Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582049

Editie 263 - Uitgelicht


OWN

334 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_1601.png

Deze rubriek is geschreven door @Grand Theft Auto TOM.

Hallo allemaal! Als nieuw redacteur bij OWN besloot ik om jullie eens kennis te laten maken met mijn idool...

GTAGames.nl afbeelding

Lady Gaga

De meesten zullen weleens mijn avatar en profielfoto hebben gezien. De persoon die je erop ziet staan, is dus Lady Gaga.

Lady Gaga, beter bekend als Stefani Joanne Angelina Germanotta, is geboren in 1986. Ze werd opgevoed door een Italiaans gezin in Manhattan. Op vierjarige leeftijd, was ze al erg gefascineerd van pianospelen en op haar dertiende gaf ze haar eerste grote optreden. Toen ze twintig was, kreeg ze een contract bij Interscope Records aangeboden, waar ze uiteraard geen nee tegen zei.

Lady Gaga is niet alleen zangeres, maar speelt zelf ook vaak piano tijdens haar concerten. Ze vindt het veel leuker dan zingen, heeft ze zelf weleens verteld op het nieuws.

Levend kunstwerk

Waar de zangeres vooral bekend om staat, is haar kleding. Ze draagt altijd wel iets bijzonders, maar vaak ook uiterst apart. Ze wordt dan ook vaak als een 'levend kunstwerk' gezien. Denk bijvoorbeeld aan haar 'Living Dress', een jurk waar bewegende delen aan zitten (zie afbeelding rechts). De jonge zangeres schrijft haar liedjes helemaal zelf, net als dat ze haar eigen kleding ontwerpt. Ook bedenkt ze altijd de videoclips waarin ze speelt.

Lady Gaga heeft tot nu toe twee albums. Dat lijkt voor een zangeres die wereldwijd beroemd is, nogal weinig. Toch valt dat erg mee. The Fame Monster en Born This Way zijn de albums waar Lady Gaga veel aan gewerkt heeft. De liedjes die zij schrijft, zingt ze met liefde voor haar Little Monsters (zo noemt ze haar fans). Heel vaak vertelt ze tijdens een concert over een liedje dat ze gaat zingen. Ze vertelt dan onder meer de reden en het doel van het schrijven van dat

GTAGames.nl afbeelding
liedje. Zo wilde ze met Born This Way laten weten dat iedereen is zoals hij of zij is. Hierdoor wordt ze ook vaak als boegbeeld voor velen gezien (zoals ik).

Gaga van vlees

Gaga wordt regelmatig in het nieuws besproken. Zo werdt zij een 'hot topic' toen ze tijdens de MTV Video Music Awards een vleesjurk droeg. Het vlees van de jurk bleek echt te zijn. Hier links zie je Gaga in de zeer bijzondere jurk.

Ondanks dit alles, is Lady Gaga desalniettemin een heel bijzondere vrouw. Ze is erg creatief, en heeft veel passie voor schrijven van muziek. Deze vrouw is mijn idool, vanwege haar nuttige teksten. Sommige gaan over acceptatie van anderen. Dat vind ik nou juist het goede van haar. Mijn lievelingsliedje van haar is dan ook absoluut Born This Way.

"Cause you were born this way" ~ Lady Gaga

2 reacties


Recommended Comments

Zou je wel denken ja. Maar het artikel gaat specifiek om Lady Gaga, en niet Stefani Germanotta (dus haar echte naam is). Vandaar dat ik bewust begin met haar artiestennaam. :puh:

Of hoort het in de Nederlandse spelling wel omgekeerd dan? :7

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...