Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 27 - Showbizzz


Dutchy3010

533 bezichtigingen

_________Showbizz_________

Door Kristof01

_________Showbizzkoppen_________

•Rechter sluit website met naaktbeelden van Paris Hilton.

•Nederlands concert Shakira op valreep afgelast.

•Paris Hilton bazelt racistische taal op oud filmpje.

•Zoon stefani & pitt wordt al gekoppeld.

•David Beckham in reclamespot tijdens rust Super Bowl.

Rechter sluit website met naaktbeelden van Paris Hilton.



Een Amerikaanse rechter heeft een website waarop naaktfoto's en andere persoonlijke spullen van Paris Hilton (25) te kijk stonden van het internet laten halen. Dat meldt de internetdienst Tmz.com. Hilton trok eerder deze week naar de rechtbank omdat ze vond dat de website 'ParisExposed.com' haar privacy schond.

Toen Paris twee jaar geleden verhuisde, bracht ze enkele persoonlijke spullen onder in een opslagplaats in Los Angeles. Ze vergat echter de rekening te betalen en dus werden de goederen geveild. De spullen kwamen via een tussenpersoon terecht bij een zakenman, naar verluidt voor 10 miljoen dollar, die ze nu op het internet heeft uitgestald.

Nederlands concert Shakira op de valreep afgelast.

Het uitverkochte concert van Shakira, dat vanavond in Gelredome in het Nederlandse Arnhem zou worden gehouden, is op de valreep afgelast. De Colombiaanse zangeres had dusdanig last van keelpijn dat ze niet kon optreden. De 30-jarige zangeres had al een paar dagen last van verkoudheid, maar was ervan uitgegaan dat ze toch kon optreden. In de loop van de dag werden haar keelontsteking en koorts erger. Op doktersadvies moest ze het concert afzeggen.

In het Gelredome waren al enkele duizenden mensen aanwezig, toen bekend werd gemaakt dat het concert niet doorging. Volle bussen met fans keerden terug naar het station, waar veel mensen zich hadden verzameld. De meesten keken elkaar schaapachtig aan of waren druk aan het bellen. In totaal waren er 39.000 kaartjes verkocht voor het optreden van de 30-jarige superster. De organisator is van plan voor 17 maart een vervangend concert te organiseren. Shakira was op 25 januari al te gast in het Antwerpse Sportpaleis.

Paris Hilton bazelt racistische taal op oud filmpje.

Paris Hilton slaat racistische taal uit in een filmpje dat onlangs op het internet verscheen. In de met de hand geschoten video gebruikt een dansende Paris het woord 'niggers'. Het filmpje zou zes jaar geleden geschoten zijn tijdens een nieuwjaarsfeest. Paris danst met haar zus Nicky op een hiphopnummer. "We zijn net twee nikkers", schreeuwt het blonde feestbeest naar de camera.

Een woordvoerder van de 25-jarige socialite doet de uitspraken af als een jeugdzonde. "We hebben allemaal wel eens woorden gebruikt waarvan we later spijt hadden", zegt Elliot Mintz tegen de Amerikaanse krant New York Post. "Ze was 20 toen dit werd opgenomen en ze had duidelijk te veel gedronken. Ze is geen raciste."

Zoon stefani & pitt wordt al gekoppeld.

De controversiële opname maakt deel uit van persoonlijke eigendommen van de hotelerfgename, die onlangs openbaar werden gemaakt. Foto's en filmpjes van een veelal naakte Paris kwamen eind januari op het internet terecht. De spullen zijn afkomstig uit een opslagplek van de gefortuneerde ster. Toen zij verzuimde de huur van de opslag te betalen werden de spullen geveild. Op de website ParisExposed.com zijn de documenten tegen betaling te bekijken.

De arme Kingston James is pas acht maanden oud en zijn mama is hem al aan het koppelen. Gwen Stefani heeft immers zo haar eigen idee van wie een goede partij zou zijn voor haar zoontje. Ze neemt de kleine vaak mee op bezoek bij Brad Pitt en Angelina Jolie, zodat hij er kan spelen met hun dochtertje, Shiloh Nouvel.

"Misschien kunnen ze later trouwen, dat zou pas leuk zijn", kirde Stefani in de Britse krant Daily Mirror.

David Beckham in reclamespot tijdens rust Super Bowl

Na zondagavond zullen nog maar weinig Amerikanen zich afvragen wie David Beckham is. De stervoetballer, die dit jaar voor Los Angeles Galaxy gaat spelen, is te zien in de rust van de Super Bowl, de finale van het American football-seizoen.

Becks schittert in een reclamespotje van het televisiestation van de National Football League, dat 24 uur per dag wedstrijden uitzendt. In het filmpje is te zien hoe Beckham tijdens een feestje door American footballster Chad Johnson wordt voorgesteld aan bekende Amerikanen als Martha Stewart en rapper LL Cool J.

Twee miljoen euro voor dertig seconden

Het uitzenden van het spotje, dat dertig seconden duurt, kost ruim twee miljoen euro, meldt The Times. De reclamezendtijd in de pauze van de Super Bowl is de duurste ter wereld. De bond voor het American football heeft het er echter graag voor over: ook al speelt Beckham geen 'football' maar 'soccer', zijn commerciële waarde wordt onderkend.

150 miljoen kijkers

Naar verwachting staat Beckham na zondag op het netvlies gebrand van ongeveer 114 miljoen kijkers, die ook voor de reclame ingeschakeld blijven. Naar de Super Bowl, waarin dit jaar de Chicago Bears het opnemen tegen de Indianapolis Colts, kijken gemiddeld 150 miljoen mensen.

Bronnen: Belga/novum-HLN

_________Showbizz_________

Door Kristof01

_________Film top 10_________

1.Rocky Balboa

2.Blood Diamond

3.The Departed

4.The Holiday

5.John Tucker Must Die

6.L'Île aux Trésors

7.The Grudge 2

8.The Illusionist

9.Sneeuwitje, de Sequel

10.Das Leben Der Anderen

Rocky Balboa ***** (Een aanrader!!! :klap: )

Land: Verenigde Staten (2006) | Kinderen toegelaten

Première: 31 Januari 2007 | Duur: 103 minuten

Regie: Sylvester Stallone

Met: Sylvester Stallone, Antonio Tarver, Burt Young

Genre: Actie, Drama

Rocky Balboa, de legendarische boxer, heeft al lang niet meer in de ring gestaan. Van zijn groot succes blijven enkel nog herinneringen over die hij aan de klanten in z'n restaurant vertelt. Het overlijden van zijn vrouw weegt zwaar door en zijn zoon komt nooit op bezoek.

De huidige wereldkampioen is Mason 'The Line' Dixon (Antonio Tarver), de zogenaamde harteloze doder zonder elegantie. Terwijl zijn managers hopeloos op zoek zijn naar een tegenstander van zijn niveau, komt de legende Rocky Balboa weer te boven. De idee twee verschillende generaties en volledige tegenovergestelde zwaargewichten tegenover elkaar in de ring te zetten, maakt iedereen laaiend enthousiast. Voor Balboa is dit de uitgelezen kans om zijn honger naar de ring te stillen. De geest van een kampioen sterft nooit...

Blood Diamond *****

Land: Verenigde Staten (2006) | Kinderen toegelaten

Première: 24 Januari 2007 | Duur: 135 minuten

Regie: Edward Zwick

Met: Leonardo DiCaprio, Jennifer Connelly, Djimon Hounsou

Genre: Thriller, Drama

1999, Sierra Leone.Een jonge man, gespecialiseerd in diamantensmokkel waarvan de opbrengst gebruikt wordt om de burgeroorlog te financieren,maakt kennis met een lanbouwer. De zoon van deze man werd gerekruteerd voor het rebellenleger. Deze ontmoeting zorgt voor een enorme verandering in het leven van de avonturier.

The Departed ****

Land: Verenigde Staten (2006) | Kinderen toegelaten

Première: 27 December 2006 | Duur: 150 minuten

Regie: Martin Scorsese

Met: Matt Damon, Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson, Mark Wahlberg, Vera Farmiga, Ray Winstone, Anthony Anderson

Genre: Actie, Drama

Parallelle verhaallijnen in de criminele wereld: een undercover agent krijgt de opdracht om te infiltreren in de wereld van de maffia terwijl een crimineel stilaan de macht wint door op zijn beurt te infiltreren bij de politie.

The Holiday *****

Amanda Woods (Cameron Diaz) eigenaresse van een goedlopend reclamebureau dat filmtrailers maakt, woont in Zuid-Californie. Iris Simpkins (Kate Winslet) schrijft in de Londense Daily Telegraph een veelgelezen huwelijksrubriek en ze woont in een leuk huisje op het Engelse platteland. Hoewel Iris en Amanda 10.000 km van elkaar wonen bevinden ze zich in dezelfde situatie: Vlak voor kerst besluiten Iris en Amanda dat ze hun mannen even voor gezien willen houden - en geen van beiden heeft zin in een nostalgische oudejaarsavond. Amanda, die er met de feestdagen tussenuit wil, komt toevallig op een internetsite voor woningruil terecht en besluit dat het Engelse huisje van Iris de oplossing is voor haar problemen.

Spontaan besluiten Amanda en Iris de halve wereld over te reizen en voor twee weken in elkaars huis te trekken. Iris landt op een prachtige heldere dag in L.A. waar de Santa Ana-winden net lekker warm waaien. Kort na haar aankomst in Amanda's huis in Brentwood raakt ze bevriend met Arthur (Eli Wallach) een beroemde scenarioschrijver uit de gouden tijd van Hollywood, en met Miles (Jack Black) componist van filmmuziek, die samenwerkt met de ex van Amanda. In Engeland, waar het bepaald geen zacht weer is, is Amanda zich net aan het installeren in het besneeuwde Rose Hill Cottage als er aangeklopt wordt door de knappe broer van Iris, Graham (Jude Law).

Het verhaal neemt een onverwachte wending en beide vrouwen ontdekken dat de beste trips die zijn waarbij je je bagage achterlaat.

John Tucker Must Die *****

Land: Verenigde Staten (2006) | Kinderen toegelaten

Première: 03 Januari 2007 | Duur: 87 minuten

Regie: Betty Thomas

Met: Jesse Metcalfe, Sophie Bush, Penn Badgley, Amber Borycki, Fatso-Fasano, Arielle Kebbel

Genre: Komedie, Romantisch

Heather, Beth en Carrie zijn de populairste meisjes op school. Wanneer de schoonheidskoniginnen teweten komen dat John Tucker (Jesse Metcalfe), de knappe kapitein van het basketball team, achter hun rug met elk van hen een relatie heeft, is het oorlog! Vastberaden de 'stud' kapot te maken, proberen ze hem onpopulair te maken door zijn reputatie te saboteren. Helaas hebben hun pogingen eerder het tegenovergestelde effect. De razernij nabij gaan de meisjes op zoek naar een nieuw plan... ze gaan niet zijn reputatie maar wel zijn hart breken.

L'Île aux Trésors ***

Land: Frankrijk (2006) | Kinderen toegelaten

Première: 31 Januari 2007 | Duur: 90 minuten

Regie: Alain Berberian

Met: Gérard Jugnot, Alice Taglioni, Jean Paul Rouve

Genre: Avontuur

The Grudge 2 ****

Land: Verenigde Staten (2006) | Kinderen niet toegelaten

Première: 24 Januari 2007 | Duur: 92 minuten

Regie: Takashi Shimizu

Met: Sarah Michelle Gellar, Edison Chen, Amber Tamblyn, Arielle Kebbel, Jennifer Beals, Sara Roemer, Takako Fuji, Matthew Knight, Misako Uno, Teresa Palmer

Genre: Horror

In The Grudge 2 spreidt de wraakzuchtige vloek zich via Tokyo uit over de rest van de wereld. Nadat Karen Davis (SARAH MICHELLE GELLAR) in The Grudge zelf slachtoffer wordt van de befaamde vloek, belandt ze in een ziekenhuis in Tokyo. Karen's zus Aubrey (AMBER TAMBLYN) reist meteen af naar Japan om haar bij te staan. Al snel komt ze tot de ontdekking dat Karen verdacht wordt van het aansteken van de brand in het door 'The Grudge' vervloekte huis, waarbij haar vriend omkwam. Dan maakt Aubrey kennis met verslaggever en fotograaf Eason (Edison Chen). Hij vertelt haar dat Karen in de ban is van een onzichtbare en dodelijke vloek. Aubrey is vastbesloten de zaak tot op de bodem uit te zoeken.

The Illusionist ****

Land: Verenigde Staten (2006) | Kinderen toegelaten

Première: 24 Januari 2007 | Duur: 109 minuten

Regie: Neil Burger

Met: Edward Norton, Paul Giamatti, Jessica Biel, Rufus Sewell

Genre: Drama, Fantastiek, Romantisch, Avontuur (alles in één dus )

Wenen, circa 1900. De arme magiër Eisenheim en gravin Sophie von Teschen zijn verliefd op elkaar. Wanneer kroonprins Leopold tussenbeide komt, zit er voor Eisenheim niets anders op dan de stad te verlaten. Vijftien jaar later keert hij terug met een spectaculaire show, die wordt bijgewoond door Leopold en diens verloofde Sophie, Eisenheims vroegere geliefde. De vete tussen de twee mannen wordt opgerakeld, waarbij Eisenheim dreigt zijn opponent op magische wijze te laten verdwijnen. De kroonprins probeert zijn politieke invloed aan te wenden om Eisenheim aan te pakken en geeft opdracht aan hoofdinspecteur Uhl (Paul Giamatti) de magiër in de gaten te houden. Ondertussen bloeit de liefde tussen Eisenheim en Sophie stiekem weer op.

Sneeuwitje, de Sequel

Blanche Neige, la Suite ***

Land: België, Engeland, Polen (2006) | Kinderen toegelaten

Première: 31 Januari 2007 | Duur: 82 minuten

Regie: Picha

Stemmen OV: Cécile de France, Jean-Paul Rouve, Marie Vincent, Jean-Claude Donda, Gérard Surugue

Stemmen NV: Siegfried Bracke, Maaike Cafmeyer, Adriaan Van Den Hoof, Stany Crets, Francesca Vanthielen, Wim Opbroeck

Genre: Animatie Film

Laten we samenvatten. Een smakkerd van de Prins bracht Sneeuwwitje opnieuw tot leven. Volgens de geschiedkundigen van toen zijn ze daarop getrouwd, waren ze gelukkig en kregen ze heel veel kinderen. Eind van het verhaal. Wat, laten we toegeven, een beetje overhaast is. We hernemen. Ze trouwen. En wat dan? Daarna vliegt een niet meer zo jonge pseudo-Goede Fee roefroef het landschap in. Ze heeft een boontje voor de Prins, dat is het minste wat we kunnen zeggen. Ze wil hem en ze zal hem verduiveld hebben. Een tikje van de toverstok en daar verschijnt de Schone Slaapster. Slapend dus. De gedienstige Prins wekt haar met een kus. Rampzalige vergissing. Vanaf dan gaat alles verkeerd: de jacht op Sneeuwwitje is geopend, Assepoester komt halsoverkop aangerend, de Zeven Dwergen ergeren zich dood en een sterk ondervoede reus windt er echt geen doekjes om. Er is al een vermoeden van een olympische knokpartij, het sprookje dat uiteen valt. En daarna? Daarna wordt het erger...

Das Leben Der Anderen *****

Land: Duitsland (2006) | Kinderen toegelaten

Première: 31 Januari 2007 | Duur: 137 minuten

Regie: Florian Henckel-Donnersmarck

Met: Martina Gedeck, Ulrich Mühe, Sebastian Koch

Genre: Drama

Oost Berlijn, 1984, Gerd Wiesler (Ulrich Mühe), Stasi-officier, krijgt het toezicht op de toneelschrijver Georg Dreymann (Sebastian Koch) toevertrouwd. Hij vraagt zich niet eens af of het niet om een nep-intrige gaat in scène gezet door de minister van cultuur Bruno Hempf (Thomas Thieme) die verliefd is op Dreymanns vriendin de toneelspeelster Christa-Maria Sieland (Martina Gedeck) en die hem wil laten verdwijnen. Zijn meerdere Luitenant Grubitz hoopt er, wat hem betreft, een carrièrevoordeel uit te halen. Wiesler, vrijgezel en zo goed als zonder privé-leven, ontdekt tijdens zijn toezicht de wereld van de kunst, van de liefde en van de vrijheid van geest, horizonten die hem tot dan toe onbekend waren.

Beetje bij beetje, neemt hij afstand van zijn plicht en hij grijpt niet in wanneer Dreymann, na de zelfmoord van een bevriend regisseur waarvan de loopbaan werd gesaboteerd, een artikel schrijft over het abnormaal hoge aantal zelfmoorden in DDR. Dreymann, nochtans in het bezit van zijn eigen schrijfmachine, gebruikt een gesmokkeld schrijfmachine dat hem door het Westduitse tijdschrift Der Spiegel werd geleverd. Wiesler beschermt zelfs Dreymann door onvolledige verslagen op te stellen.

Wanneer Christa-Maria in de kantoren van Stasi wordt ondervraagd en haar vriend aangeeft, gaat Wiesler naar het huis van Dreymann terug om er het bezwarende schrijfmachine weg te nemen. Dreymann is verrast wanneer hij zijn schuilplaats leeg terug vindt tijdens de huiszoeking.

Dit was dan de film top 10 van deze week. :)

Bron: Kinepolis

_____Showbizz_____



EXTRA

_____Door Kristof01_____

NIEUW: CD Van De Week!

•Nieuwe foto’s: Udo is top op eerste Big Band Special.

CD Van De Week.



Artiest: Il Divo

Barcode (EAN): 0886970390620

Referentienummer: 1077152

Drager: CD

Genre: pop

Bron: FRS

naamloosqd4.png

------------------------------------

Nieuwe foto’s: Udo is top op eerste Big Band Special.

Net als eind vorig jaar op de Night of the Proms schitterde Udo vorige week alweer, deze keer in de Ethias-arena tussen de internationaal ronkende namen als een Chaka Khan, Tony Hadley en Ali Campbell die de affiche sierden van de eerste editie van de Big Band-special.

De sympathieke Zaventemse X factor-revelatie gaf alweer een live optreden dat betuigde van grote, zelfs internationale klasse en het wordt rijkhalzend uitkijken naar zijn optreden nu vrijdag in het voorprogramma van Will Tura in Vorst Nationaal maar vooral naar de aftrap van zijn eerste eigen live-project op 28 maart in de Antwerpse Zuiderkroon. Wie er die avond (voor slechts 15 €) zeker bij wil zijn wacht best niet te lang meer want met elk optreden wint Udo steeds meer aan populariteit.

UDO - Live in de Zuiderkroon

28 maart 2007 om 20u00

De Zuiderkroon Antwerpen, Vlaamse Kaai 81/83

Tickets: €15 (excl. reservatie- & verzendingskosten)

Reserveren: 070 25 20 20 of www.zuiderkroon.be

VIP-arrangementen: 03 650 19 54 of info@zuiderkroon.be

bron: ww.Showbizz.be

6 reacties


Recommended Comments

Ik vind dit ook een zeer mooie rubriek. Echt heel lekker 'showbiz'-achtig geschreven, echt topwerk! _O_

Dit is nou precies zo'n rubriek wat de Oceans Weekly News (lees: The Oceans: casino's, enzovoort) nodig heeft. :Y

Link to comment

Je hebt het dan wel van verschillende sites gehaald, maar je bronnen mag je wel onder elk artikel vermelden vind ik..

Dit heb ik bij de krantenkoppen + cd van de week gedaan :Y

Link to comment

Je hebt het dan wel van verschillende sites gehaald, maar je bronnen mag je wel onder elk artikel vermelden vind ik..

Dit heb ik bij de krantenkoppen + cd van de week gedaan :Y

Het is lastig om te vinden, het is allemaal veel te veel. :cab:

Veel = fijn! Echt heel goed gedaan kristof! Op de volgende editie! _O_

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...