Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586181

Editie 270 - Prikbord


OWN

272 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_3172.png

Deze rubriek is geschreven door @Guardian1980!


Mijn eerste...

Je eerste stapjes, de eerste dag op je nieuwe school, je eerste zoen, de eerste keer een nieuwe GTA opstarten. Zomaar een paar keer de eerste, dingen die nooit meer vergeten worden. Nog geen dag Superlid, en PrioXCoMBo plaatste zijn eerste screen in de galerij. Het werd deze afbeelding:

med_gallery_94862_82_50809.jpg

PrioXCoMBo: "Ik wilde al een lange tijd wat screens in de galerij plaatsen. Maar omdat ik nog geen SL was kon dit helaas niet. Toen ik het gister eindelijk kon heb ik er meteen gebruik van gemaakt. Ik heb deze screen gekozen omdat hij de foto was waarmee ik de meeste stemmen heb gekregen in de GTAForum Photo Contest. De foto is niet echt helder maar dat maakt hem naar mijn mening juist mooi! Of we meer kunnen verwachten weet ik niet. Ik speel op een Xbox 360 en heb ik geen apparatuur waarmee ik kwaliteit foto's kan maken. Als ik weer een mooie foto heb gemaakt met mijn camera zal ik hem zeker weer in de galerij plaatsen!"

Even een vleugje humor tussendoor.

GTAGames.nl afbeelding
Een man uit de grote stad is aan het jagen in de vrije natuur. Hij mikt en schiet een eend. De eend komt echter op het erf van een boerderij terecht en de boer wil hem niet afgeven. "Dat is mijn vogel," houdt de stedeling vol.

Omdat geen van beiden wil toegeven, stelt de boer voor het maar ouderwets te regelen: "Met een hikschop." "Met een wat?" "Ik schop jou zo hard als ik kan in je kruis, en daarna doe jij dat bij mij. Degene die het minst schreeuwt krijgt de eend."

De stedeling gaat akkoord. De boer haalt dus uit en geeft de man een enorme schop tussen zijn benen. Twintig minuten lang ligt de man te kronkelen op de grond. Dan krabbelt hij op en hijgt: "Mijn beurt." "Nah," zegt de boer terwijl hij zich omdraait. "Houd jij die eend maar."

readersdigest.nl

GTAGames.nl afbeelding

Topics, topics en nog eens topics!

De vaste bezoekers van Opinie zal het zijn opgevallen, Wesley_GTA schudt de topics momenteel uit z'n mouw waar je bij staat. Maar waarom eigenlijk?

Wesley_GTA: "Ik was eigenlijk een beetje aan het onderzoeken hoe je activiteit kunt opschroeven op het forum. Dit bleek dus niet onopgemerkt te gaan. Veel mensen kwamen met meningen over bepaalde onderwerpen. Dat is dus ook exact wat ik wou bereiken, wat ik hiermee wil aantonen is; Activiteit heb je zelf in de hand. Tevens moet ik ook toegeven dat het best wel leuk is om telkens met nieuwe onderwerpen te komen. Ik kan ook wel garanderen dat ik veel meer topics ga plaatsen in de toekomst!"

Uit de statusupdates:

Djmaddox: Allemaal even liev spelun. ~ Hij spreekt ons toe als een schoolmeester, het is alleen de vraag welk vak hij geeft. Zal wel geen Nederlands wezen.


Voor zover dit Prikbord. Meer weetjes en andere zaken zie je natuurlijk volgende week weer in Prikbord!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...