Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582032

Editie 276 - Game On!


OWN

362 bezichtigingen

gallery_108553_47_5124.png

Deze rubriek is geschreven door !

Welkom bij de Game On! De wekelijkse rubriek met alles over games! Mijn collega @Gtaboy107 is terug van afwezigheid en kan zich weer volledig op de rubriek richten, op een goede samenwerking zou ik zeggen! Veel leesplezier en laat een reactie achter.

GTA V in december?

Een freelance designer beweert tegenover InsideGamer dat Grand Theft Auto 5 in december van dit jaar uitkomt.

Volgens de designer die aan de multiplayermodus werkt, stond de game aanvankelijk gepland voor oktober, maar is hij onlangs uitgesteld. Een animator die werkzaam is bij ontwikkelaar Rockstar North meldde onlangs op zijn LinkedIn-profiel ook dat de game in oktober komt.

GTAGames.nl afbeelding

Zoals we weten is het gebruikelijk voor Rockstar om zijn games een paar maanden uit te stellen, dit gebeurde eerder al met L.A. Noire, Red Dead Redemption, Grand Theft Auto IV en Max Payne 3. Het enige verschil is dat GTA V nog helemaal geen release datum heeft, terwijl het spel al een geruime tijd is aangekondigd en er zelfs al een eerste trailer is verschenen.

Voorlopig hoeven we de eerst komende maanden nog geen nieuwe informatie te verwachten. Rockstar is op het moment druk bezig met de ontwikkeling van de game en met Max Payne 3 die op 15 mei verschijnt.

Crysis 3 komt in lente 2013

Crysis 3 komt in de lente van 2013 en speelt zich af in New York. Dit heeft uitgever Electronic Arts bevestigd via een persbericht.

GTAGames.nl afbeelding
Prophet uit het tweede deel speelt de hoofdrol in Crysis 3. Hij keert terug naar New York en treft daar een stad aan die omhuld wordt door een zogeheten Nanodome, wat ervoor gezorgd heeft dat de natuur zijn vrije loop heeft gekregen. Het New York van Crysis 3 kent daarom moerassen, bomen en "woeste rivieren".

Binnen deze Nanodrome zijn er zeven afzonderelijke omgevingen die bekendstaan als de Seven Wonders. Prophet moet hierin zien te overleven en krijgt hiervoor een futuristische boog mee, een "verbeterd" nanosuit en kan gebruikmaken van "verwoestende" buitenaardse technologie.

EA kondigde voor Crysis 3 alvast een pre-orderversie aan, met de naam: Hunter Edition. Deze geeft eerder toegang tot de boog die een rol speelt in het spel en biedt extra functionaliteiten voor de nanonsuit. Ook krijgen spelers die de Hunter Edition aanschaffen een bonus voor hun ervaringspunten binnen de multiplayer van het spel, tot level 5. De Hunter-editie is te pre-orderen via Origin.

Nieuwe Diablo III trailer

Deze week is er een nieuwe Diablo III trailer verschenen, namelijk de Monk Spotlight Video. Hierin krijgen we te zien wat het personage Monk allemaal voor mogelijkheden heeft. De open Beta is dit weekend te spelen, de release date is op 15 mei.

Max Payne 3 comic onderweg

Rockstar Games heeft laten weten dat er een driedelige comicserie in de maak is van Max Payne 3. De comics worden gemaakt door Marvel Custom Solutions.

De comics vertellen over Max Payne's moeilijke verleden en behandelen gebeurtenissen die zich afspeelden rondom Max Payne, Max Payne 2 en uiteindelijk Max Payne 3. Maar ook de jonge jaren worden besproken. Het eerste deel, After the Fall, wordt ergens in de komende weken gratis aangeboden via Rockstar Newswire, de officiële site van Max Payne 3 en andere kanalen waar digitale comics gedownload kunnen worden. Er verschijnt ook een gedrukte versie van de comicserie in gelimiteerde oplage.

GTAGames.nl afbeelding

Schrijvers van de comic zijn Rockstar Games' vice president of creativity Dan Houser, die ook Max Payne 3 geschreven heeft, en Sam Lake. Laatst genoemde is de schrijver van de originele Max Payne-games en Alan Wake, en stond model voor het uiterlijk van Max Payne in de eerste twee delen. Greg Horn is verantwoordelijk voor de cover art en tekeningen zijn afkomstig van Fernando Blanco.

Black Ops 2 wellicht 2 mei onthuld

Uit een foto van een teaserposter van een Amerikaanse winkelketen, blijkt dat Call of Duty: Black Ops 2 mogelijk 2 mei wordt aangekondigd.

Zowel het lettertype als de tekst "return for debriefing" doen denken aan Call of Duty: Black Ops. Ook staan de namen van ontwikkelaar Treyarch en uitgever Activision onder op de poster dat wijst naar een nieuwe Call of Duty-game.

Activision heeft Black Ops 2 officieel nog niet bevestigd maar er zijn inmiddels meerdere aanwijzingen voor het bestaan van de game. In begin april dook er bijvoorbeeld een afbeelding van Black Ops 2 op de officiële website van Call of Duty op, echter werd deze na een tijdje weer offline gehaald.

blackopsf.png

Bron:

InsideGamer


Dat was 'm voor deze week. Discussieer vooral mee in de onderwerpen die in deze Game On aanbod zijn gekomen. Volgende week zijn we er weer met een nieuwe uitgave, tot dan!

2 reacties


Recommended Comments

Ben benieuwd of het nu echt Black Ops 2 zal worden, want onlangs heb ik ook nog de naam: Call of Duty: Eclipse horen vallen (door geruchten, want dat is BO2 ook nog steeds), dusja :puh:. Weet het niet, aan de poster & tekst te zien zou ik ook wel eerder aan BO2 denken.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...