Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582032

Editie 269 - Game On!


OWN

324 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_5124.png

Deze rubriek is geschreven door !

Welkom bij de Game On van deze week! Deze keer weer het gebruikelijke en opmerkelijkste games nieuws van de afgelopen week, en vragen we weer aan een aantal OWN redactieleden en deze keer ook de andere forumgebruikers wat zij van het weekend gaan spelen. Veel leesplezier!

De PlayStation Vita verkoopt goed

We beginnen met het nieuws over de PlayStation Vita. De nieuwe handheld console van Sony die vorige week op de markt werd gebracht. Het apparaatje is inmiddels sinds de release in Japan wereldwijd zo'n 1,2 miljoen keer verkocht. De verkoopcijfers komen uit Japan, Hong Kong, Taiwan, Zuid-Korea, Australië, Europa, Noord-Amerika, Singapore en Zuid-Amerika.

"De markt heeft gereageerd en er is een duidelijke vraag naar een mobiel apparaat dat in staat is om een revolutionaire combinatie van gamen en sociale connectiviteit te bieden in de context van de echte wereld", aldus Sony.

sony-psp-vita-psvita_128902.png

SSX Launch Trailer

De snowboard game SSX is terug! EA Sports heeft deze week de Launch Trailer online gezet en toont spectaculair beeldmateriaal. Deze game is helemaal over de top en dat maakt het ook des te leuker om van die bergen af te snowboarden of skiën. De demo is inmiddels al uit en die ga ik volgende week checken zodat ik daar een impressie over kan schrijven. SSX ligt op 3 maart in de winkels voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Nieuwe Max Payne 3 Screenshots

Het is nog drie maanden wachten voordat we Max Payne 3 daadwerkelijk zelf kunnen spelen maar desalniettemin heeft Rockstar deze week weer een aantal nieuwe prachtige screens online gezet. Ook maakte Administrator en oprichter Joriz bekend dat we binnenkort een nieuwe Design and Technology trailer mogen verwachten. Stay tuned!

maxpayne3_screenshots_03012012_0001.jpg

maxpayne3_screenshots_03012012_000.jpg

(Meer nieuwe screenshots kun je hier vinden)

600 medewerkers van Blizzard ontslagen

Uitgever en ontwikkelaar Blizzard heeft 600 medewerkers van verschillende afdelingen over de wereld ontslagen. Het blijkt dat negentig procent van de ontslagen medewerkers niets met game-ontwikkeling te maken hebben. Ook noemt het bedrijf dat er geen mensen van het World of Warcraft-team worden ontslagen. Dit maakte de uitgever en ontwikkelaar via een persbericht bekend. Ook de kwaliteit van de ontwikkelde games zoals Diablo III, Blizzard Dota, StarCraft II: Heart of the Swarm en World of Warcraft: Mists of Pandaria - worden niet beïnvloed.

blizzard_lg.jpg

"Gedurende de afgelopen paar jaar hebben we onze organisatie enorm uitgebreid en hebben we grote investeringen gedaan in onze infrastructuur om onze wereldwijde community beter te kunnen bedienen. Maar, naar mate Blizzard en de industrie zijn geëvolueerd, hebben we ook een aantal moeilijke beslissingen moeten maken om te voldoen aan de veranderende behoeftes van ons bedrijf." Aldus CEO en mede-oprichter Mike Morhaime.

Eerste Assassin's Creed 3 details

De game Assassin's Creed 3 van Ubisoft speelt zich af tijdens de Amerikaanse Revolutie tussen 1753 en 1783, de hoogstwaarschijnlijke locaties zijn New York en Boston en een stuk wildernis. De hoofdrolspeler zou half Indiaans, half Engelse kolonist zijn. Zijn Engelse naam is Connor en z'n Indiaanse naam Ratohnhake.

Enkele andere details:

  • De wereld van Assassin's Creed 3 verandert ook met de tijd. Zo zal een plek waar eerder in de game een veldslag plaatsvond jaren later misschien een klein dorp zijn. Ook verandert het gebied met de seizoenen.
  • Grafisch wordt de game een hele sprong voorwaarts. De Anvil engine waarmee de Assassin's Creed-reeks gemaakt wordt heeft een enorme upgrade gekregen. Net zoals in Uncharted worden acteurs volledig gemotioncaptured tijdens het uitspelen van cutscenes om zo uiterst realistische personages te hebben.
  • Ook de combat wordt helemaal vernieuwd. Je kan nu menselijke schilden gebruiken en andere contex-gevoelige acties uitvoeren tijdens combat. Verdedigen en counteren zijn nu ook toegewezen door dezelfde knop waardoor het niet meer mogelijk is om altijd te verdedigen en dan te counteren op het moment dat een vijand aanvalt.

a_med_p6Hzw.jpg.jpg

Nieuwsberichten zijn afkomstig van www.insidegamer.nl en www.eurogamer.nl


Wat spelen we dit weekend?

Deze keer vragen we het niet alleen aan een aantal OWN redactieleden maar ook aan de andere forumgebruikers. Uiteraard mag je zelf ook weer reageren op deze vraag, en eventuele feedback voor deze Game On is altijd welkom.

Phoenyxar:

Fifa 10 en Minecraft

-Fifa 10 omdat het mijn recentste Fifa is en ik momenteel gewoon heel graag voetbalgames speel

-Minecraft omdat het Minecraft is (zegt voor de fans wel genoeg ^^ )

Gtaboy107:

Minecraft, Garry's Mod, FIFA 12.

Thundercover:

1 2011 van Codemasters. Lekker racen in de snelste wagens ter wereld en zo nu en dan over het randje gaan.

Cabyon:

PCM'11, wat GTA IV op de pc. En nog wat Angry Birds, Trial Xtreme en Wordfeud op de iPad.

Hanneswasco:

Battlefield 3, volgens mij dé beste first person shooter van het moment. Zeker als je met een groep vrienden samen in een squad speelt, dan kunnen daar namelijk zeer kwalitatieve (of grappige) rondjes uit ontstaan.

Mochten er geen vrienden online zijn om mee te gamen dan zou ik Uncharted 3 spelen, een prachtig spel dat ik nu voor de tweede keer ben aan het uitspelen.

woody268:

Waarschijnlijk zal ik mijn favoriet spel spelen van op dit moment namelijk test drive unlimited 2. Vast zal ik ook nog GTA opstarten om de (ramp) toerist te spelen en wanneer ik nog wat tijd over heb zal ik wellicht ook nog even L.A. Noire opstarten om de detective uit te hangen en om de gezellige sfeer van de jaren '40 opsnuiven.

Dit was de Game On voor deze week, tot de volgende keer!

3 reacties


Recommended Comments

Het is inderdaad wat magertjes maar nog steeds niet slecht. Ik denk dat het voornamelijk komt door de hoge prijs van de Vita. In Nederland vliegt ie in ieder geval over de toonbank.

Link to comment

In Nederland, inderdaad. In UK en Japan zijn de verkopen dramatisch. Daarnaast wordt de ene soort (Wi-Fi) veel vaker verkocht dan de versie met Wi-Fi

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...