Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580157

Editie 272 - Game On!


OWN

327 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_5124.png

Deze rubriek is geschreven door !

Welkom bij alweer een nieuwe editie van Game On met mij als redacteur. Zoals elke week hebben we weer de nieuwste nieuwtjes wat betreft games. Waar we het de vorige keer over de PlayStation Vita hebben gehad, hebben we het in deze editie over Rockstars nieuwste game: Max Payne 3. We hebben aan een aantal forumleden gevraagd wat zij van de game vinden. Lees het allemaal snel in deze nieuwe editie!

Ophef over einde Mass-Effect 3

Na diverse negatieve reacties om het einde van de sciencefiction-RPG Mass Effect 3, heeft ontwikkelaar BioWare besloten om deze enigszins te veranderen door middel van nieuwe content die later verschijnt.

Director Casey Hudson erkent de klachten en heeft het volgende gezegd via een mededeling op het Bioware SocialNetwork:

"We hebben enkele enorm positieve reacties gekregen op Mass Effect 3 van de New York Times (...), tot Penny Arcade (...), tot de emails en tweets van spelers die ons de meest diepzinnige woorden van waardering gaven die we ooit ontvingen", zegt Hudson, die vervolgens uitlegt dat hij begrip heeft voor de negatieve reacties: "We erkennen ook dat sommige van onze meest gepassioneerde fans meer afsluiting, antwoorden en tijd nodig hadden om afscheid te nemen van hun verhalen - en deze opmerkingen zijn legitiem."

logo.png

Draw Something 30 miloen keer gedownload

Het populaire tekenspelletje Draw Something is binnen vijf weken dertig miljoen keer gedownload. Dit heeft Dan Porter, game designer bij ontwikkelaar OMGPOP, bekendgemaakt in een interview met Gigaom.

Terwijl de teller vorige week nog op 20 miljoen stond in Apple's App Store en Google Play, de marketplace voor Android-games. In het spelletje is het de bedoeling dat iemand iets tekent zodat de ander het vervolgens moet raden.

"We nemen gameplay en stoppen dat in het kader van communicatie, ervaringen delen en samen spelen. Ik wilde iets wat hilarisch was en geen winnaar of verliezer kent. Denk aan een spel als Hints, dat is een aspect wat ik erin probeerde te verwerken", aldus Porter.

draw-something-iphone-app.jpg

I Am Alive speelbaar op PSN vanaf 4 april

De survivalgame I Am Alive is vanaf 4 april te downloaden via het Europese PlayStation Network. Dit heeft uitgever Ubisoft bekendgemaakt.

De Xbox Live versie verscheen al vorige maand, de PSN beheerders moeten dus nog een paar dagen wachten op de game. In het spel moet hoofdpersoon Adam op zoek naar zijn vrouw en kind terwijl de wereld om hen heen in puin ligt. Dit laatste is het gevolg van The Event, een catastrofale gebeurtenis die een jaar voordat de game begint heeft plaatsgevonden.

iamalive.jpg

Tafelvoetbalgame aangekondigd voor PS3 en Vita

Er is een tafelvoetbalgame aangekondigd voor PS Vita en PlayStation 3, met de naam Foosball 2012. De game krijgt krijgt cross-platformfunctionaliteiten, dat betekent dat PlayStation 3- en PS Vita-gebruikers het tegen elkaar op kunnen nemen. De game ondersteunt daarnaast PlayStation Move en de touchpad op de achterzijde van de PS Vita.

Het spel kent verder een singleplayermodus die de naam World Tour draagt, waarin spelers het op dertig verschillende locaties op kunnen nemen tegen de computer. Het spel beschikt ook over een multiplayer mogelijkheid voor maximaal vier spelers, die twee tegen twee-potjes kunnen spelen. Foosball 2012 verschijnt als downloadbare game in de PlayStation Store. Hoeveel de game gaat kosten is nog niet bekend gemaakt.

Bron:

InsideGamer


[Opinie] Max Payne 3

Max Payne 3 is de nieuwste aankomende game van Rockstar Games. De game ziet er veelbelovend uit en ligt over twee maanden in de winkels. Eens kijken hoe de GTA-fans hier nou eigenlijk over denken.

maxpayne3trailer.jpg

Ik stelde ze de volgende vragen:

1. Max Payne 3 speelt zich voor een groot gedeelte af in São Paulo, lijkt je dat leuk?

2. Heb je de andere twee delen gespeeld? (Zo ja, welke veranderingen verwacht je tegenover deel drie?)

3. Ga je de game gelijk kopen op de dag van de release, of wacht je liever af wanneer ie wat goedkoper is?

bassieboy35:

1. Lijkt me zeker leuk, het is ook wat anders dan een land als Amerika. De gang van zaken zijn er anders. Het contrast tussen arm en rijk kun je goed zien, dat soort verschillen vind ik voor mezelf vaak interessant en maken het spel ook meer aantrekkelijk.

2. Helaas, ik ben niet in het bezit van een eerdere Max Payne ik heb het ooit wel eens bij een vriend gedaan maar dat is al vrij lang geleden.

3. Het is een game die ik zeker zal gaan kopen, omdat ik nog niet zo bekend ben bij de Max Payne serie zal ik hem nog direct kopen.

Guardian1980:

Max Payne 3 wordt mijn eerste Max Payne, de eerste twee heb ik nooit gespeeld. Gezien de screens en trailers die we tot nu toe gezien hebben, en het feit dat het een Rockstar game betreft, zijn voor mij zeker voldoende redenen om deze game te kopen als ie uitkomt. Ik ga 'm niet pre-orderen, en ik ga ook niet voor een speciale editie, maar zodra ie uit is en ik 'm in de winkel tref, schaf ik 'm aan.

São Paolo is weer eens een andere speelomgeving, ik ben erg benieuwd hoe ze dat hebben nagebouwd, met de rijke buurten en de sloppenwijken. Wat ik er tot nu toe van heb gezien stem mij zeer blij. Ook dat wat Rockstar onlangs heeft openbaard, over het creëren van crews, is een major pluspunt voor de multiplayer.

Ik heb er zin in.

BoerTijger:

1. Prachtige stad, alhoewel als ik de video's e.t.c. zie. Mooi keuze van R*

2. Nee,

3. Nee, komt later wel zodat hij inderdaad wat goedkoper wordt.

Jacky-2007:

1. Ik ben erg benieuwd naar hoe die stad is uitgewerkt. Klinkt wellicht vreemd, een heel andere game, maar ik ben momenteel bezig met Tom Clancy's Advanced Warfighter 2, en deze game speelt zich ook af in soortgelijke sferen. Ik ben erg nieuwsgierig naar de uitwerking, maar sta er niet sceptisch tegenover. Ik heb het volste vertrouwen dat Rockstar een grandieuze ervaring neerzet, ongeacht of die nu erg waarheidsgetrouw is of niet.

2. De andere twee delen heb ik gemist. Het GTA-fanatisme zit me in m'n aderen ingebakken, maar voor andere franchises moet dat groeien, ook wat Rockstar Games betreft. Daarnaast dragen ze de serie nu voor het eerst helemaal, dus of de "echte" Max Payne fanaten om mij heen echt zo lyrisch zijn over dit derde deel of juist niet, dat valt nog maar te bezien.

3. Ik koop de game niet op releasedatum, maar ik weet ook niet of ik wacht op de budgetbak. Dat ligt er helemaal aan hoe de game wordt ontvangen door bijvoorbeeld @LXZ-76, een forum maatje van mij die echt erg enthousiast was over de eerste twee delen. Als hij deel drie met hetzelfde enthousiasme beschrijft, dan denk ik dat ik een paar weken na release, dus alsnog voor het volle pond, wel overstag ga. :D


Dat was 'm weer voor deze week, tot de volgende Game On!

1 reactie


Recommended Comments

Heb die "Draw Something" eens geprobeerd laatst, maar ik vond het maar een rare game. Het duurt eerst 2 minuten voordat je eindelijk iemand vind om mee te spelen, en dan moet je raden (of zelf tekenen neem ik aan?) wat iemand getekend heeft. Je zit meer te wachten dan je iets doet. (en je kunt niet chatten oid, dus als je 5 minuten doet over het tekenen of zo, zit de andere er een hele tijd).

Nah, die game is toch niets voor mij xD.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...