Jump to content
 • Sign Up

Development Blog

Sign in to follow this  
 • entries
  44
 • comments
  78
 • views
  24,646

Komt er nog een editie?

Sign in to follow this  
Megadreams

737 views

  

26 members have voted

 1. 1. Wat zullen we doen met de Development Blog?

  • Verder zetten natuurlijk!
   15
  • Het laten rusten.
   1
  • Stoppen
   5
  • Anders... (Laat reactie achter)
   2
  • Geen Mening
   3

logo.png

Komt er nog een editie aan van de Development Blog? Zelf kan ik het helaas niet zeggen maar ik weet wel dat BC7 het ongeloofelijk druk heeft maar zelf wil ik natuurlijk best verder gaan met deze blog. Maar in mijn eentje zou dat wel heel erg moeilijk worden dus ik wil jullie hiermee laten weten dat de kans er wel in zit dat we nog verder gaan maar dat aan de andere kant de kans er ook wel in zit dat deze blog niet verder gezet zal worden. We hebben in november gezegd dat er een editie uitkwam maar helaas is dit niet gelukt, zover ik heb kunnen vernemen kwam dit vooral door school bij BC7. Zelf wil ik natuurlijk ook jullie mening weten wat willen jullie dat we doen met de Development Blog? Het houden of niet? Je kan stemmen in de poll en het zou ook erg leuk zijn als je een reactie zou achterlaten.

Megadreams

Sign in to follow this  


9 Comments


Recommended Comments

Ik vind dit een heel mooi concept en ik zou het ook verder zetten. Maar je kan misschien beter in plaats van je te koppelen aan een hele editie per maand gewoon een artikel plaatsen wanneer je het zelf wil. Een hele editie per maand zelf maken is erg veel werk, maar

Share this comment


Link to comment

Verder verder! Ik vind dit echt een blog, een ding wat ik altijd mooi heb gevonden. Vooral erg leerzaam, daarom door :)

Share this comment


Link to comment

Ik vind dit een heel mooi concept en ik zou het ook verder zetten. Maar je kan misschien beter in plaats van je te koppelen aan een hele editie per maand gewoon een artikel plaatsen wanneer je het zelf wil. Een hele editie per maand zelf maken is erg veel werk, maar

Share this comment


Link to comment

Ik vind wel dat het verdergezet moet worden, maar dan moet dat ook echt gebeuren, dus niet weer na 2 nieuwe edities het weer stoppen. Als je dus niet zeker bent of je er nog lang mee verdergaat, vind ik dat je er gewoon mee moet stoppen, zeker omdat volgens mij de meeste edities geen volledige tutorial zijn (maar afgemaakt worden in de daarop volgende edities).

(-> ik stemde op 'anders')

~

Dat idee van Hanneswasco vind ik ook goed, tot zolang er dan ook geen maanden per artikel zitten, anders moeten mensen steeds weer vanaf 0 beginnen, omdat ze veel weer vergeten zijn.

Share this comment


Link to comment

Niet dat ik deze blog vaak heb gelezen, maar als ik jullie was zou ik eerst wat dingen afwegen. Hoeveel mensen zouden toekomstige items gaan lezen? Een item maken wat vervolgens niemand leest is tijd steken in iets wat je beter voor iets anders kunt gebruiken. Zeker als het veel werk is zou ik de minst populaire onderwerpen eruit halen. Ook kun je je afvragen of je op de goede plek zit met dit onderwerp, we zijn hier op een gtaforum en niet op een scripting forum.

Het is niet dat ik jullie project niet goed vind, juist het tegengestelde, maar ik zou zeker een aantal dingen afwegen voor ik het zou doorzetten. Een project kan nog zo mooi zijn, maar als de inzet de opbrengst niet waard is werkt het niet.

Share this comment


Link to comment

Ik heb hier niet zoveel mee, maar het zou zonde zijn om dit een langzame dood te laten sterven. Ik zou doorgaan op de manier die Hannes ook al voorstelt.

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...