Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 28 - De Snuffelaar


Dutchy3010

476 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

oc_own_snuffelaar.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

Zo daar was ik weer, na een week van drukte en hektiek ben ik weer aan land gekomen. Ik kwam met de boot vanuit paramaribo om snoepgoed in te zamelen voor de arme mensen onder ons. In die landen kun je erg slecht drinken en eten en daarom ben ik weer naar huis gegaan ik heb me daar toch een stuk af staan ruften, maar goed dat is dat. Over naar wat nieuwe dingen deze week, ik kwam onderweg een aantal producten tegen waar menig mens nu krom van staat. Voordat, dat überhaupt gebeurt kunnen we beter overschakelen naar het eerste item.

ArtikelHeader.png

"Artikel: Banaan"

Bananen vinden de meeste mensen erg lekker, maar wat is een banaan nou eigenlijk? Een goede vraag die je jezelf af kan stellen tijdens het schillen van een banaan of tijdens een nutteloos rondje joggen in het grote bos van roodkapje. Dat maakte ik ook op mijn reis mee en dan kan ik je zeggen, dat wil je liever niet mee maken, want het is geen prettige aangelegenheid laat ik het zo maar zeggen. Ik zag dit dus in zo'n oude toko liggen en ik moest het mee nemen, het was een banaan en in dit banaan zat nog veel meer. Zal ik het zo stellen, er zat een prut oftewel banaan in en een mikado spelletje en een ganzenbord en ook nog een piama en tandenborstel. Kortom je kunt er dus heel veel mee, toen ik de gebruiksaanwijzing als een oude paus had gelezen kwam ik er ook nog achter dat er een ingebouwde radio in zat. Dat was al helemaal mooi mee genomen dus en ik begon direct met het beluisteren van mijn lievelingslied- Tijd om dag te zeggen, tijd om dag te zeggen. En toen deed hij het niet meer, het nummer was helaas afgelopen. Het is een grote aanrader vanwegen zijn metalic lak laag, maar goed dat is tegenwoordig de standaard.

blog-5021-1171741102.pngd2.pngblog-5021-1171741113.pngd4.pngblog-5021-1171836624.png

- --- -+- --- -

ArtikelHeader.png

"Artikel: Speelman!"

We gaan terug in de tijd en in die tijd speeden we nog met poppetjes en kleuter speelgoed en eigenlijk heb ik daar ook weer een beetje zin in. Ik liep over de markt en ik zag een oude man staan, die man kwam sloom naar mij toe lopen en hij vroeg me op geld. Het was dus een bedelaar en het verwonderde niet dat het enige wat hij kon zeggen was: 'Pietje II geld?'. Ik haalde dus mijn beurs tevoorschijn en ik kwam tot de schrikbarende gedachte dat ik mijn geld had laten liggen bij de bananen shop een half uur geleden. Ik moest dus met wat anders betalen, de banaan die ik dus nog op mijn rug had hangen pakte ik en ik gaf hem aan de arme man. Toen haalde de man uit blijk van waardering iets anders naar voren. En je zult het misschien niet geloven, maar het was een enige en echte speelman, een speelman met passie. Een man met kwaliteiten een man waar elke vrouw verliefd op kan worden. Een echte maat zou je zeggen, maar schijn bedriegt. Toen ik hem aanzette kwam ik tot de schrikbarende gedachte dat ik geen batterijen had. Dus het feest ging vandaag helaas niet door, volgende keer beter en nu kopen dat product!

blog-5021-1171741102.pngd2.pngblog-5021-1171741113.pngd4.pngblog-5021-1171836624.png

- --- -+- --- -

ArtikelHeader.png

"Artikel: Schokbal!"

Heb je ook zo'n hekel aan iemand? Nou ik wel, ik kwam er naderhand achter dat ik mijn geld helemaal niet had laten liggen het was dus gestolen. Ik ging dus met een boze snor en een veel te grote pruik naar de verkoper en vroeg waar mijn geld was. Hij zei: 'Weet ik niet meneer, had je maar beter op moeten letten'- met een half Turks akcent. Mijn mond schoot open en ik wist even niet wat ik moest zeggen. En toen gebeurde er iets wat nooit had kunnen en mogen gebeuren. Ik haalde een minigun uit mijn broekzak en schoot zijn lollie uit zijn hand en toen dat gebeurde rook ik me toch een geur. En het was... nee het was... de remspoor uit de onderbroek van z'n oma die hij veel te lang niet had gewassen, en die droeg hij op dat moment. Nou dat had je nooit willen ruiken, zo goor. Never Mind, de stank was te hard dus daar gaan we niet verder op in. Wat ik toen deed was nog veel specialer, ik pakte mijn Schokbal en gooide hem in de onderbroek van zijn oma en het remspoor was weg. Nou, wat wil je nog meer? Helemaal klaar was het en er kwam geen wasmiddel aan te pas. Er zaten helaas wel wat brandvlekken dus je moet erop letten dat de broek ook weer niet te goor mag wezen, want dan brand hij aan.

blog-5021-1171741102.pngd2.pngblog-5021-1171741113.pngd4.pngblog-5021-1171836624.png

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...