hadden en gevraagd hadden of ik naast het San Andreas forum ook het GTA III forum wilde modereren, was ik natuurlijk helemaal verkocht. Het GTA III forum is (naast het San Andreas forum) mijn favoriete forum, dus twijfelde ik geen moment en antwoordde positief op het voorstel. Ik ben er dus erg blij mee dat ik vanaf heden mijn beide favoriete forums mag modereren! Nou Bling, ik twijfel niet aan je kwaliteiten, maar toch wil ik je succes wensen! ^_^

SummerBase krijgt LCS fora!

Na een grote maand modereren kreeg ik een uitbreiding op mijn vakgebied. Ik deed het volgens de Admins goed en ik werd gevraagd om het destijds leegstaande LCS fora te beheren. Ik reageerde helaas niet zo enthousiast, omdat LCS niet helemaal mijn ding is. Ik wijgerde, want ik wilde niet ergens modereren waar ik niet veel verstand van heb. Later op die avond sprak ik PatrickW en hij vroeg me 'is er een specifieke reden waarom je niet wilt?'- of iets in die zin. Ik kon er niet echt duidelijk antwoord op geven en wilde toch wel als moderator dienen in het LCS fora. Uiteindelijk moet je natuurlijk wel wat kennis hebben van het spel en dat heb ik natuurlijk ook wel, maar niet zoals de kenner: VforV, daarom ben ik ook absoluut geen vervanger in het opzicht van Kenner, maar wel een plaatsvervanger in het opzicht; Moderatie taak in LCS. Natuurlijk ben ik erg blij mee, maar ik zal nooit zoveel kennis krijgen als VforV dat had, van LCS.

GTA-Sheep en NandroDavids krijgen er een hele sectie bij!

Deze twee heren kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Ze kunnen overal al modereren en dan hebben ze er ook nog het hele Zin en Onzin fora er bij gekregen. Ik zou zeggen wat wil je nog meer? ^_^ Ze hebben zich al zeker bewezen en ik kan alleen maar zeggen, met zo'n grote sectie er bij zullen jullie het prima doen. Dat weet ik zeker, ik vroeg GTA-Sheep twee vragen 'Ontneem je niet in één klap heel veel kansen van mogelijke andere moderators, of werd je gewoon gevraagd?' en 'Wat dacht je toen je de uitbreiding kreeg?'. Sheep antwoordde op de eerste vraag: 'tjsa, wellicht wel maar ik werd voor de functie gevraagd. Ik heb eerlijk gezegd lang nee volgehouden maar uiteindelijk ben ik overstag gegaan en de functie aanvaard.' en het tweede antwoord: 'ja, het is natuurlijk een eer als mensen je voordragen voor een bepaalde functie, dus dat geldt zeker voor dit forum. En hij wordt drukbezocht dus er komt best een hoop werk bij. maar met NandroDavids en Gunslinger als directe collega's komt het vast helemaal goed :Y'. Ik weet zeker dat jullie beiden het prima gaan doen!

Piet-herr is zwart?

Zwarte Piet? Je ziet hem niet, door de bomen is hij gekomen, Sinterklaas is nu niet de baas. Deze Piet die is gekomen op het SL niveau, een hele show voor hem en luister naar deze prachtige stem. Want we luisteren naar Piet-herr want hij is een ster. Oké never mind, Piet-herr is sinds kort Superlid geworden en omdat het echt net voor deze rubriek geschreven is, gebeurt is heb ik logischer wijs nog geen reactie, als deze komt dan komt het hier zeker in te staan. In ieder geval: 'Piet-herr we wensen je veel succes en plezier!'.

- -- -

3 reacties


Recommended Comments

Als eerste wil ik iedereen feliciteren die nu weerk een groepje hoger is. Ook ben ik erg blij dat Mazzeltje weer terug is. En verder wens ik hem en ook de andere Moderators veel succes met hun extra fora's

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...