Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582046

Editie 262 - Prikbord


OWN

216 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_3172.png

Deze rubriek is geschreven door @BoerTijger!

Prikbordje

Je 1e schoolweek zit er alweer op. Zoveel is er deze week op school ook niet gebeurd. Tenminste bij mij niet. In het nieuws is er deze week wel wat gebeurd. Zo kreeg Joran van der Sloot 28 jaar gevangenisstraf. Terecht of niet tsja.. Ook voor de internetgebruikers zijn er spannende weken aangebroken. The Pirate Bay. Geblokkeerd of niet? Zelf maak ik vaak gebruik van de site (:$) dus ik sta volledig achter Ziggo en XS4ALL. The Pirate Bay.. Toch wel een site waar vele Nederlanders dagelijks gebruik van maken. Denk dat vooral aan Muziek. Programma's en Games mogen natuurlijk ook niet ontbreken. En wat ook niet mag ontbreken is op de zaterdagavond OWN met Prikbord. Damens en Heren. Hier is de Prikbord van deze zaterdagavond!


"Vrijdag de 13e echt een ongeluks dag te laat op je werk komen :O" ~ Msigamer08

Tsja.. Ze zeggen ook wel is dat scherven geluk brengen..


Een grapje tussendoor...

GTAGames.nl afbeelding

Een oude zeeman komt na zeer lange tijd op zee gezeten te hebben, voor het eerst weer aan wal. Omdat hij altijd maar in het gezelschap was van mannen, was het hoog tijd om vrouwelijk schoon op te zoeken. Hij loopt dan ook regelrecht naar de rosse buurt en stapt bij de eerst beste hoerentent naar binnen waar hij al vlug naakt op een bed ligt met een hoertje voor zich die zich aan het uitkleden is.

"Ik heb wel bepaalde wensen" zegt de zeeman. "Ik heb 30 jaar op zee gezeten en ben dus een bepaalde situatie en omgeving gewend. Die zullen nagebootst moeten worden, wil het überhaupt lukken bij mij". Het hoertje vraagt welke wensen de zeeman heeft.

"Nou, tijdens de sex wil ik dat je met je rechterhand deze houten lepel neemt en op deze emmer slaat. Daarbij trap je met je linkerbeen tegen de kast achter je, om het donderende onweer dat ik dag in dag uit heb meegemaakt, na te bootsen. Zonder lukt het niet!" En dus kruipt het hoertje bovenop de zeeman en beginnen ze te vrijen. Tijdens de sex slaat het hoertje zo hard als ze kan op de emmer naast het bed en trapt de kast achter haar bijna stuk met haar been.

"Nee nee, zo lukt het niet" zegt de zeeman. "Je moet ook nog een andere emmer met water vullen, links naast het bed zetten en me iedere 5 seconden met de linker hand water in het gezicht gooien, om de woeste zee waar ik altijd op heb geleefd, na te bootsen. Daarbij moet je iedere keer als je dat doet, "schip Ahoy!" roepen, dan denk ik aan mijn kaptein die ik nu al mis!"

Nou daar begon het hoertje: gekletter met de lepel op de emmer, trappend met het been tegen de kast, spetterend met de rechterhand in het gezicht en "Schip Ahoy!" te roepen. Meteen daarna gooit de zeeman het hoertje van zich af en begint zich aan te kleden. "Wat? Doe ik het nog steeds niet goed?!"vraag het hoertje. "Och schei uit man" zegt de zeeman. "In dit hondeweer wilt toch niemand neuken!

Bron: onzemoppen.nl


"Hehe, eindelijk de schoolweek erop zitten. Hoe lang is btw de straf van Joran?" ~ Coen_GTA

Eindelijk.. Eindelijk.. 2 dagen geen school.. En dan nog willen weten of Joran in de bak komt..


bpwBc.png

7ztHM.png

tN3v7.png

Kunstwerk van @Gta Ripper en @Silverbyte


Volgende week zijn wij er weer. Nieuwe dingen, tot volgende week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...