Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581964

Editie 261 - Game On!


OWN

304 bezichtigingen

gallery_108553_47_5124.png

Deze rubriek is geschreven door @Gtaboy107!

PS Vita verkoopt slecht

Voor de derde week op rij verkoopt de Playstation Vita in Japan slechter dan zijn voorloper, de Playstation Portable. In drie weken zijn er van de Vita 42.648 stuks verkocht, waar de PSP na drie weken er al 62.747 stuks had verkocht.

Ook hebben de Japanse winkels de prijs van de 3G-versie verlaagd, het kost nu evenveel als de Wifi versie. Sony heeft dat niet bepaald, maar de winkels wel. Volgens de winkeliers is de wifi versie populairder dan de 3G-versie en proberen ze met deze prijs de laatste exemplaren van de 3G weg te krijgen.

Gaat Sony richting een flop? Wat denk jij ervan? We horen graag je reactie!

EA verliest zaak over SSX.com

EA heeft de rechtzaak over SSX.com verloren. De uitgever had de rechtzaak aangespannen omdat ze de domeinnaam wouden gaan gebruiken voor de serie. Diegene tegen wie het werd aangeklaagd, Abstract Holdings, beweerde dat er inderdaad niet altijd netjes met het domein werd omgegaan, maar dat de domeinnaam onderdeel was van een pakket aan domeinnamen waar 156 duizend euro mee werd gemoeid. De NAF(National Arbitration Forum) vond dat EA geen zaak kon beginnen met dat bewijs, en heeft Abstract een interesse in het domein.

Game On afgelopen weken

Bij deze wil ondergetekende nog zijn excuus aanbieden voor het ontbreken van de Game On van de afgelopen weken, aangezien ik net voor Kerst onverwacht erg ziek werd, en er geen vervanger gevonden werd, en ik de week erna helemaal in de war was met de datums, maar deze week is er dus wel een Game On! Volgende week kun je een nieuwe Retro Special verwachten!

Dit was de Game On! voor deze week, tot de volgende!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...