Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581787

Editie 258 - Interviews


OWN

496 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_6180.png

Deze rubriek is geschreven door @BoerTijger (interview), en @Guardian1980 (BB-code)


GTAGames.nl afbeelding
BoerTijger:

Vice, welkom bij jouw OWN interview!

Vice:

Hey, dank je voor de uitnodiging.

BoerTijger:

Wanneer en waarom registreerde jij je?

Vice:

1 juli 2005, waarom weet ik niet meer, maar ik herinner me nog dat ik heel lang geleden nog ooit een bestandje downloadde met allemaal dingen die in San Andreas zouden zitten (een hele lijst). Dus dat zou wel de reden kunnen zijn (om dat te kunnen downloaden dan). Verder waarschijnlijk ook omdat ik wou (mee)praten over GTA. Maar exact weet ik het niet meer.

BoerTijger:

2005, dat is al eventjes geleden! Wat bezielde jou om te blijven op dit forum?

Vice:

Ik ben niet altijd actief geweest natuurlijk. Maar ik vind het gewoon gezellig op het forum, iedere dag zijn er nieuwe topics die ik leuk vind om te lezen, en uiteraard ook omdat ik lid ben van een corporation, dan moet je toch wat actief zijn denk ik.

BoerTijger:

Van welke corporation ben je lid?

Vice:

The Covesight Community

BoerTijger:

Waarom ben je juist van die corporation lid geworden en niet van een andere?

Vice:

Toen ik (in 2009, na een hele tijd inactief te zijn) weer op GTAForum wou kijken, en ik eerst een aantal zelfgemaakte (en gefaalde) gangs had gestart, kwam ik plots Covesight tegen. Omdat ik GTA wel leuk vind, vond ik Covesight om die reden me ook het meeste aanspreken. De rest was vooral wat 'praten' over van alles en nog wat, en daar had ik niet zo'n zin in.

covesig.jpg

BoerTijger:

Covesight is gebaseerd op SA (:MP), is dit ook je favoriete GTA?

Vice:

Ik vind San Andreas een leuke GTA om te spelen, en qua multiplayer volgens mij ook de beste. Maar het is niet mijn favoriete GTA (al komt het wel dichtbij).

BoerTijger:

Welke dan?

Vice:

Vice City.. De sfeer, missies, muziek, ... Het plaatje paste precies.

BoerTijger:

Kijk je ook uit naar GTA: V?

Vice:

De trailer ziet er veelbelovend uit, en momenteel denk ik dat Vice City "als favoriete GTA" ook wel in gevaar komt, wat de trailer zag er ook heel zomers en zonnig uit. Maar ik denk dat het toch nog wat te vroeg is om daarover een oordeel te vellen. In ieder geval kijk ik er wel naar uit, en koop ik hem heel waarschijnlijk ook wel.

BoerTijger:

Echte GTA fan hoor ik dus, nog meer games fan?

Vice:

Ik ben niet echt een fan van 'één' serie, maar ik speel ook wel eens graag wat Call of Duty, of Minecraft. Verder koop ik af en toe een spel dat me leuk lijkt (zoals Test Drive Unlimited 2 of Skyrim).

BoerTijger:

Goed, games games games dus..

Wat bezielt jou anders dan gamen?

Vice:

Niet echt veel. Ik ben vooral op de computer bezig, dus in real life heb ik niet echt een echte hobby. Op de computer probeer ik af en toe ook wel eens iets te programmeren, al faal ik daar nog wel in. Ik ben wel aan het denken om misschien later verder te studeren in een informatica-richting, maar dat moet ik nog bekijken.

BoerTijger:

School.. Hm.. Wat wil je later eigenlijk worden dan?

Vice:

GTAGames.nl afbeelding
Daar ben ik ook nog niet helemaal uit, dat zal ervan afhangen over waarin ik ga verder studeren, en dat weet ik dus ook nog niet helemaal zeker zoals ik al zei. Maar het zal allemaal wel iets met computers te maken hebben (desnoods boekhouding op computer of iets dergelijks, wat ik nu een beetje volg qua richting, maar ook 'handmatige' boekhouding).

BoerTijger:

Computer hoor ik regelmatig, word het wel werk wat met de computer heeft te maken?

Vice:

Ik weet het nog niet. Ik zie me momenteel niet echt in een of ander bedrijf computers in elkaar steken of zo, maar eerder software gericht (dus ofwel programmeren, dingen maken of gewoon dingen ingeven enz.). Is ook wel allemaal iets met de computer. Hetgeen waardoor ik twijfel om verder te studeren is omdat het me volgens mij veel rustiger lijkt om het op je eentje te leren, dan via school, omdat je dan waarschijnlijk ook veel dingen moet leren qua programmeertalen enz. Maar ja... dat zal de toekomst wel uitwijzen hoop ik.

BoerTijger:

Wat wil je later dan vooral programmeren, wat voor software?

Vice:

Programma's of websites vind ik het leukste. Games kunnen, maar ik denk dat dat teveel werk zou worden. Het liefste van alle drie dan toch programma's.

BoerTijger:

Wat voor soort programma's? Voor het onderwijs? Handige software voor bedrijven?

Vice:

Daar heb ik allemaal nog niet over nagedacht eigenlijk. Momenteel doe ik het nog gewoon als hobby, en misschien zal dat altijd wel zo blijven.. Dus ik denk dat ik daar pas echt op zal kunnen antwoorden als ik 'de keuze' heb gemaakt.

BoerTijger:

Met wat voor soort scripttalen werk je op dit moment dan?

Vice:

Eentje nog maar eigenlijk. Ik probeer soms wel nog een aantal extra talen te leren, maar ik ben met die ene nog niet helemaal op weg, dus wil ik die eerst nog wat verder 'leren' (ook al is het geen super goede taal heb ik gehoord): vb.net.

BoerTijger:

Succes ermee!

Terug naar het forum; Awards.. Kerstprobleem. Waar kijk je het meest naar uit?

Vice:

GTAGames.nl afbeelding
Het kerstprobleem heb ik nog niet echt bekeken, maar ik ben wel benieuwd naar wie er allemaal in de Awards en ook in het Jaarboek zal komen (als dat er zal komen tenminste). Momenteel ziet het er niet naar uit dat ik een award zal krijgen (volgens de nominatieronde), maar ja. Ik ben dan ook benieuwd naar wie wel winnen.

BoerTijger:

Ik ook, heb je al genomineerd?

Vice:

Ja, niet op alle categorieën, maar toch wel op een aantal waar ik vrij zeker van ben.

BoerTijger:

Goed, spannend dus. Kerstprobleem; vind jij dit een goed evenement? Wat vind je hiervan?

Vice:

Heb het nog niet echt bekeken, maar op het eerste zicht vind ik zoiets wel een leuk idee. In de vorige OWN was er een poll dat we het forum wat meer in kerstsfeer zouden willen zien, en ik vind dit ook al wel een leuk 'idee'. Kerstmis is een gezellige periode, en dat mag dus ook wel op een forum wat gevierd worden vind ik. En met een soort wedstrijd / spelletje vind ik het zelfs nog beter dan bijvoorbeeld enkel wat slingers verspreid op het forum of iets dergelijks.

BoerTijger:

Als ik je vraag te kiezen tussen kerstmis of Sinterklaas zeg jij dan kerstmis?

Vice:

Toch wel.

BoerTijger:

Waarom?

Vice:

Ik ben ondertussen al wat ouder geworden, dus Sinterklaas wordt niet meer echt gevierd (al vond ik het vroeger altijd vet om vanop de trap in het donker op de tafel allemaal cadeaus te zien staan), maar buiten die cadeaus bleef het daar ook grotendeels bij. Met kerstmis is het altijd lekker eten, alle leuke kerstmuziek op de achtergrond, veel lichtjes buiten.. Wat het toch gezellig maakt, en ook gewoon het samenzijn met mensen die je graag hebt. Ik zou ook graag sneeuw willen zeggen, maar het ziet er niet echt naar uit dat er veel sneeuw zal liggen nu. Maar ja, wie weet volgt er over een week wel een grote sneeuwstorm.. You'll never know.

BoerTijger:

Kerstmis, ben je dan ook gelovig?

Vice:

Ik ben niet helemaal ongelovig, maar ik ga ook niet naar de kerk of zo. Soms hou ik wel eens een rustig momentje en denk ik dan aan allerlei dingen, en hoop ik ook over wat dingen enz. Maar echt 'gelovig' durf ik me ook niet noemen.

BoerTijger:

Wat vele mensen dus doen.

Wat vind jij dat er moet veranderen aan het forum? En wat er moet blijven?

Vice:

Oei, dat is wel moeilijk. Ik denk dat er wel een verandering moet komen in het leden-, superleden- en megaleden-systeem. Ik vind het idee leuk, maar ik vind eerlijk gezegd dat de superleden niet echt een 'limiet' moet hebben. Ik denk dat er veel leden zijn die het waard zijn om superlid te worden, ook al zijn ze met momenten iets minder actief. Misschien wel een automatische rankverandering bij X aantal berichten, en registratietijd. Want ik denk dat er velen wel superlid kunnen worden.

post-748-1136336167.gif

En wat er dan moet blijven.. Hmm.. Misschien toch het gang- en corpsysteem. Ik vind dat een zeer leuk en origineel idee, en denk dat dat een leuke praatplek is voor alle leden, wat toch goed is voor een forum.

BoerTijger:

Dat is nog is een uitleg. GTAForum, jouw ding of heb je meer dingen?

Vice:

Van alle forums waar ik op geregistreerd ben is GTAForum denk ik toch wel de 'basis'. Ik ben wel geregistreerd op meer forums en sites, maar een site waar ik iedere dag op kan komen is toch wel GTAForum.

BoerTijger:

Waarom? Heb je er veel vrienden, vind je het altijd er gezellig?

Vice:

Ik ben wel een aantal 'forumvrienden' ontmoet op Gtaforum, het meeste door Desert Storm (een 'dode' gang) eigenlijk, en het is er ook gezellig, ja. Beide dus.

BoerTijger:

OWN, daarvoor word je geïnterviewd. Heb je er wat tegen te zeggen, ben je een wekelijkse lezer? bars maar los.

Vice:

Ik vind OWN een leuk idee, en ik probeer het ook wel wekelijks te lezen, maar je moet me ook niet als 'De grootste Fan' beschouwen. Ik lees wat me interessant lijkt, en dan laat ik het waarschijnlijk weer voor wat het is. Ik probeer wel wekelijks mee te doen met een aantal vaste rubrieken zoals "Test Jezelf" en "? Van de week" (en vroeger ook met Lid van de week).

BoerTijger:

Lid van de Week, je bent het ook 2x geweest hè. Wat vond je ervan?

av-10768.pngv75zzt.png

Vice:

Ik vond het wel leuk om te weten dat er leden me een 'goed' lid vinden. Dat is ondertussen al wel oud natuurlijk, maar ik hoop toch dat dat nu nog steeds zo is.

BoerTijger:

Ik hoop het ook voor je. Wat vind jij dat OWN mist, en juist niet mist?

Vice:

Hmm.. Misschien kan er wel een rubriek komen met vaste wekelijkse quotes (uit statusupdates of iets anders), of misschien een manier waar 'bijzondere' reacties worden herhaald of zo. Zodat mensen nog eens terug kunnen lezen op bijzondere reacties (kan ook gewoon op het forum zelf ergens zijn).

En wat het niet mist is volgens mij het aantal artikelen. Ik denk dat OWN wekelijks wel een mooi stukje leesvoer te bieden heeft, en dat zit dus wel goed.

BoerTijger:

Afgelopen zaterdag (vorige week) hadden we zelfs 10 rubrieken. Best veel voor deze tijd in de OWN. Crisis tsja.. Maar het gaat weer goed met OWN zoals ik zie. Ik zal het is bij de hoofdredacteur neerleggen.

Nog wat ditjes en datjes;

Nederland + Vlaanderen en Frankrijk + Wallonië of Nederland / Frankrijk / België

Vice:

Ik ga voor Nederland en Vlaanderen samen dan.

BoerTijger:

Minecraft of Skyrim

Vice:

Minecraft

GTAGames.nl afbeelding
BoerTijger:

Modern Warfare 2 of Modern Warfare 3

Vice:

Die is lastig.. Ik denk dat ik toch voor Modern Warfare 2 ga.

BoerTijger:

Superlid of Megalid?

Vice:

Superlid

BoerTijger:

Moderator of Admin?

Vice:

Admin

BoerTijger:

Joriz of PatrickW

Vice:

Geen idee waarop ik me hiervoor moet baseren. Ik zeg dan toch maar Joriz.

BoerTijger:

Wie zou jij de volgende keer in OWN willen zien?

Vice:

Deze vraag heb ik al een paar dagen over nagedacht, maar nu tijdens het interview dacht ik (door het weer over Desert Storm te hebben) om toch maar voor Kryziek of Wanted te gaan.1)

160ydc0.jpg

BoerTijger:

Staat genoteerd.

Vice:

Oke.

BoerTijger:

Vice, mag ik jouw erg bedanken voor dit interview? En anders; ik doe het toch. Erg bedankt!

Vice:

Natuurlijk mag je dat. En graag gedaan. Het was leuk, en ik ben blij dat ik uitgekozen ben, want ik hoopte er stiekem al jaren op.

BoerTijger:

Haha, bedankt.


1) Een interview met Wanted kan je

hier vinden.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...