Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581787

Editie 274 - Vraag maar Raak


OWN

520 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_1791.png

Deze rubriek is geschreven door @Guardian1980


photo-61247.png

Welkom bij "Vraag maar raak!" De gast van deze week is @Hanneswasco en we legden hem de volgende vragen voor:
Waar komt het "kiwi"-gebeuren vandaan?

In tegenstelling tot wat sommigen vermoeden, zit hier geen straf verhaal achter. Ik wou gewoon een andere aanspreeknaam op het internet dan Hanneswasco (wat trouwens gewoon mijn naam + de naam van mijn, inmiddels overleden, kat is). Ik vond Kiwi wel een grappig woord en bovendien at ik in die tijd regelmatig kiwi's. Dus nam ik maar gewoon Kiwi als nieuwe nickname. ^^

kiwiz.jpg

Waar houd je je liever mee bezig, muziek, gamen of modereren?

Gamen, piano spelen (en luisteren) en het forum modereren zijn drie hobby's van me. Ik doe ze alledrie met veel plezier en heb geen zin om één van de drie op te geven. Maar als ik een keuze moet maken dan denk ik dat Gamen momenteel op nummer 1 staat. Dat komt waarschijnlijk door de clan waarin ik momenteel lid van ben: ik heb er een pak vrienden waarmee ik dagelijks game en waarbij ik zelf al op bezoek geweest ben. Zo een leuke groep maakt van het gamen een actieve, ontspannende en gezellige gebeurtenis.

Wat vind je het leukste om te doen op GTAGames; gezellig meeposten, modereren, werken aan de Wiki of iets anders?

Op GTAGames heb ik de afgelopen jaren al heel veel gedaan: ik begon gezellig mee te posten, na een tijdje mocht ik meewerken aan de wiki en nog wat later werd ik aangesteld als moderator. Maar hetgene waarmee ik het meest plezier beleeft heb is waarschijnlijk het gezellig meeposten (wat ik tegenwoordig nog zelden doe). Het is simpelweg het meest ontspannend en daar leer je anderen het best mee kennen.

hannesberichten.jpg

Na Goldrush ben je niet meer lid geweest van een gang. Geen interesse in het gangwereldje of zitten er geen gangs van jouw gading bij?

Goldrush was eigenlijk mijn laatste poging in het gangwereldje, aangezien er verschillende leden aangemeld waren waarmee ik toen nog wat contact had. Maar ook deze gang werd na een tijdje opgeheven (net zoals verschillende andere waarvan ik vroeger lid was) en sindsdien heb ik eigenlijk nooit meer veel interesse gehad in het hele gebeuren. Volgens mij ben ik er wat 'uitgegroeid' en zitten er gewoon geen (actieve) gangs in mijn interessegebied bij.

goudhaantje.png

Hoe kwam je op het idee de clan "KiWi United" op te richten, en waarom is deze op een gegeven moment weer gestopt?

Op het moment van stichting was er nog geen PC clan voor GTA IV op het forum en aangezien ik maanden plezier had beleeft bij LibertyKillerZ, op de PS3, wou ik op de PC hetzelfde beleven. Daarom nam ik, samen met _KoE_Mzungu, dit initiatief.

Maar hetzelfde plezier als in LibertyKillerZ was er niet, er was geen actieve hechte groep, m'n sprak via ingame chat in plaats van met microfoons, vele leden hadden regelmatig connectieproblemen, ... Na een tijdje besloten we er dan ook mee te stoppen, voornamelijk omdat er gewoon geen grote opkomst meer was bij meetings.

statueofhappiness.jpg

Heb je een idee hoe het komt dat clans op de PC geen al te lang leven zijn beschoren?

Volgens mij om dezelfde reden als waarom KiWi United is gestopt: er is te weinig interesse en er zijn te weinig leden die actief GTA IV op de PC willen spelen. Laat ons hopen dat GTA V wél interesse oproept.

Je hebt al een flinke lijst van covers op je naam staan. Welke vind je zelf het beste/mooiste?

Dat is een moeilijke vraag. Elk van die covers heb ik graag gespeeld en van de ene ben ik al wat meer tevreden dan de andere. Persoonlijk ben ik het trotst op mijn nieuwste interpretatie: Nocturne Op 9-2, van Chopin. Aangezien ik hier maanden tijd in heb gestoken om zo dicht mogelijk bij de perfectie te komen. Maar dit ligt in een heel andere lijn dan de piano covers die ik normaal speel: ik moet spelen wat er op de partituur staat en ik krijg hulp van m'n leerkracht. De mooiste cover vind ik dan toch Grenade, van Bruno Mars:


En dat was 'm dan voor deze keer. Onze volgende kandidaat is:

@Thundercover

av-13783.png

Aarzel niet, en stuur je vragen voor Thundercover, met als onderwerp Vmr: Thundercover, naar OWN. Zodra je dit leest, meteen even doen, kan je het ook niet vergeten. Je kan je vragen tot en met maandag 16 april insturen.


Volgende week geen Vraag maar raak! maar een ouderwetse Interviews. Tot de volgende "Vraag maar raak!"

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...