Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582034

Editie 268 - Game On!


OWN

316 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_5124.png

Deze rubriek is geschreven door !

Welkom bij de Game On van deze week! Voor mij de eerste keer als redacteur van deze rubriek. Naast het gebruikelijke en wekelijkse games nieuws krijgen jullie een aantal extra dingen voorgeschoteld. Jullie krijgen regelmatig Demochecks te zien waarin ik een kleine impressie geef van hoe de demo in elkaar zit. Ook vraag ik wekelijks aan een aantal OWN redactieleden wat zij in het weekend gaan spelen, dat mag je zelf natuurlijk ook bekendmaken in de reacties. Buiten dat krijgen jullie zo af en toe ook recensies en impressies te lezen van de games die de redacteur op dat moment heeft gespeeld. Veel leesplezier!

Rockstar toont schitterende eerste PC Screenshots van Max Payne 3

Deze week heeft Rockstar Games de eerste PC screens van Max Payne 3 vrijgegeven. De screens zijn erg gedetailleerd en hebben een hogere resolutie als de console-versie. Bovendien kunnen we binnenkort meer informatie verwachten wat betreft de systeemeisen. Max Payne 3 verschijnt op 18 mei 2012 voor de PlayStation 3 en Xbox 360, en op 1 juni voor de PC.

RSG_MP3_PC_011_640.jpg

Max-Payne-PC-066_640.jpg

Max-Payne-PC-056_640.jpg

Bron: www.rockstargames.com (Bekijk de screenshots op een hogere resolutie)

PlayStation Vita

Deze week is de nieuwe handheld van Sony uitgebracht, de PlayStation Vita (ofwel PS Vita). Maar is dit apparaatje ook een must have? Na de toch wel redelijk teleurstellende PSP Go heeft Sony een nieuwe handheld op de markt gebracht. Waar je bij de Go alleen games kan downloaden kun je ze bij de Vita weer vertrouwd in de winkels aanschaffen, met de zogeheten Game Cartridges (die de UMD vervangt). Echter kun je de games ook gewoon weer downloaden. Helaas heeft de redactie van Game On deze nieuwe handheld nog niet kunnen testen maar zo heeft InsideGamer dat wel gedaan, zie hier het uitgebreide verslag. Als iemand van de redactie dit wel heeft gedaan komen we hier uiteraard op terug.

sony_playstation_vita.jpg

Paladin Studios ontwikkeld nieuwe pinball-game voor mobiel

Paladin Studios is een Nederlandse ontwikkelaar en heeft deze week beelden vrijgegeven van een nieuwe Pinball-game voor iOS en Android, met de naam Momonga Pinball Adventures. Een vliegende eekhoorn, genaamd Momo is op zoek naar zijn dorpsgenoten die ontvoerd zijn door uilen. Aan jou de taak om als speler hem door middel van flippers steeds verder door de wereld heen te helpen. Momonga Pinball Adventures komt uit in het voorjaar van 2012.

Bron: www.insidegamer.nl

Call of Duty naar de PS Vita

Guy Longworth (Sony’s senior vice president) heeft deze week bekend gemaakt dat er dit najaar een Call of Duty-game uitkomt voor de PS Vita. Het is nog niet duidelijk of dit om een remake gaat of om een nieuwe, speciaal ontwikkelde PS Vita game gaat. Longworth: "We zijn er nog steeds mee bezig". Er komt echter dit jaar ook een andere Call of Duty game, dit maakte Activision in november vorig jaar bekend. Wellicht gaat dit om een direct vervolg van Call of Duty: Black Ops.

Bron: www.insidegamer.nl

cod_logo.jpg

Wat speelt de redactie dit weekend?

Guardian1980:

Ik moet dit weekend werken, dus komt er van gamen waarschijnlijk niks terecht. Misschien dat ik in een verloren uurtje de PSP pak met Liberty City Stories, waar ik sinds kort aan begonnen ben.

Kloep:

Sinds kort ben ik weer bezig met FIFA 12 spelen. Denk dat ik dat dit weekend weer ga spelen. Verder zal ik misschien Skyrim er weer even bijpakken, en wie weet komt er ook nog wel een GTA aan de beurt. Veel gamen zal het helaas niet worden, aangezien ik ook andere dingen moet doen.

Megadreams:

Ik ben vooral nog bezig met GTA: San Andreas, misschien al wat ouder maar het blijft een geniaal spel. Ik ben dan vooral te zien in Multi Theft Auto een multiplayer mod voor GTA: San Andreas. Voor de rest speel ik ook nog veel Portal 2 welke ik een geniaal spel vind.

GrandTheftTwano:

Wellicht start ik GTA IV en de Episodes nog even op om chaos te creëren in Liberty City, zowel offline als online. Verder speel ik ook niet zo veel in het weekend, misschien een potje Battlefield 3 op de 360 wat altijd wel leuk is.

Laat ons natuurlijk ook weten wat jij zelf dit weekend gaat spelen.

Dat was het voor deze week, tot de volgende keer!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...