Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 28 - Showbizz


Dutchy3010

418 bezichtigingen

oc_own_showbizz.jpg

Geschreven door Kristof01

Dag lezers, hier komt weer jullie weekelijkse Showbizzportie. Deze week gaan we het hebben over televisie, muziek en het laatste nieuws over de sterren natuurlijk! Veel leesplezier.

:Y

Onze Onderwerpen:(Showbizzkoppen)

•Regisseur Paul Verhoeven jatte slip van Sharon Stone.

•Lang leve The Simpsons.

•Britney Spears scheert hoofd kaal.

•'Baantjer' voelt zich goed ondanks hartklachten.

Onze Onderwerpen:(Muziek en Film)

•Film top 5. (Een film top 10 was iets te veel van het goede, daarom ingekort tot een top 5.)

•CD van de week.

Regisseur Paul Verhoeven jatte slip van Sharon Stone.



Paul Verhoeven, de Nederlandse regisseur van de film 'Basic Instinct' waarin Sharon Stone een fractie van een seconde zonder slip te zien is, heeft vijftien jaar later nog het kleinood in zijn bezit. Nadat hij Stone had overtuigd haar slip uit te doen voor de opname van de scène waarin ze door de politie wordt ondervraagd, stopte Verhoeven de slip in zijn zak. Scriptschrijver Joe Eszterhas onthult dit geheimpje in zijn nieuw boek en vermoedt dat Verhoeven het slipje niet van de hand zal doen.

Lang leve The Simpsons!

Vanaf 17 februari elke zaterdag om 19.55u op VT4

Vanaf 17 februari komt de meest geliefde Amerikaanse familie – The Simpsons- met gloednieuwe avonturen op de proppen. Ondertussen is de langst lopende animatiereeks al aan het 18e seizoen toe, die aansluitend op de afleveringen van het 17e seizoen worden uitgezonden. Worden Bart en Lisa Simpson dan eindelijk meerderjarig? D’oh!

Vast staat dat de familie Simpson heel wat verrassingen in petto heeft. Homer is namelijk vastberaden carrière te maken als legerofficier. Of wordt hij mafiabaas? En Bart heeft de handen vol met zijn zwanger vriendinnetje. Die wil kost wat kost trouwen… . Bovendien ontdekt Bart dat hij bijzonder muzikaal getalenteerd is, maar dat zorgt natuurlijk voor wrijvingen met Lisa, wiens muzikale ambities nooit een geheim geweest zijn.

Marge blijft als een echte moederkloek waken over haar gezin, en probeert de gemoederen te bedaren. Maar een onschuldig uistapje naar het asiel kan wel eens onvoorziene gevolgen met zich meebrengen. Lisa heeft er niets beters op gevonden een tijger mee te smokkelen.

Marge vindt dat het hoog tijd wordt om meer voor zichzelf op te komen. Een eigen zaak uit de grond stampen, lijkt haar ideaal.

The Simpsons is een icoon in televisieland. Bekroond met 22 Emmy Awards kan de show rekenen op een enorme schare fans overal ter wereld. De ironische humor en de maatschappij-kritiek maken de Simpsons tot een symbool van frisse en stoute televisie. “En dat past perfect bij VT4”, beaamt Ludo Cox, netmanager van VT4. “De enorme kijkcijfers in de Verenigde Staten tonen aan dat de show nog niet aan succes heeft ingeboet. En de Simpsons is niet voor niets één van de langstlopende reeksen op VT4”, vervolgt Ludo Cox. “The Simpsons halen dagelijks een mooi marktaandeel van 12% op de VT4-doelgroep. Wij zijn dan ook trots op onze gele familie, en blij dat we vanaf 17 februari weer nieuwe belevenissen op het scherm kunnen brengen.”

Wist je dat...

•In seizoen 18 staat er een crossover-aflevering tussen The Simpsons en het populaire 24 op stapel, met

medewerking van acteur Kiefer Sutherland.

•“D’oh” is als officieel woord opgenomen in de Oxford woordenboek.

•The Simpsons hebben een ster op de Hollywood walk of fame.

•In de derde aflevering van het nieuwe seizoen krijgen de Simpsons een muzikaal gastoptreden van Jack

en Meg White van The White Stripes.

•In de “Treehouse of Horror”-aflevering horen we de opvallende stem van Fran Drescher (Fran Fine uit “The Nanny”).

Britney Spears scheert hoofd kaal.



Britney Spears heeft haar hoofd kaalgeschoren. Op de website van KABC-TV, een televisiestation uit Los Angeles, is een video te zien van de 25-jarige zangeres met een gladgeschoren schedel. Britney werd gefilmd terwijl ze een tatoeage van roze en rode lippen op haar pols liet zetten.

Behoorlijk wild

Britney is de jongste tijd behoorlijk wild. Van haar imago van braaf blond zangeresje is niets meer over. Vooral sinds haar breuk met rapper Kevin Federline in november stapelen de verhalen over haar extreme gedrag zich op. Ze wordt bijna elke dag feestend gespot in hippe clubs, meerdere malen zelfs zonder ondergoed, terwijl ze thuis twee kleine kinderen heeft.

'Baantjer' voelt zich goed ondanks hartklachten.



Het gaat goed met Piet Römer, de 78-jarige acteur die gestalte geeft aan Baantjer. Vrijdag werd bekend dat hij kampt met hartklachten. "Het klinkt heel dramatisch, maar ik lig niet in een ziekenhuisbed", vertelt hij. "Ik ben geen doodzieke man. Wel iemand die naar zijn huisarts luistert."

De voorstellingen van het toneelstuk 'Vaders!' zijn afgelast wegens de gezondheidsproblemen van hoofdrolspeler Römer. Hij moet op doktersadvies twee maanden rust houden.

De Baantjer-acteur wil niet dat er paniek ontstaat rond zijn gezondheid. "Het was op de radio, de buren zijn al langs geweest, er wordt meteen een heel ding van gemaakt. Maar zoveel is er niet aan de hand", zegt hij. "De geest is gewillig, maar het lijf is moe. Ik moet blijkbaar gewoon toegeven dat ik bijna 80 ben."

Film top 5

1. THE PURSUIT OF HAPPYNESS

2. BLOOD DIAMOND

3. ROCKY BALBOA

4. THE DEPARTED

5. CHARLOTTE'S WEB (NV)

THE PURSUIT OF HAPPYNESS OV ****

Genre: Drama

Duur: 113'

Release datum: 07/02/2007

Acteurs & actrices: Will Smith, J aden Smith, Thandie Newton, Brian Howe

Regisseur(s):Gabriele Muccino

Chris Gardner is een talentvol handelsreiziger, maar hij heeft het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen . Wanneer Gardner en zijn zoontje van vijf uit hun appartement worden gezet, moeten ze op straat leven. Ondanks zijn problemen, blijft Chris de liefdevolle en bezrogde vader die hoopt de problemen voor zijn gezintje te kunnen overwinnen.

De rol van Gardners zoontje, wordt vertolkt door Jaden Smith - ook in het echte leven het zoontje van Will Smith.

BLOOD DIAMOND OV ****

Genre: Actie

Duur: 143'

Release datum: 24/01/2007

Acteurs & actrices: Leonardo DiCaprio, Djimon Hounsou, Jennifer Connelly

Regisseur(s): Edward Zwick

"Blood Diamond speelt" zich af tegen de achtergrond van de chaos en de burgeroorlog die het Midden-Afrikaanse land Sierra Leone in de jaren '90 in zijn greep had. Het is het verhaal van Danny Archer, een Zuid-Afrikaanse huurling, en Solomon Vandy, een visser van de Mende-stam. Beide mannen zijn Afrikanen maar hun voorgeschiedenis en hun levensomstandigheden zijn zo verschillend als men maar kan denken, tot het lot hen samenbrengt in een gemeenschappelijke zoektocht naar een zeldzame roze diamant die hun leven grondig zou kunnen veranderen.

ROCKY BALBOA OV ***** (Maximum :Y )

Genre: Actie,Drama

Duur: 103'

Release datum: 31/01/2007

Acteurs & actrices: Sylvester Stallone, Burt Young, Antonio Tarver

Regisseur(s): Sylvester Stallone

Rocky Balboa, de legendarische boxer, heeft al lang niet meer in de ring gestaan. Van zijn groot succes blijven enkel nog herinneringen over die hij aan de klanten in z'n restaurant vertelt. Het overlijden van zijn vrouw weegt zwaar door en zijn zoon komt nooit op bezoek. De huidige wereldkampioen is Mason 'The Line' Dixon, de zogenaamde harteloze doder zonder elegantie. Terwijl zijn managers hopeloos op zoek zijn naar een tegenstander van zijn niveau, komt de legende Rocky Balboa weer naar boven. De idee twee verschillende generaties en volledige tegenovergestelde zwaargewichten tegenover elkaar in de ring te zetten, maakt iedereen laaiend enthousiast. Voor Balboa is dit de uitgelezen kans om zijn honger naar de ring te stillen. De geest van een kampioen sterft nooit...

THE DEPARTED OV ****

Genre: Thriller

Duur: 155'

Release datum: 27/12/2006

Acteurs & actrices: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg

Regisseur(s): Martin Scorsese

"The Departed" speelt zich af in het zuiden van Boston, waar de staatspolitie betrokken is in een oorlog tegen de georganiseerde misdaad. De jonge undercoveragent Billy Costigan wordt aangeduid om te infiltreren in het maffiamilieu waar Costello het voor het zeggen heeft. Terwijl Billy er snel in slaagt Costello's vertrouwen te winnen, weet Sullivan (Damon), een geharde jonge crimineel, die als informant bij de politie is geïnfiltreerd, een machtspositie uit te bouwen binnen de speciale onderzoekseenheid.

De beide mannen worden verteerd door het dubbelleven dat ze lijden bij het verzamelen van informatie over de plannen en tegenzetten van de partij bij wie ze zijn geïnfiltreerd.

CHARLOTTE'S WEB NV ****

Genre: Kinder, Komedie

Duur: 97'

Release datum: 07/02/2007

Acteurs & actrices: Dakota Fanning,Julia Roberts,Steve Buscemi,John Cleese

Regisseur(s): Gary Winick

Fiona kan dieren verstaan. Zij is dol op een biggetje dat Wilbert heet. Wilberts beste vriendin is Charlotte A. Cavatica, een beeldschone grote grijze spin, die bij hem in de schuur woont. Als Wilbert in gevaar is en dreigt op de eettafel te eindigen, bedenkt Charlotte een heel slim plan dat ze met de hulp van de rat Templeton ten uitvoer brengt...

--------------------------------------------



Zo, de film top vijf zit er weer op. Zoals ik al eerder had vermeld wordt het een film top vijf i.p.v. een film top tien, dit komt grotendeels door de grote van het artikel.

--------------------------------------------

CD van de week



00000p1197144bgfrontgy1.jpg

No promises

Artiest: Carla Bruni

Drager: CD

Genre: pop

Releasedatum: 15-01-2007

Aantal nummers: 11

--------------------------------------------



Zo, dat was weer onze weekelijkse Showbizzportie, net zoals deze week zal Showbizz weer plaatsvinden op een zaterdag. dit wordt volgende week 24/02/2007. :cya:

--------------------------------------------

Bronnen:



•Showbizzkoppen:

HLN

•Film Top 5:

Kinepolis Film

•CD Van De Week:

Free Record Shop Belgium

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...