Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581893

Editie 261 - Up to date


OWN

317 bezichtigingen

gallery_108553_47_578.png

Deze rubriek is geschreven door @Jacky-2007

Gangtalk Hustlers United op vijf januari even dicht

de gangtalk is nu enkel toegankelijk vanaf Vriend en hoger, in de gangtalk posten kan ook vanaf die rang (dat blijft dus hetzelfde)
Aldus leider TekaLoca van Hustlers United. OWN zou OWN niet zijn als we er niet gelijk bovenop kropen om de onderste steen boven te krijgen, nieuwsgierige verslaggevers zijn we! Dus doken redacteurs @Thundercover en @Jacky-2007 gelijk in de bus en scheurden naar Hustlers United. Daar aangekomen belandden onze twee redacteurs in een wel enigszins vreemd gesprek..
Waarom mogen Fans niet meer binnenkomen en worden ze aan de deur geweigerd? Betalen ze te weinig? Worden ze gediscrimineerd? Een gang moet toch de fans van het eerste uur belonen, en ze niet in de kou laten staan omdat ze toevallig geen Vrienden willen worden?
Graag ontvangen wij een stukje opheldering hierover, om te voorkomen dat we onjuiste informatie plaatsen in ons wekelijkse forumkritische blog. Vertel?
hmm.. eigenlijk heb je gelijk, had er niet zo over nagedacht :$

Ik maak hem weer toegankelijk voor Fans+.

Bedankt!

Kortom, voor alle fans van Hustlers United die zich even geschoffeerd hebben gevoeld omdat hun de toegang tot het lezen ontzegd was: graag gedaan, jullie kunnen weer meelezen!

Rockstar Games aan het werk

Zoals bekend geeft Rockstar Games nauwelijks tot geen informatie vrij over Grand Theft Auto V. Op de aankondiging van de trailer, de trailer zelf en twee zinnen van Dan Houser kort na de release van trailer 1 hebben we niets meer vernomen van het volgende deel in de spetterende franchise. De fans hier weten maar al te goed dat wanneer je je ogen en oren goed openhoudt, het toch wel zo kan zijn dat je her en der wat beweging ontdekt van Rockstar Games.

Zo is sinds kort Grand Theft Auto V opgenomen in het games overzicht van de website. Verder, maar dat zal er wellicht niets mee te maken hebben, is de speler waarin de trailer is te zien, kompleet veranderd van uiterlijk. Misschien technische voorbereidingen voor een nog groter publiek bij het onthullen van trailer 2?

Naamswijzigingen

Er zijn geen naamswijzigingen geweest deze week.

Contest

Op moment van schrijven is de laatste week ingegaan waarin je je nog kan inschrijven voor de grote GTAGames Photo Contest. Details hierover zijn terug te vinden in het gloednieuwe forum Gtaforum Contests, te vinden op de index. Het unieke aan deze contest is dat je met iedere GTA game mee mag doen, van Grand Theft Auto (I) tot The Ballad of Gay Tony, en van handheld tot console-game. OWN is benieuwd welke held mee gaat doen aan de contest in één van classics!

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...