Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581787

Editie 270 - Vraag maar Raak!


OWN

475 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_1791.png

Deze rubriek is geschreven door @Guardian1980


Welkom bij "Vraag maar raak!" De gast van deze week is @Kai-ShockWave en we legden hem de volgende vragen voor:

photo-80436.png

Hoe kwamen jullie van LKZ op het idee om een eigen website te beginnen, en hoe is dat plan vervolgens verder uitgevoerd?

Ik zat samen met Sentasi wat te brainstormen over de clan en wat we zoal in de toekomst wilden gaan organiseren qua projecten. Daaruit is vooral een terugblik gekomen wat eigenlijk al allemaal gedaan hebben. We hebben in de loop der jaren veel functies gekregen op GTAForum, een blog, een subforum, een galerij en een chat. En in al deze functies staan onze projecten verdeeld en dat was ook meteen het beetje het punt, we verblijven op GTAForum maar al onze projecten staan door elkaar. Ook met het oog op nieuwe ideeën en bestaande die we wilden uitbreiden ga je kijken welke opties mogelijk zijn om uit te breiden en je projecten beter te organiseren. Daaruit kwam eigenlijk meteen een eigen website. De stap is groot omdat je al 3,5 vertrouwd op een vaste plek zit en als je gaat verhuizen naar iets nieuws dan is het ook maar weer afwachten hoe het loopt. Na deze beslissing ga je achter de schermen alles opbouwen zodat je website optimaal werkt voor wat je voor ogen hebt. Gelukkig heeft de stap goed uitgepakt en loopt de community op dit moment goed, zelfs beter dan de afgelopen maanden op GTAF.

screen1fb.png

Nu je met LKZ het forum hebt verlaten, kom je verder zelf ook minder op het forum?

Ja, ik merk dat ik minder tijd heb voor GTAForum. In de tijd dat LKZ op GTAForum zat was je druk bezig met de clan, maar kreeg je ook alle updates rond GTAForum en was je tegelijk bezig met modereren van je forums. Nu we een eigen plek hebben gaat mijn eerste voorkeur naar LKZ aangezien je daar ook alles moet regelen, in de gaten moet houden en natuurlijk moet verbeteren. Ik blijf het forum nog steeds leuk vinden en ik ga voorlopig niet weg, maar ik merk wel dat ik minder tijd heb en minder op de hoogte ben van wat hier allemaal gebeurd.

kswpromotie.jpg

Je bent moderator van "Games", maar je bent ook erg actief (geweest) binnen "Graphics". Waar ligt jouw voorkeur?

Beide spreken me aan. Als ik vroeger de keuze had gehad, had ik voor Graphics gekozen omdat dat meer bij me ligt. En ik denk ook dat dat het beste forum is wat bij me past. Helaas is het niet zo heel actief meer als vroeger, misschien ooit nog eens een leuk project om dat eens onder de aandacht te brengen mocht ik daar ooit mod worden. Verder zit ik bij Games ook prima. Ik speel veel verschillende games dus ik kan bij veel games wel meepraten en het houdt je op de hoogte van nieuwtjes, screens en video's. Dat is weer het voordeel van deze forums.

4519dca20348aa0ceeb8b15f76e37ab94ae5134b_150x150.pngLKZ-Multiplayer.png

Bij de GTAForum Awards won je enkele categorieën op graphics-gebied, en maakte je al een aantal keer de winnende badge. Wat vind je zo leuk aan graphics en hoe kan het dat je er zo goed in bent?

Het leuke is dat je de vrijheid hebt om zelf wat te maken. Photoshop is een erg leuk programma waar je ontzettend veel mee kan doen. Waar ik de skills vandaan heb weet ik niet. Ik leer op dit gebied altijd snel dus ik denk dat dat mijn voordeel is. Veel tutorials volgen en de programma's goed onder de knie krijgen helpt al heel erg. Al ben ik wel meer commercieel. Ik zie vaak erg mooie signatures voorbij komen met allemaal effecten, maar ik ben die zo heel erg van het pixelfucken in een klein tekengebied. Zo'n Commercial Touch contest ligt mij meer dan een Signature of the Month.

Beste Award Badge.png

Wat vind je het mooiste/leukste design wat je zelf ooit gemaakt hebt?

Als we het even bij GTAForum houden is denk ik de "Social Club"-reeks wel de leukste, omdat ik het beeldmerk ook in verschillende thema's heb gezet. Maar tegenwoordig ben ik wel erg trots op LibertyKillerZ.nl waar ik me zelf ook verder in kan verdiepen en kan uitbreiden. Met een website heb je al veel met grafische elementen te maken en dat is leuk om aan te werken. Je kunt steeds nieuwe stijlen en technieken toepassen. Ook het vormgeven van toernooien hoort daar bij.

sprunklj9.png

Je runt LKZ al heel lang samen met Sentasi. Hoe is die samenwerking tot stand gekomen en hoe kan het dat het al zo lang goed gaat?

Pfff, hoe dat precies is begonnen weet ik eigenlijk niet meer. Zo iemand komt bij de clan, is actief, praat met je op msn en online op meetings en dan klikt het gewoon. En als je elkaar dan dagelijks spreekt en er is vertrouwen dan komt zo iemand langzaam in je team. We kunnen samen goed overleggen over de clan, strategie en het organiseren van toernooien en meetings. Voordeel is dat we beiden groot fan zijn van de Rockstar games, met name GTA IV, dus we gamen veel online wat natuurlijk ook weer belangrijk is voor de clan. We hebben veel lol dus ik denk dat het daarom al zo lang goed gaat.

av-55479.png

Je loopt al best wel een tijdje rond op GTAF. Zijn er geen momenten geweest dat je er geen zin meer in had en je het forum wilde verlaten?

Je hebt altijd wel van die momenten en vooral de laatste maanden zie je dat LibertyKillerZ goed gaat lopen en dan ga je meer tijd steken in LKZ. Daardoor heb je soms eigenlijk geen zin meer om je taken op GTAF uit te voeren. In de toekomst moet je hier keuzes in gaan maken als het nog drukker gaat worden op LKZ. Maar het komt verder ook omdat het nu een rustigere periode is op GTAF. We wachten allemaal op GTA V en ik weet zeker dat het dan weer een gekkenhuis wordt.

gtav.gif


En dat was 'm dan voor deze keer. Onze volgende kandidaat is:

@PatrickW

av-748.png

Aarzel niet, en stuur je vragen voor PatrickW, met als onderwerp Vmr: PatrickW, naar OWN. Zodra je dit leest, meteen even doen, kan je het ook niet vergeten. Je kan je vragen tot en met maandag maart insturen.


Volgende week geen Vraag maar raak! maar een ouderwetse Interviews. Tot de volgende "Vraag maar raak!"

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...