Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586140

Editie 258 - Kerstsfeer van de Week


OWN

276 bezichtigingen

  

12 leden hebben gestemd

  1. 1. Kerstsfeer van de Week?

    • De pakjes
      0
    • Het gezellig kunnen samen zijn
      6
    • De sfeer die kerstmis geeft
      5
    • De kerstboom
      1
    • De kerstman
      0
    • Dat het winter is
      0
    • Kerstliedjes
      0
    • Ik vind kerstmis helemaal niet leuk
      0

dingesvdweek.png

Deze rubriek is geschreven door @Megadreams!

Elke week zal ik een bepaald onderdeel kiezen met daarin items waarop jullie kunnen stemmen. De week daarna vraag ik aan enkele stemmers waarom ze dit gekozen hebben en plaats ik natuurlijk weer een nieuw onderdeel.

***

GTAGames.nl afbeelding

Jaja, volgende week is het zover dan is het namelijk kerstmis, en luister eens goed eens dit is de eerste OWN editie die een liedje bevat. Geweldig toch? Dit past helemaal perfect bij het lezen van deze rubriek die zich tegenwoordig richt op het naderende kerstmis. Ik zou graag van jullie ook te horen krijgen wat jullie zullen doen tijdens kerstmis dit kan je via een privé bericht naar mij (Megadreams) verzenden en wie weet sta jij volgende week in OWN! Maar dat is voor volgende week dus laten we ons maar concentreren op deze week. Zoals we waarschijnlijk allemaal wel al hebben gezien of gehoord zijn er hier en daar al sneeuwbuien geweest met op het moment nog smeltende sneeuw maar het brengt je wel helemaal in de kerstsfeer. Al was dat vandaag dan toch wat minder te zien door de zon maar het wat jij het liefste hebt.

***

GTAGames.nl afbeelding

We blijven nog steeds in de kerstsfeer dus ook deze week is mijn vraag gebasseerd op kerstmis, namelijk wat vind jij het leukste aan kerstmis? Deze week is het dus "Kerstsfeer van de Week" om het maar even mooi te kunnen afkorten en om natuurlijk onze geliefde hoofdredacteur Kloep wat te helpen om het mooi samen te vaten. Je kan kiezen uit:

1. De pakjes.

2. Het gezellig kunnen samen zijn.

3. De sfeer die kerstmis geeft.

4. De kerstboom.

5. De kerstman.

6. Dat het winter is.

7. Kerstliedjes

8. Ik vind kerstmis helemaal niet leuk.

Leef je helemaal uit en natuurlijk ben ik ook heel benieuwd wat jullie allemaal het leukste aan kerstmis vinden.

***

Vorige week hadden we "Kerstliedje van de Week", hierbij won met meer dan 50% van de stemmen het liedje van Coca Cola genaamd Open Happiness. Waarom dat met Kerstmis te maken had is misschien moeilijk af te leiden maar het ging hem vooral om 3 feiten, namelijk:

1. Coca cola en de kerstman.

2. Happiness verwijst ook op kerstmis.

3. Het liedje is oorspronkelijk voor kerstmis bedoeld.

http://www.youtube.com/watch?v=Cxfkg3RaRjs

***

Ik heb ook enkele leden op het forum gevraagd wel liedje zij hadden gekozen (of zouden kiezen) en om welke reden. Wat de antwoorden zijn kan je hieronder lezen.

Grand Theft Auto TOM

Ik heb Jingle Bells gekozen. Waarom? Omdat het voor mij het 'standaard' Kerstliedje is. Je hoort het heel vaak. Net als de andere overigens, maar die vind ik persoonlijk toch wat minder. Jingle Bells brengt me gewoon echt in een Kerstsfeer. :puh:

TomFurga

Ik ken alleen de eerste en de derde, en daarvan heb ik "Jingle Bells" gekozen omdat ik die wat meer variatie vind hebben dan "We wish you a merry christmas".

-Matthijs-

Er is eigenlijk maar één nummer die mij een echt kerstgevoel geeft en dat is, uiteraard, Chris Rea - Driving Home For Christmas. Die zet ik regelmatig even op voor het gevoel, om alvast in de sfeer te komen.

.Senne

Jingle Bells, gewoon omdat het een klassieker is. Iedereen kent het en het is denk ik met voorsprong het meest bekende en gebruikte kerstliedje ooit.

***

Dit was het dan voor deze ? van de week, tot de volgende keer!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...