Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580140

Editie 28 - Actueel


Dutchy3010

545 bezichtigingen

45049033xy3.jpg

Deze rubriek is geschreven door The GamerII
Beste lezers, spijtig moet ik mededelen, dat er deze editie en de volgende editie geen Nieuws is.

Ik ben dan namelijk op vakantie.

Verder wens ik jullie plezier in de vakantie, en nog meer plezier voor de andere rubrieken, die hopelijk erg leuk zullen worden!

Aldus The GamerII. Wij wensen hem veel plezier op vakantie, en natuurlijk de lezers ook die dit nog van plan zijn. De rubriek wordt tijdens The GamerII's afwezigheid weer even waargenomen door Preddy.

Politie ontmaskert 'witwasgarage'

De politie heeft in Amsterdam-Noord invallen gedaan bij een autobedrijf dat criminelen hielp bij het witwassen van geld. 15 mensen zijn gearresteerd en er zijn 36 auto's, vuurwapens, munitie, xtc en 10.000 euro cash in beslag genomen.

Criminelen gaven het lease- en verhuur- bedrijf zwart geld om luxeauto's mee te kopen. De criminelen huurden of leasden die auto's vervolgens weer. Als ze door de politie werden gepakt, zou justitie de auto's niet kunnen afpakken omdat de crimineel niet zelf de eigenaar was.

Artsen laks met melden van fouten

Artsen melden geregeld fouten niet, omdat ze vinden dat die niet ernstig genoeg zijn. Dat blijkt uit een enquête van het Maastrichtse bureau PASA onder 354 huisartsen en medisch specialisten.

3700 Sabines ontvangen liefdesbrief

Zo n 3.700 Belgische Sabines ontvangen deze week een brief van een Canadees. De smoorverliefde man leerde op reis op Cuba een Sabine uit Belgie kennen. Hij durfde alleen haar achternaam en adres niet te vragen toen ze elkaar ontmoetten. Eenmaal thuis, kon deze vent zichzelf natuurlijk voor zn kop slaan. Zijn grootste wens is om Sabine weer terug te zien. Hoe regel je dat? De Belgische telefoongids werd via het internet geraadpleegd en elke vrouw met de naam Sabine heeft hij een brief geschreven. Op hoop van zegen, dan maar.

via de NOS en WaarMaarRaar.nl

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...