Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585644

Editie 259 - Sneeuwvlokje van de Week


OWN

319 bezichtigingen

  

11 leden hebben gestemd

  1. 1. Wat doe jij, mocht het sneeuwen met kerst?

    • Sneeuwballen-gevecht houden
      6
    • Kijken naar de sneeuw
      4
    • Een sneeuwman maken
      0
    • Een engel in de sneeuw maken
      0
    • Foto's nemen
      1
    • De oprit schoonmaken, ik moet er immers morgen nog door
      0
    • Brr, sneeuw is koud, ik blijf liever binnen
      0
    • Anders, namelijk...
      0

dingesvdweek.png

Deze rubriek is geschreven door @Megadreams!

Elke week zal ik een bepaald onderdeel kiezen met daarin items waarop jullie kunnen stemmen. De week daarna vraag ik aan enkele stemmers waarom ze dit gekozen hebben en plaats ik natuurlijk weer een nieuw onderdeel.

***

GTAGames.nl afbeelding

Het is weer eens wat anders een Oceans Weekly News op vrijdag, dit weekend is het dan zover dan is het namelijk kerstmis en het is ook nog voor vele kerstvakantie. Beter kan het toch niet? Je kan dan ook nog eens op een vrijdagavond (of zaterdagochtend) een OWN lezen. Geweldig! We blijven vanzelfsprekend nog steeds in de kerstsfeer maar dat zal niet zo snel meer duren, hierna richten we ons op het nieuwe jaar en dan gaan we de normale tijden "doorheen het jaar" weer verder. Maar nu nog kerstmis, het ziet er ook niet naar uit dat we dit jaar een witte kerst gaan krijgen, sommige vinden dit natuurlijk geweldig maar het zou ook een gezelligere sfeer brengen. Maar natuurlijk blijft kerstmis met of zonder sneeuw nog steeds gezellig.

***

GTAGames.nl afbeelding

Stel, het sneeuwt toch op kerstmis, wat zou jij doen op dat moment? Je kan kiezen uit onderstaande antwoorden maar je mag natuurlijk ook altijd in een reactie via pb dit beter toelichten en wellicht sta jij volgende week in ? van de week :tu:

  1. Sneeuwballen-gevecht houden
  2. Kijken naar de sneeuw
  3. Een sneeuwman maken
  4. Een engel in de sneeuw maken
  5. Foto's nemen
  6. De oprit schoonmaken, ik moet er immers morgen nog door
  7. Brr sneeuw is koud, ik blijf liever binnen
  8. Anders, namelijk...

Ik ben erg benieuwd wat jullie zoal doen in de sneeuw, als je anders aanduid hoop ik natuurlijk ook dat jullie wel even een reactie achterhalen welke ik volgende week kan aanhalen in ? van de week.

***

Vorige week was het "Kerstsfeer van de Week", hierin vroeg ik jullie wat jullie zoal leuk vinden aan kerstmis. Dit zijn de resultaten:

De pakjes (0 stemmen [0,00%])

Het gezellig kunnen samen zijn (5 stemmen [45,45%])

De sfeer die kerstmis geeft (5 stemmen [45,45%])

De kerstboom (1 stemmen [9,09%])

De kerstman (0 stemmen [0,00%])

Dat het winter is (0 stemmen [0,00%])

Kerstliedjes (0 stemmen [0,00%])

Zoals jullie zijn zijn er 2 winnaars, namelijk "Het gezellig kunnen samen zijn" wat natuurlijk de bedoeling van kerstmis in het algemeen is, en "De sfeer die kerstmis geeft". Een goede sfeer is ook altijd zeer belangrijk, deze 2 antwoorden hadden een verband met elkaar en het verbaasd me dan ook niets dat ze even veel stemmen hebben en dit voor de eerste keer in ? van de week. Hieronder vind je natuurlijk ook weer een award die je volledig vrij op je profiel kan dragen:

gallery_108553_47_14511.jpg

***

Elke week kies ik een selecte groep leden op het forum die ik een vraag stel, deze week vroeg ik hen wat zij dit weekend gaan doen met kerstmis. Dit waren hun antwoorden:

Puma

Zaterdagavond gaan we eerst gezellig met ons gezin uitgebreid gourmetten en daarna gaan we er rustig voor zitten om de cadeau's die onder de kerstboom liggen, één voor één te pakken en uit te pakken. Kerstmis vieren we vrij traditioneel, omdat m'n vader uit Finland komt, waar ze in Scandinavië kerstmis heel uitbundig vieren (en de kerstman komt natuurlijk uit Lapland, wat grotendeels in Finland ligt). Zondag krijgen we wat familie op bezoek, eten we 's avonds in drie gangen met tijdens het hoofdgerecht onder andere haas, rollade en kastanjepuree, die ik zelf ga maken. Maandag hebben we zoals elk jaar een kerstwandeling met de hele familie (die overigens vrij groot is) en 's avonds eten we een garnalen-krab-cocktail vooraf met verschillende soorten vis en aardappelrossetjes vooraf en ijs na ^_^. Zin in!

cadeau.png

$NeoSyp$

Kerstmis 2011 ga ik fijn doorbrengen met de familie. En niet zomaar ergens, nee: in het verre Friesland! We zullen daar op kosten van de pater familias (in de volksmond ook wel 'opa' genoemd) drie dagen lang in een luxe hotel bunkeren tot we geen kalkoen meer kunnen zien. Uiteraard worden deze voedselverorberingen afgesloten met een feestelijke duik in het zwembad, om vervolgens heerlijk en voldaan neer te kunnen ploffen op onze zachte bedjes. Om vervolgens 's ochtends (nou ja, rond 12 uur) weer op te staan om het gehele festijn opnieuw mee te maken! Jazeker beste kindertjes: ik ga eens genieten een welverdiende vakantie!

Mythbuster

Gezellig thuis met met m`n familie, en verder gewoon lekker rustig nergens heen

BoerDave

Op 2e kerstdag ga ik met m'n vader op bezoek bij familie en vieren we de kerst samen en op 1ste kerstdag heb ik geen plannen dus dat word gewoon een normale dag voor mij denk ik :) .

Incognation

Naar Oma, en daarna met de familie gezellig de cadeautjes uitpakken. :)

***

Dit was het dan voor deze ? van de week, ik wens jullie allemaal een zalig kerstfeest en zie jullie volgende week weer terug.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...