Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582034

Editie 270 - Game On!


OWN

325 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_5124.png

Deze rubriek is geschreven door !

Welkom bij een nieuwe editie van Game On! In deze editie hebben we natuurlijk weer het opmerkelijkste games nieuws van de afgelopen week voor jullie klaarliggen. Deze keer hebben we aan diverse leden de vraag gesteld naar welke games zij dit jaar uitkijken. Lees het allemaal snel!

Eerste Assassin's Creed III Trailer

In de vorige editie van Game On maakte we de eerste Assassin's Creed III details bekend, met de bijbehorende artwork(s). Afgelopen maandag verscheen de eerste trailer op het net. De hoofdrolspeler draagt de naam Connor en de game speelt zich af tijdens de Amerikaanse Revolutie tussen 1753 en 1783. Het derde deel in de reeks verschijnt 31 oktober voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Bekijk hier de trailer:

Makers Mafia II werken mee aan GTA V?

Het is alweer een behoorlijk tijdje stil rondom het nieuws van GTA V. Volgens Rockstar Games mogen we pas over een paar maanden nieuws verwachten [bron]. Nu heeft VG247 volgens een bron het nieuws naar buiten gebracht dat de makers van Mafia II (2K Czech) meewerken aan GTA V. De studio zou meehelpen met het produceren van animaties voor gameplay en voor tussenfilmpjes. Volgens de bron zou de studio al een jaar aan de game werken. Ook bevestigde hij dat Rockstar op zijn beurt weer zou meewerken aan Maffia III. De ontwikkeling van die game zou onlangs in volle productie zijn genomen, na een lange preproductie.

gtav_logo_320x240.jpg

Officiële Max Payne 3 Box Art onthuld

Het is nog twee maanden wachten en dan kunnen we eindelijk Max Payne 3 spelen, een game waar ik zeker naar uit kijk. Behalve dat natuurlijk de game goed moet zijn wil je ook een leuk hoesje zodat ie straks mooi in je kast komt te staan. Rockstar heeft namelijk deze week de officiële box art vrijgegeven. Deze bestaat uit enkele eerdere vertoonde artworks van de website. Max Payne 3 verschijnt 18 mei voor de PlayStation 3 en Xbox 360, en op 1 juni voor de PC.

Aanschouw het schitterende resultaat:

maxpayne2box.jpg

Battlefield 3 krijgt nieuwe DLC

Ontwikkelaar Dice heeft op een evenement aangekondigd dat Battlefield 3 nog een nieuwe uitbreidingspakket krijgt, met de naam Close Quarters. Het pakket komt uit in juni van dit jaar, er volgen daarna nog eens twee uitbreidingen. De uitbreiding bevat vier nieuwe maps en tien nieuwe wapens. Het richt zich vooral op gevechten op korte afstand, zoals de naam al doet luiden. Het eerstvolgende pakket na Close Quarters heet Armored Kill. Deze bevat een aantal grote nieuwe maps, waaronder "de grootste uit de geschiedenis van Battlefield", nieuwe wapens en voertuigen. Over de laatste uitbreiding met de naam End Game zijn nog geen details vrijgegeven. De prijzen voor de DLC's zijn nog niet vrijgegeven maar zullen ongetwijfeld op hetzelfde niveau zijn als de Back to Karkand-uitbreiding, waarvoor je 14,99 euro of 1200 Microsoft-punten betaald.

closequarters.png

"Tony Hawk Ride en Shred zijn slecht getimed"

Volgens Tony Hawk zelf is de Tony Hawk-serie de fout ingegaan door het toevoegen van features zoals de skateboardcontroller waarop je zelf trucjes kunt beoefenen. Tony Hawk Ride en Tony Hawk Shred worden gespeeld met deze controller, deze games werden zeer negatief ontvangen en slecht verkocht.

"Tony Hawk: Ride werd gehaast ontwikkeld, omdat we de helft van de tijd nodig hadden om de skateboard controller uit te vogelen, waarvan we eerst dachten dat dat het makkelijke deel zou zijn", vertelt Hawk. "Ride werd overhaast uitgebracht en Shred was wat Ride had moeten zijn, maar tegen de tijd dat Shred uitkwam, waren de randaccessoires aan het verdwijnen, dus het was slechte timing."

tonyhawkridecharactersl.jpg

Tony Hawk: Ride

Hoewel Hawk wel toegeeft dat er verkeerde keuzes zijn gemaakt tijdens de ontwikkeling van de games, gelooft hij ook dat Tony Hawk Ride geen eerlijke kans heeft gekregen van de gameredacteuren die het spel gerecenseerd hebben.

"In het algemeen viel het mij op dat de personen die de game een negatieve review gaven, degenen waren die het vijftien minuten hebben gespeeld en de tutorial niet hebben doorlopen. Zij stapten er gewoon in en dachten dat zij de experts waren van de game, omdat ze expertgamers zijn. Dat was mijn kritiek aan hun adres. Ze hebben het geen kans gegeven."

Momenteel werkt Hawk met Activision samen aan Tony Hawk’s Pro Skater HD. Een downloadbare skate-game gebaseerd op de eerste twee titels uit de serie die teruggaat naar de basis. De techniek achter het spel is volledig vernieuwd.


Naar welke games kijken de leden in 2012 het meest uit?

Die Hard:

Ik weet bijna zeker dat iedereen GTA V gaat noemen, en daar ga ik in mee. Kan echt niet meer wachten, ik zal sowieso om 00:00 voor de winkel staan en hem de hele nacht lang gaan spelen. GTA V moet de game worden waarmee Rockstar iedereen weg wilt blazen en na het (voor mij) wat mindere GTA IV hoop ik dat dat ze zeker gaat lukken. Voor de rest kijk ik ook erg uit naar de game Formula 1 2012, aangezien ik een enorme fan ben van de Formule 1 en deze games elk jaar trouw blijf. Ik denk dat dit de enige twee games zullen zijn die ik dit jaar ga kopen, tenzij er nog iets wordt uitgebracht wat ik echt enorm graag wil hebben.

Guardian1980:

Er zijn drie games waarvan ik weet dat ze er aan komen waar ik echt naar uit kijk.

De eerste is Max Payne 3. Nou ben ik sowieso al fan van alles wat er bij Rockstar uit de koker komt, maar als je de screens en filmpjes van deze game hebt gezien, snap je waarschijnlijk wel waarom ik er op wacht.

De tweede game is Far Cry 3. Normaal gesproken ben ik geen fan van FPS, maar bij Far Cry ligt het net even anders. Dat komt vooral vanwege de graphics en omdat het zo'n heerlijk verhaal heeft.

De laatste game waar ik op dit moment erg naar uit kijk is natuurlijk GTA V. Of deze dit jaar nog uit komt, ik hoop het, maar ik denk het niet. Waarom ik naar deze game uit kijk? Ik ben geregistreerd op GTAForum, ik denk dat dat wel genoeg zegt hè.

Silverbyte:

Moeilijk, moeilijk. Ik game de laatste tijd niet tot nauwelijks meer, dus houd me ook niet echt bezig met aankomende releases. Een game waar ik wel erg naar uitkijk is FIFA Street, die volgende week uitkomt. De demo smaakte in ieder geval naar meer. Verder wacht ik natuurlijk op GTA V, wat vrijwel zeker een blinde aanschaf wordt. Die game wordt gruwelijk vet.

Visser23:

Eigenlijk heb ik totaal geen idee wat voor games er dit jaar allemaal uit gaan komen. FIFA Street is toch wel een game waar ik wel zin in heb. Deze is er binnenkort al, en ik moet zeggen dat de demo mij erg positief heeft benaderd. Daarnaast vind ik Total War: Fall of Samurai ook een leuk spel, die zeker aan te raden is. Hij is nog niet uit, maar ik heb hem al in ieder geval. Verder wacht ik denk ik wel op de FIFA 13, een jaarlijkse traditie. FIFA 12 was weer super, dus FIFA 13 zou ongetwijfeld weer beter zijn. Daarnaast een schietspelletje in mijn collectie zou ook niet verkeerd zijn, maar dan moet er wel een leuke uitkomen. Het is alleen nog even wachten tot de grote aankondigingen van onder andere Sony binnenkort, en natuurlijk de E3.

Kai-ShockWave:

Max Payne 3, FIFA 13, Assassins Creed III en hopelijk Grand Theft Auto V en The Last of Us.


Dit was de Game On voor deze week, bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...